Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Мнениеот runnersa » 03 юли 2013 12:35

pampi написа:
dunavfc написа:Моето дете,парите на са всичко и който не го е разбрал,значи няма никаква ценностна система...И в Саудитска Арабия са пълни с пари,би ли живял там ? Казахстан,може да са на светлини години от нас само на тема,полезни изкопаеми,за другото имаш много поздрави ;)
А повтарям,ако в тази новина има някаква истина,не ми говорете що за държава е...
Китайската икономика също се цели в първото място,но погледни как живеят обикновените китайци,не гледай Пекин и Хонг Конг...

Пази боже, сляпо да прогледа! 8-)

А инфраструктура :? Или Русенската библиотека ти харесва повече от тази която се строи в Астана :lol:
on printfriendlyShare on emailShare on facebookShare on twitterShare on svejoCurrent Size: 100%
..Пороят оставя Русенската библиотека без читалня поне месец и половина + снимки ..01.07.2013 - 15:50 ТОП НОВИНИ..
© ТОП НОВИНИ
Галерия:

По темата:
70 литра дъжд на квадратен метър днес, Библиотеката отново протече (обновена)
Читалнята на Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ в Русе ще бъде затворена поне месец и половина. Това съобщи днес директорът на културния институт Теодора Евтимова.

Почти всички служители на библиотеката, два екипа на „Пожарна безопасност и защита на населението“ и 20 от хората, които работят по започналия наскоро ремонт са се включили в спасителните дейности в читалнята. Те са работили от 8 сутринта до 8 вечерта, като е имало и дежурни през нощта. Освен за подсушаването, те са се погрижили и за преместването на 50 000 тома литература, бюра и техника. Въпреки спирането на валежите пък от тавана на читалнята продължава да капе и днес.

Евтимова отказа да коментира причините за станалото, като по този повод единствено заяви, че общинска комисия вече е огледала пораженията. Пострадали са подовата настилка, която се налага да бъде изцяло подменена, поне 4-5 компютъра, почти всички нови бюра /поне 6-7 на брой/, като има и 50-ина намокрени книги, заяви Теодора Евтимова. Тя уточни, че става въпрос за нови издания, които могат да бъдат възстановени. „Не са пострадали редките ни книги и старопечатния фонд“, категорична бе тя.

Необходимо е първо завършването на ремонта на покрива, който е зависим и от метеорологичните условия. След това трябва да се осигури подмяната на подовата настилка и чак после ще започне подреждането на бюрата, рафтовете и книгите в читалнята. Това ще отнеме поне месец – месец и половина, отчете Евтимова.

В тази връзка бе пояснено, че ремонтните дейности, които са част от проекта за дострояване на Природонаучния музей, изграждане на лапидариум и др., се движат по график и трябва да приключат до края на ноември. В Регионалната библиотека, освен ремонт на покрива, се укрепват основите, подменя се ВиК и ел. инсталацията

http://www.azcheta.com/index.php?option ... &Itemid=56

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 12:39

Да,сравнпяваш Русе с Астана,ЙЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!
Искаш ли да ти дам клипче от Риад или Техеран,можеш да паднеш на земята от лукс и богатства ?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 юли 2013 12:41

dunavfc написа:@Казахстанска Перло
Колко си дебилен само 8-) На мен ми даваш определение,че съм бил Бай Ганьо с ниско самочувствие на база ? На теб,обаче ако някой ти каже нещо,било свободни съчинения,доволно неадекватен си :mrgreen: Аз комплексар не съм,но виж,така като те гледам,ти май си ;)
Ти май също не си стъпвал там,нали ? Обаче се считаш за компетентен по темата,повярвай далеч си от истината ;)

Ти си неспасяем, бе! :lol: Кой съм аз, та да те разубеждавам, че от Румъния по-далеко няма, от Дунава по-дълбоко няма и от Русе по-убаво няма.
Ако ми кажеш, точно от кой ФК Дунав си и кой ще плати на останалите 4-5, дълговете към държавата, ще си оттегля думите, че пишеш свободни съчинения. Дебилен,а... :lol: ...ти въобще знаеш ли значението на тази дума?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юли 2013 12:44

dunavfc написа:....Щом започнахме да се сравняваме с Казахстан,значи най-добре да я затваряме тая нашата татковина....Не знам.кой е Бай Ганьо,ама да имаш толкова ниско самочувствие е повече от притеснително...

По-притеснително е да не виждаш по-далеч от другия бряг на Дунава. Познай от 3 пъти, откъде е тази снимка?... 8-)

Изображение

П.П. Писах и вчера по друг повод: Мой приятел беше миналата година в командировка в Казахстан - Астана, Алмати, Караганда. По неговите думи в сравнение с Астана Абу Даби изглеждал като едно голямо село... 8-) Казахите са дръпнали напред във всяко едно отношение, просто ние знаем много малко за тази страна, за съжаление. :(
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 юли 2013 12:51, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 юли 2013 12:46

dunavfc написа:Да,сравнпяваш Русе с Астана,ЙЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!
Искаш ли да ти дам клипче от Риад или Техеран,можеш да паднеш на земята от лукс и богатства ?

не бе щото викаш че само на природни ресурси ни водят иначе са много назад - е кое им е назад? Лошо ли е да живееш в такъв град?
Или е по - хубаво да живееш в град който след всеки дъжд е блокиран и хората не могат да стигнат до работните си места?
Последна промяна от runnersa на 03 юли 2013 12:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 12:49

pampi написа:
dunavfc написа:@Казахстанска Перло
Колко си дебилен само 8-) На мен ми даваш определение,че съм бил Бай Ганьо с ниско самочувствие на база ? На теб,обаче ако някой ти каже нещо,било свободни съчинения,доволно неадекватен си :mrgreen: Аз комплексар не съм,но виж,така като те гледам,ти май си ;)
Ти май също не си стъпвал там,нали ? Обаче се считаш за компетентен по темата,повярвай далеч си от истината ;)

Ти си неспасяем, бе! :lol: Кой съм аз, та да те разубеждавам, че от Румъния по-далеко няма, от Дунава по-дълбоко няма и от Русе по-убаво няма.
Ако ми кажеш, точно от кой ФК Дунав си и кой ще плати на останалите 4-5, дълговете към държавата, ще си оттегля думите, че пишеш свободни съчинения. Дебилен,а... :lol: ...ти въобще знаеш ли значението на тази дума?

Колко думи,а колко малко смисъл ;) Безвкусен хумор и нелепа ирония ;) Аргументи = 0 8-) И ти попадна под ножа на неудачниците,опита ли се да водят спор с мен 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 12:51

Captain Stottlemeyer написа:
dunavfc написа:....Щом започнахме да се сравняваме с Казахстан,значи най-добре да я затваряме тая нашата татковина....Не знам.кой е Бай Ганьо,ама да имаш толкова ниско самочувствие е повече от притеснително...

По-притеснително е да не виждаш по-далеч от другия бряг на Дунава. Познай от 3 пъти, откъде е тази снимка?... 8-)

Изображение

Ох,люде,люде :roll: Какво трябва да ми показва тази снимка на Астана ? Какво общо има с темата,която дискутираме ?

runnersa написа:
dunavfc написа:Да,сравнпяваш Русе с Астана,ЙЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!

не бе щото викаш че само на природни ресурси ни водят иначе са много назад - е кое им е назад? Лошо ли е да живееш в такъв град?
Или е по - хубаво да живееш в град който след всеки дъжд е блокиран и хората не могат да стигнат до работните си места?

Моят отговор на въпроса ще бъде субективен,аз предпочитам да живея в Омуртаг пред,който и да е било град или село в Казахстан.
Демокрацията,свободата на словото,гражданските права не са ли по-важни от това,колко е богата една страна :roll: Това имам предвид аз,не сравнявам нищо друго.Но дебили като онзи казахстански момък се опитват да ми слагат думи в устата и си правят грешни изводи. Аз му говоря за свобода,той ми говори за кладенци...
Последна промяна от dunavfc на 03 юли 2013 12:53, променено общо 1 път.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 03 юли 2013 12:52

http://www.sports.kz/news/translyatsii- ... ropyi-uefa

Ето къде ще се гледа мача и заключвайте темата.
Последна промяна от samatoranaga на 03 юли 2013 12:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 юли 2013 12:53

dunavfc написа:
pampi написа:Ти си неспасяем, бе! :lol: Кой съм аз, та да те разубеждавам, че от Румъния по-далеко няма, от Дунава по-дълбоко няма и от Русе по-убаво няма.

Колко думи,а колко малко смисъл ;) Безвкусен хумор и нелепа ирония ;) Аргументи = 0 8-) И ти попадна под ножа на неудачниците,опита се да водят спор с мен 8-)

Да се води спор с тебе? Груба грешка! С радио не се спори! Та ти си като говорител на Коминтерна: "... Наше дело провое, победа будет за нами..." 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Ботев”