"свлиха го от власт" монополите срещу които беше безсилен защото беше зависим от тях. а защо след като ГЕРБ беше първа политическа сила не състави правителство? ми като се скара с всички които го подържаха

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bnborisov написа:фалшивите бюлетини го свалиха от власт![]()
"свлиха го от власт" монополите срещу които беше безсилен защото беше зависим от тях. а защо след като ГЕРБ беше първа политическа сила не състави правителство? ми като се скара с всички които го подържахатой и миналия мандат сам неможеше да състави правителство без Атака и РЗС
на следващите избори ни чака абсолютно същия паритет когато и да са те. и така до безкрай...
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
dunavfc написа:bnborisov написа:фалшивите бюлетини го свалиха от власт![]()
"свлиха го от власт" монополите срещу които беше безсилен защото беше зависим от тях. а защо след като ГЕРБ беше първа политическа сила не състави правителство? ми като се скара с всички които го подържахатой и миналия мандат сам неможеше да състави правителство без Атака и РЗС
на следващите избори ни чака абсолютно същия паритет когато и да са те. и така до безкрай...
ГЕРБ не успя да се справи с монополите,безспорен факт ! А как си представяш нормална партия да състави правителство с БСП,ДПС и АТАКА не знам...Аз лично,нямаше да гласувам докато съм жив за ГЕРБ,ако бяха направили подобна простотия. Миналото правителство ГЕРБ беше подкрепена от АТАКА,РЗС,СДС и ДСБ,така че не е само до изброените две партии
Следващият парламент е възможно най-малкото АТАКА да не са в парламента и да влезе една симпатична дясна коалиция,това да се случи,пък дори и отново победа на БСП пак ще е по-добре от сега.
ihalamadrid написа:Ако си спомняте че точно ББ върна стадиона на Ботев,койте сега нямаше да се използва заради селсккия,а сега иска да ги "съсипе" Ботев малко нелогично??![]()
bnborisov написа:dunavfc написа:bnborisov написа:фалшивите бюлетини го свалиха от власт![]()
ГЕРБ не успя да се справи с монополите,безспорен факт ! А как си представяш нормална партия да състави правителство с БСП,ДПС и АТАКА не знам...Аз лично,нямаше да гласувам докато съм жив за ГЕРБ,ако бяха направили подобна простотия. Миналото правителство ГЕРБ беше подкрепена от АТАКА,РЗС,СДС и ДСБ,така че не е само до изброените две партии
Следващият парламент е възможно най-малкото АТАКА да не са в парламента и да влезе една симпатична дясна коалиция,това да се случи,пък дори и отново победа на БСП пак ще е по-добре от сега.
незнам как Бойко би се коалирал (в истинския смисъл на тая дума) с която и да е дясна партияа за голямо съжаление десните партии са слаби
dunavfc написа:bnborisov написа:dunavfc написа:bnborisov написа:фалшивите бюлетини го свалиха от власт![]()
незнам как Бойко би се коалирал (в истинския смисъл на тая дума) с която и да е дясна партияа за голямо съжаление десните партии са слаби
Не ги слушай,как се дърля в момента десните ( огромна грешка по принцип,която разделя десните хора ) При влизане на ГЕРБ + Синята Коалиция коалицията ще бъде факт
Parmalat написа:Червени_шампиони написа:Освен да им сложи и на тях някой като пернишките боклуци няма какво друго да направи.
Тая тиква Борисов иска само Левски да е шампион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта