Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

whitebear
Контакти:

Re: Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Мнениеот whitebear » 03 юли 2013 00:25

Хаха нормално, политик не си ли изпълни веднага обещанието ходи го гони после :)

да добавя ето какво пише в писмото
Ето и писмото, което получихме от нашия читател Ангел Димитров и което публикуваме без редакторска намеса:

Здравейте. Вчера беше затворен за известно време участък от магистрала "Тракия" в района на Пловдив от група протестиращи. Интересен факт е, че на същото мероприятие пристигна организирана група от фенове на Локомотив Пловдив. Пристигнаха с два автобуса. От сигурни източници знам, че им е платено по 50 лв. на човек, аз също така на среща с Бойко Борисов им е обещано, че ако се върне на власт ще съсипе Цветан Василев и футболен клуб Ботев Пловдив. От тях само се иска да поддържат напрежението по улиците. Прилагам и кратко видео към написаното.

във видеото нищо не се споменава. Не подкрепям Бойко, но всеки може да напише подобно писмо и да изпрати 28 секунден клип.
Последна промяна от whitebear на 03 юли 2013 00:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2013 00:28

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:
Точно за това , разумните хора не подкрепят протеста ;) А ти иначе продължавай да не подкрепяш ГЕРБ ;)

Разумните хора са там на площада,артисти,музиканти,актьори,професори и други дейци,ако ги сравним с хората,които бяха на протестите през зимата,картинката е ... Но,аз уважавам,всеки протест,подкрепях протестите и Зимата,подкрепям ги и сега ;)

Продължавай да си разумен и си протестирай ! Дано само до края на протестите проумееш какво точно искаш :lol: Защото в предната тема ме убеждаваше че не искаш ГЕРБ ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 00:28

Що за глупост ? Кога съм те убеждавал,че съм си променил възгледите относно ГЕРБ :shock: Протеста е обречен на успех,та охладете страстите и се гответе за новите протести срещу ББ и новото Дясно. Вземайте Мишо Шамара и атакувайте ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2013 00:33

dunavfc написа:Що за глупост ? Кога съм те убеждавал,че съм си променил възгледите относно ГЕРБ :shock: Протеста е обречен на успех,та охладете страстите и се гответе за новите протести срещу ББ и новото Дясно. Вземайте Мишо Шамара и атакувайте ;)

И "новото дясно" е старото СДС с всичките му формацийки и ГЕРБ ли :lol: Наистина си тотално объркан :!:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 03 юли 2013 00:37

dunavfc написа:Що за глупост ? Кога съм те убеждавал,че съм си променил възгледите относно ГЕРБ :shock: Протеста е обречен на успех,та охладете страстите и се гответе за новите протести срещу ББ и новото Дясно. Вземайте Мишо Шамара и атакувайте ;)

ти така си си на бутал главата в га.ъ на Боко,че няма накъде повече!Като му видиш името или снимка само и почваш да лъскаш! :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 00:41

И "новото дясно" е старото СДС с всичките му формацийки и ГЕРБ ли :lol: Наистина си тотално объркан :!:

Само не ми поставяй диагнози,някак си досега не си се доказал като някакъв капацитет за да трябва да слушам съветите ;) Следващото правителство ще бъде дясно,пък объркан ли съм,гербаджия ли съм,седесар ли си съм или костовист,няма значение ;) Една нова дясна партия ще има 8-10 % минимум,така че,леко с изхвърлянията...

warhead написа:

ти така си си на бутал главата в га.ъ на Боко,че няма накъде повече!Като му видиш името или снимка само и почваш да лъскаш! :)

Аз не знам,къде съм се набутал,но като мен мислят още най-малко 1,1 млн. души,така,че леко...

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 03 юли 2013 00:47

allah1912akbar написа:
mannoli написа:Ботев Пловдив,беше съсипан и закрит през 2010 :idea: !
Да не става въпрос за Металик Сопот :idea: ?

Христолов, който беше ваш фен се опита да ни затрие но не успя!
Корана и Бултрас са вечни!

Добре владееш езика на малцинствата.Поредният комплексиран и чуващ гласове от Космоса буферняк. :lol:
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2013 01:01

dunavfc написа:

Само не ми поставяй диагнози,някак си досега не си се доказал като някакъв капацитет за да трябва да слушам съветите ;) Следващото правителство ще бъде дясно,пък объркан ли съм,гербаджия ли съм,седесар ли си съм или костовист,няма значение ;) Една нова дясна партия ще има 8-10 % минимум,така че,леко с изхвърлянията...

warhead написа:

Аз не знам,къде съм се набутал,но като мен мислят още най-малко 1,1 млн. души,така,че леко...

Къде видя да те съветвам ? Виждам че си се наперил и си "обречен" , ама освен тия 1,1м души , в тая страна живеят още най малко 6 м ! Така че не бъди сигурен за "новото" старо дясно ;)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 03 юли 2013 01:12

И после защо казват, че сме прост народ?! Защото като теб мислят 1,1 млн. души...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 01:14

mertezaker написа:

И после защо казват, че сме прост народ?! Защото като теб мислят 1,1 млн. души...

Дам,най-лесното и дебилното оправдание е това ;) Вярвайте си,това е демокрацията,всеки има право да бъде толкова тъп,колкото пожелае ;)
ТОЙ,каза,че сме лош материал и беше разкъсан за това,но явно ти си по възвишен от него и хвърляш етикети на хората,както ти допадне ;)
Последна промяна от dunavfc на 03 юли 2013 01:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”