Реал Мадрид - трансферно лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид - трансферно лято 2013
Според мен, истината е по средата. Ако гледаме в спортно-технически план, за мен лично Кака не отговори на очакванията. Шотгъне, за ШЛ съм съгласен с теб, но за Ел Класико да правим оценки на Кака, при положение, че за четири години сигурно му се събират мачове на пръстите на едната ръка,какво да оценяваме и анализираме
В чисто финансов обаче, не смятам, че бразилецът е пиявица . Кака е на второ място в клуба (след Роналдо) по приходи от реклами и донякъде е логично да бъде и на второ място по заплата. Говорим за един от най-популярните спортисти в света, самия клуб държи голям процент от неговите рекламни права, така че бъди спокоен за финансите на отбора - неговата заплата от 10 милиона евро не е проблем. За мен лично,ако трябва да издребняваме във финанси,да си спомним за един Дудек който играеше по един мач на година, а основното му занимание беше да нарежда конусите на тренировките и да гони топките след дузпите на Рамос
И за това взимаше по 1,5 милиона на година, той беше в много по-голяма тежест от 10-те милиона на Кака. Също така, замисли се, защо най-популярния южноамерикански футболист в момента - Неймар, без да е изиграл още и една минута за Барселона,вече се нарежда по заплата до Шави и Иниеста и изпреварва капитана Пуйол 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
shotgun blues написа:срещу кого блести ? Срещу Еспаньол за 5:0 и Сарагоса 4/5 на 1 .....това ли се очакваше от КАКА ,това ли са мачовете в които трябва да показва класа? .....никакъв го нямаше за мачовете ,за които беше купен за над 60 милиона .Най-проваления трансфер в историята на футбола - като пари и като принос на футболиста !!!!
Преувеличаваш прекалено много за най-проваленият трансфер във футбола.
Сам си просиш обаче негативи на всички тук именно с такива изказвания.
Ето как изглежда за сега програмата за подготовката и има промени към нея.
21 юли 2013г. Борнемут – Реал Мадрид - Борнмът, Англия
22 юли 2013г. Галатасарай – Реал Мадрид - Истанбул, Турция
24 юли 2013г. Олимпик Лион – Реал Мадрид - Лион, Франция
27 юли 2013г. Пари Сен Жермен – Реал Мадрид- Гьотеборг, Швеция
1 август 2013г. ЛА Галакси – Реал Мадрид - Глендейл, Аризона, САЩ
4 август 2013г. Ювентус – Реал Мадрид - Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
6/7 август 2013г. няма отбор – Реал Мадрид - Маями Гарденс, Флорида, САЩ
10 август 2013г. Интер – Реал Мадрид - Сейнт Луис, Мисури, САЩ
19/20 август 2013г. Реал Мадрид – Ал Сад - Мадрид, Испания
- paceto
- Контакти:
Бейл: Предпочитам испанската лига
Голямата звезда в състава на Тотнъм Гарет Бейл бе откровен, като разкри, че предпочита да играе в испанската Ла Лига. Като причина за това уелсецът изтъкна техничния футбол, на който се залага в страната на световния и двукратен европейски шампион.
„Предпочитам испанската Примера дивисион. Харесва ми, защото е технична и владеят добре топката“, заяви желаният от Реал Мадрид нападател.
„Играл съм срещу испански отбори и определено са ме затруднявали. Испанският футбол е най-добрият, който съм гледал. Явно е, че би ми харесало да се пробвам и в други лиги занапред. Всеки играч иска да опитва нови неща и да стига, колкото се може по-напред. Аз също искам да се пробвам в Испания“, обясни в детайли Бейл.
„Във Висшата лига, когато за опонент имаш екипи, които са от долната половина на класирането, винаги е по-трудно да се играе, защото те непрекъснато се защитават. В Шампионската лига се практикува друг футбол, там отборите са доста по-отворени. Да чуеш химна на Шампионската лига е нещо изключително“, завърши Бейл.
----
Май, май се усеща на къде отиват нещата.
И той го иска, ама няма как да го каже открито, че ако се провали трансфера ще му е много кофти после през сезона с Тотнъм
Нали видяхте какво се случи след изказванията на Кавани и как феновете реагираха след това, въпреки че те там в Наполи са малко лудички.
Доста интелигентно постъпва за момента, което е много добре.
Голямата звезда в състава на Тотнъм Гарет Бейл бе откровен, като разкри, че предпочита да играе в испанската Ла Лига. Като причина за това уелсецът изтъкна техничния футбол, на който се залага в страната на световния и двукратен европейски шампион.
„Предпочитам испанската Примера дивисион. Харесва ми, защото е технична и владеят добре топката“, заяви желаният от Реал Мадрид нападател.
„Играл съм срещу испански отбори и определено са ме затруднявали. Испанският футбол е най-добрият, който съм гледал. Явно е, че би ми харесало да се пробвам и в други лиги занапред. Всеки играч иска да опитва нови неща и да стига, колкото се може по-напред. Аз също искам да се пробвам в Испания“, обясни в детайли Бейл.
„Във Висшата лига, когато за опонент имаш екипи, които са от долната половина на класирането, винаги е по-трудно да се играе, защото те непрекъснато се защитават. В Шампионската лига се практикува друг футбол, там отборите са доста по-отворени. Да чуеш химна на Шампионската лига е нещо изключително“, завърши Бейл.
----
Май, май се усеща на къде отиват нещата.
И той го иска, ама няма как да го каже открито, че ако се провали трансфера ще му е много кофти после през сезона с Тотнъм
Нали видяхте какво се случи след изказванията на Кавани и как феновете реагираха след това, въпреки че те там в Наполи са малко лудички.
Доста интелигентно постъпва за момента, което е много добре.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
- shotgun blues
- Контакти:
paceto написа:shotgun blues написа:срещу кого блести ? Срещу Еспаньол за 5:0 и Сарагоса 4/5 на 1 .....това ли се очакваше от КАКА ,това ли са мачовете в които трябва да показва класа? .....никакъв го нямаше за мачовете ,за които беше купен за над 60 милиона .Най-проваления трансфер в историята на футбола - като пари и като принос на футболиста !!!!
Преувеличаваш прекалено много за най-проваленият трансфер във футбола.
Сам си просиш обаче негативи на всички тук именно с такива изказвания.
Е добре ,кажи кой е по-провален от него като трансферна сума и принос за отбора ,чисто футболно ? Аз се сещам за Ибрахимович/Етоо,идиотски трансфер на БАРСЕЛОНА ,но дори и този трансфер - не беше такъв провал,като шведа вкара/асистира не малко ,за един успешен за БАРСЕЛОНА сезон.Ибрахимович даже вкара на РЕАЛ и им донесе победа в ЕЛ КЛАСИКО .....няма по-голям провал от КАКА .
За представянето му в ЕЛ КЛАСИКИТЕ,ами в някои игра и точно заради трагичното му представяне в тях,повече не помириса терен в тези мачове
Днес представят ИСКО,надявам се това да е краят на КАКА в Реал Мадрид
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- tornadoto_96
- Контакти:
Много бързо забравихте какво е направил Пепе за нас. Един слаб мач срещу Дортмунд и вече не бил за нашия отбор. Айде малко по-сериозно, супер защитник си е. 
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
tornadoto_96 написа:Много бързо забравихте какво е направил Пепе за нас. Един слаб мач срещу Дортмунд и вече не бил за нашия отбор. Айде малко по-сериозно, супер защитник си е.
И какво е направил толкова за Реал? А ти забрави ли какво коства на отбора този "един слаб мач"? Забрави ли на какъв срам подложи отбора с идиотските си изцепки на терена (като тази с Хетафе е черешката на тортата)? Това е Реал Мадрид, а не Лас Палмас или Валядолид...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- tornadoto_96
- Контакти:
Идиотските си постъпки показа, че ги е загърбил последните два сезона. А и на всеки се случва да сгреши един мач. Не всеки път може да имаш ден. Бързо забрави като лашкаше напред назад гнома, тогава всички го боготворяха
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Иско е пристигнал на летището в Мадрид снощи в 23:40 и след това е настанен в хотел.Днес в 14:00 часа българско време ще го представят официално.
Ще има е демонстрация пред феновете на Бернабеу

Ще има е демонстрация пред феновете на Бернабеу

- shotgun blues
- Контакти:
Тотнъм не искат да продават
"Marca""
"Marca""
REAL SEES SIGNING AS IMPOSSIBLE FOR THIS SUMMER
Bale on the back-burner
Real Madrid has decided to put the Gareth Bale signing on hold. After receiving yet another "no" from Tottenham Hotspur, Florentino Pérez and his team have decided to call it a day, and now see the signing of Bale this summer as impossible. Daniel Levy, the English club's president, is not open to negotiation, and faced with such inflexibility, reaching any sort of agreement is not viable.
Gareth Bale is not Luka Modric. The Welshman has done nothing to force a negotiation and help get Real's foot in the door. He seems resigned to the idea of playing out another year with Spurs, although his first intention was to tell his president that his wish was to play for Real Madrid.
He is content to stay for another year in England, despite the fact that his club will not be taking part in the Champions League. He says that he's very thankful to Tottenham and that he's happy where he is. Modric, on the other hand, handled his situation quite differently, which ended up working wonders for Real Madrid's efforts to sign him.
Bale has no release clause, will not be making a transfer request, and considers that, being only 23, he has time enough to make the jump into the big time. And when that happens, he wants it to be with 'Los Blancos'.
Word on the English streets is that the flying Welshman won't be going anywhere without a previous payment of £100 million, and that is a tall order even for the likes of the mighty Real Madrid.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]