Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Мнениеот Blue1914 » 02 юли 2013 23:51

10 страници тема за една откровена комунистичека манипулаия! :o

Все едно едно от собствените условията на пожарникаря-футболен радетел да остави Василев да си разиграва коня не е било да се помогне финансово на новата страст на жълтите от Пловдив... Или Цецко е бил от малък председател на фен-клуба на Ботев в Габрово? Това дали ББ има лични сметки за разчисване с Василев може да касае клуба само косвено.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юли 2013 23:52

za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:
bnborisov написа:
dunavfc написа:
bnborisov написа:фалшивите бюлетини го свалиха от власт :mrgreen:
"свлиха го от власт" монополите срещу които беше безсилен защото беше зависим от тях. а защо след като ГЕРБ беше първа политическа сила не състави правителство? ми като се скара с всички които го подържаха :twisted: той и миналия мандат сам неможеше да състави правителство без Атака и РЗС :idea: на следващите избори ни чака абсолютно същия паритет когато и да са те. и така до безкрай...

ГЕРБ не успя да се справи с монополите,безспорен факт ! А как си представяш нормална партия да състави правителство с БСП,ДПС и АТАКА не знам...Аз лично,нямаше да гласувам докато съм жив за ГЕРБ,ако бяха направили подобна простотия. Миналото правителство ГЕРБ беше подкрепена от АТАКА,РЗС,СДС и ДСБ,така че не е само до изброените две партии ;)
Следващият парламент е възможно най-малкото АТАКА да не са в парламента и да влезе една симпатична дясна коалиция,това да се случи,пък дори и отново победа на БСП пак ще е по-добре от сега.

незнам как Бойко би се коалирал (в истинския смисъл на тая дума) с която и да е дясна партия :idea: а за голямо съжаление десните партии са слаби

Не ги слушай,как се дърля в момента десните ( огромна грешка по принцип,която разделя десните хора ) При влизане на ГЕРБ + Синята Коалиция коалицията ще бъде факт ;)

Точно за това , разумните хора не подкрепят протеста ;) А ти иначе продължавай да не подкрепяш ГЕРБ ;)

Разумните хора са там на площада,артисти,музиканти,актьори,професори и други дейци,ако ги сравним с хората,които бяха на протестите през зимата,картинката е ... Но,аз уважавам,всеки протест,подкрепях протестите и Зимата,подкрепям ги и сега ;)

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 02 юли 2013 23:52

"свлиха го от власт" монополите срещу които беше безсилен защото беше зависим от тях. а защо след като ГЕРБ беше първа политическа сила не състави правителство? ми като се скара с всички които го подържаха :twisted: той и миналия мандат сам неможеше да състави правителство без Атака и РЗС :idea: на следващите избори ни чака абсолютно същия паритет когато и да са те. и така до безкрай...

Ясно е , че Атака е големият губещ в тази ситуация и Волен си изпя песента . Другите , които ще загубят от електората си са БСП . Тези гласове ще отидат или директно при Герб или при десните . Според мен няма как статуквото да се запази .

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 02 юли 2013 23:53

Мале колко прост матриал пише тука,ужас.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 23:58

kanari написа:

Ясно е , че Атака е големият губещ в тази ситуация и Волен си изпя песента . Другите , които ще загубят от електората си са БСП . Тези гласове ще отидат или директно при Герб или при десните . Според мен няма как статуквото да се запази .

от БСП към ГЕРБ няма как да стане, виж от Атака към ГЕРБ -да. Или по-скоро от Атака към СДС примерно

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 03 юли 2013 00:02

Ботев Пловдив,беше съсипан и закрит през 2010 :idea: !
Да не става въпрос за Металик Сопот :idea: ?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2013 00:08

mannoli написа:Ботев Пловдив,беше съсипан и закрит през 2010 :idea: !

Не , за Велбъжд 19?6 :?

Потребителски аватар
allah1912akbar

Мнениеот allah1912akbar » 03 юли 2013 00:12

mannoli написа:Ботев Пловдив,беше съсипан и закрит през 2010 :idea: !

Христолов, който беше ваш фен се опита да ни затрие но не успя!
Корана и Бултрас са вечни!

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 03 юли 2013 00:17

Аз чух че обещал на феновете на ЦСКА да съсипе Левски
на феновете на Ботев да съсипе Локо
на Локо - Ботев
На Феновете на Локо Сф и Славия не си е заслужавало да обещава :) :)
И още- Волен обеща 1000 лева мин заплата, ако хората гласуват за него.
Станишев обеща... че премиер ще е Орешарски и че ще имаме Експертно правителство
Местан обеща... не го разбрах какво обеща, не намираме с него общ език :)
АЙ Стига бе, аман от простотии. Тези които протестират да не би да са само от Локо. Или Феновете на Ботев може би подкрепят Делян Пеевски.

Всеки си обещава каквото си иска.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 юли 2013 00:22

whitebear написа:Аз чух че обещал на феновете на ЦСКА да съсипе Левски
на феновете на Ботев да съсипе Локо
на Локо - Ботев
На Феновете на Локо Сф и Славия не си е заслужавало да обещава :) :)
И още- Волен обеща 1000 лева мин заплата, ако хората гласуват за него.
Станишев обеща... че премиер ще е Орешарски и че ще имаме Експертно правителство
Местан обеща... не го разбрах какво обеща, не намираме с него общ език :)
АЙ Стига бе, аман от простотии. Тези които протестират да не би да са само от Локо. Или Феновете на Ботев може би подкрепят Делян Пеевски.

Всеки си обещава каквото си иска.

абе има и протестиращи на които им е обещано нещичко и е изпълнено :twisted:

Върни се в “Ботев”