pas написа:Drunken_Master написа:пич направо не мога да се позная...(((((((((((((
Знам, че не се замисляте за тези неща, но аз изпитвах уважение към клуба ЦСКА, който е институция в българския футбол. А в рамките на последния месец видях само жалки човечета, готови на всичко, за да оцелеят на всяка цена. Видях един Паро, който без свян говори как ще унищожава други клубове. Видях фенове, готови да зачеркнат всичко и всички, за да не си понесат последствията от години лошо управление. Видях журналисти, които оскверниха всеки, който се изпречи на пътя на далаверите на ЦСКА. Видях хора жадни за пари, лицензи, купи, сливания, вливания... Но не видях хора, които обичат футбола, достойнството, историята на отбора си и честната игра. И цялото ми уважение към институцията ЦСКА се изгуби безвъзвратно. Съжалявам, че съм имал илюзии! Няма да липсвате на никого.
Аз пък не мога да разбера,как може заради някакви си пари да сте готове да си продадете мечтата за А група?Защо се натискате да си продавате лиценза?Имахте моето уважение,ама с тези си действия просто го загубихте!