Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: ЦСКА няма да взема никакъв лиценз! Точка!

Мнениеот hristo1306 » 02 юли 2013 22:47

Не искам да съм оригинален,но истината боли ! Да фен съм на НАФТАТА и се гордея с това ! Извърви нашия път и тогава говори !!! Много мръсотии, кражби направихте,за това трябва да си платите ! Ама Вие не сте научени да плащате,бре симпатяго !!! Затова и загубихте една титла. Забрави ли? Когато"Миньоро" Ви помогна с една победа на герена, а "Титаните"забравиха да платят обещаната премия !!!! Е,след това Ви го върнаха с децата срещу "Лудогорец" ! Така ФУТБОЛ не се прави - с лъжи и измами,да преебем другарчето .

Въкито
Контакти:

Re: ЦСКА няма да взема никакъв лиценз! Точка!

Мнениеот Въкито » 02 юли 2013 22:52

hristo1306 написа:Не искам да съм оригинален,но истината боли ! Да фен съм на НАФТАТА и се гордея с това ! Извърви нашия път и тогава говори !!! Много мръсотии, кражби направихте,за това трябва да си платите ! Ама Вие не сте научени да плащате,бре симпатяго !!! Затова и загубихте една титла. Забрави ли? Когато"Миньоро" Ви помогна с една победа на герена, а "Титаните"забравиха да платят обещаната премия !!!! Е,след това Ви го върнаха с децата срещу "Лудогорец" ! Така ФУТБОЛ не се прави - с лъжи и измами,да преебем другарчето .

Коя истина,че Ренджърс е по-голям от ЦСКА :lol: !Не ми отговори на въпроса,има ли отбор по-голям от Нефтохимик за теб?
Тоя пример дето го даде........Миньор полягат,а пак ние сме ти в устата!ЦСКА е с 65 годишна история и последните 5 са наистина най-срамните в нея!И все пак историята ни е пропита с успехи и слава и аз се гордея с моя ЦСКА и го обичам!

Въкито
Контакти:

Re: Батков: Не желаем злото на ЦСКА

Мнениеот Въкито » 02 юли 2013 23:20

Емигрант 45 написа:
donDiego написа:Надявам се още утре ,ЦСКА да бъде обявен във фалит и да отидем там,където всички искат да ни видят.Това ще стане част от историята на ЦСКА,на Великият ЦСКА София,а фалита на АД-то ще остане в историята на Титан. А каква ще бъде историята на гробокопачите...ще видим,но едва ли ще се помни дълго.Ще се завърнем по-добри и по-силни и ще сме си със същата история,както и вие,които сега се упражнявате тук,а забравяте или подминавате своята история.Футболната история няма връзка с фирмената история...за нас.След години,ще се помни,че ЦСКА е побеждавал и ДЕТРОНИРАЛ еврошампиони,..ще се помни и Олимпия,Бате,Беверен,Аалст,Антверпен,1-17 и дори и с горно нанадолнище да направим сдружение и да ни купят ,пак ще дойдете на стадиона и ще викате...червени боклуци,бий чорбата...,дори и с прозрачни екипи да играем,пак ще са червени очите ви... :) ,какво да правим,такава е съдбата ни,а на вас така ви е отредено 8-) ОТ НАС

Като ти гледам на кой ТЕРОРИСТ си сложил тату,ми е ясно че нямаш нищо в главата си,а повечето фенчета на четрибуквието сте поклонници на комунистите и терористите!!!

:o :lol: Пич,ще ми дадеш ли автограф?Тоя емигрант те мисли за Марадона :shock: :lol: !

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 02 юли 2013 23:23

Бай Ганьо си е отворил грозната уста и е избълвал 1 милион глупости за ЦСКА!Явно предстоят добри времена за нас :twisted: !

didayyord
Контакти:

Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?

Мнениеот didayyord » 02 юли 2013 23:24

CSKA 78 написа:
didayyord написа:
CSKA 78 написа:Според последните информации за ЦСКА(а също и за Нефтохимик) правя заключението ,че нещо се "готви",пък дали ще ние по-вкуса (на
Цесекарите) предстои да видим.
На няколко пъти в медиите се появи информация(до колко е вярна?),че собственика на Нефтохимик води преговори с ръководството на ЦСКА за
закупуване на акциите на бургаския клуб от последните.След това на няколко пъти тази информация бе отричана, първо от член на
акционерния съвет,а след това и от фен "№1" на Нефтохимик.

Според мен има два варианта,защо се получава толкова противоречива информация.

Вариант 1:

ЦСКА въобще не се интересува от "сдружение" с Нефтохимик.

Тази информация,за изкупуване на акциите на Нефтохимик от ЦСКА постоянно се пуска в медийното пространство за да се пренасочи
общественото внимание от истинската цел на ЦСКА(по-този начин ЦСКА ще си свърши работата без намесата на някакви "морални стожери").
Ако БФС даде зелена светлина по казуса Нефтохимик,то ЦСКА ще може да го използва и за истинската си цел.
Като заключение за този вариант ще кажа,че има заявка за ЦСКА 1923 в АПВ(до колкото знам срока е 6 месеца за да стане факт АД-то)и явно
се работи в тази насока.

Вариан 2:

Нещо,което не се купува с пари, се купува с много пари

Да разгледаме състоянието на Нефтохимик в момента(като безпристрастни "зрители")
Последната информация , че Нефтохимик има 12 футболисти(а ЦСКА 17 :) )и нито един вратар.
И бургарския клуб като ЦСКА е на ръба да не започне първенството(всъщност на ръба е мека дума,с 12 футболисти няма да могат да
започнат първенството)
От фен №1 на Нефтохимик,разбрах че отборът се е борил 7 години за да стигне до А група.
Въпросът е ,ако няма сделка с ЦСКА и отборът не може да започне първенството поради финансови причини(дори и да намерят необходимия
минимум,най-много да се стигне до "вариант" Етър 1924),то те ще загубят своя лиценз и ще отидат в Бургарските регионални групи(може
би следват нови 7 години до А група).

Предложението на ЦСКА е, Софийският клуб да купи акциите на Нефтохимик,(най-общо казано да го превърне в ЦСКА).
Тогава Нефтохимик по същия начин ще направи с Чавдар Етрополе,като ги премести в Бургас и ще започне сезона от Б група(а не от
Бургаските окръжи групи).
Сега "моралните стожери" ще скочат,но ,ако се замислят малко(разбира се, ако информацията в медиите за състоянието на Нефтохимик е вярна),то в този случай ЦСКА не
"затрива" Нефтохимик,напротив "спасява" го.

Като заключение за този вариант ще кажа,ако информацията за състоянието на Нефтохимик е вярна(и с оглед написаното от мен по-
горе),то(според мен) "благодетеля" на клуба иска да го продаде на по-изгодна цена(по-добре ще е за клуба да вземе пари и да започне от
Б група,отколкото да отиде в Бургарска окръжна ,поради финансови причини).

Нещо ти е старичка информацията. Нефтохимик вече има 21 футболиста и чака още двама! Сега трябва да прекроиш теориите на конспирацията.
http://neftochimic.gong.bg/view_article ... _id=356673

Какво ли се е променило във финансовото положение на Нефтохимик за 1 седмица?

Не знам, но е повече от при вас. При тях поне пристигат футболисти :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 юли 2013 23:49

Кво стана,ще пускате ли ЦСКА в шампионата ? Много ви се моля,пуснете го !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 юли 2013 23:52

Покажи мустака...ооооо Покажи мустака...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 юли 2013 00:00

didayyord написа:
CSKA 78 написа:
didayyord написа:
CSKA 78 написа:Според последните информации за ЦСКА(а също и за Нефтохимик) правя заключението ,че нещо се "готви",пък дали ще ние по-вкуса (на
Цесекарите) предстои да видим.
На няколко пъти в медиите се появи информация(до колко е вярна?),че собственика на Нефтохимик води преговори с ръководството на ЦСКА за
закупуване на акциите на бургаския клуб от последните.След това на няколко пъти тази информация бе отричана, първо от член на
акционерния съвет,а след това и от фен "№1" на Нефтохимик.

Според мен има два варианта,защо се получава толкова противоречива информация.

Вариант 1:

ЦСКА въобще не се интересува от "сдружение" с Нефтохимик.

Тази информация,за изкупуване на акциите на Нефтохимик от ЦСКА постоянно се пуска в медийното пространство за да се пренасочи
общественото внимание от истинската цел на ЦСКА(по-този начин ЦСКА ще си свърши работата без намесата на някакви "морални стожери").
Ако БФС даде зелена светлина по казуса Нефтохимик,то ЦСКА ще може да го използва и за истинската си цел.
Като заключение за този вариант ще кажа,че има заявка за ЦСКА 1923 в АПВ(до колкото знам срока е 6 месеца за да стане факт АД-то)и явно
се работи в тази насока.

Вариан 2:

Нещо,което не се купува с пари, се купува с много пари

Да разгледаме състоянието на Нефтохимик в момента(като безпристрастни "зрители")
Последната информация , че Нефтохимик има 12 футболисти(а ЦСКА 17 :) )и нито един вратар.
И бургарския клуб като ЦСКА е на ръба да не започне първенството(всъщност на ръба е мека дума,с 12 футболисти няма да могат да
започнат първенството)
От фен №1 на Нефтохимик,разбрах че отборът се е борил 7 години за да стигне до А група.
Въпросът е ,ако няма сделка с ЦСКА и отборът не може да започне първенството поради финансови причини(дори и да намерят необходимия
минимум,най-много да се стигне до "вариант" Етър 1924),то те ще загубят своя лиценз и ще отидат в Бургарските регионални групи(може
би следват нови 7 години до А група).

Предложението на ЦСКА е, Софийският клуб да купи акциите на Нефтохимик,(най-общо казано да го превърне в ЦСКА).
Тогава Нефтохимик по същия начин ще направи с Чавдар Етрополе,като ги премести в Бургас и ще започне сезона от Б група(а не от
Бургаските окръжи групи).
Сега "моралните стожери" ще скочат,но ,ако се замислят малко(разбира се, ако информацията в медиите за състоянието на Нефтохимик е вярна),то в този случай ЦСКА не
"затрива" Нефтохимик,напротив "спасява" го.

Като заключение за този вариант ще кажа,ако информацията за състоянието на Нефтохимик е вярна(и с оглед написаното от мен по-
горе),то(според мен) "благодетеля" на клуба иска да го продаде на по-изгодна цена(по-добре ще е за клуба да вземе пари и да започне от
Б група,отколкото да отиде в Бургарска окръжна ,поради финансови причини).

Нещо ти е старичка информацията. Нефтохимик вече има 21 футболиста и чака още двама! Сега трябва да прекроиш теориите на конспирацията.
http://neftochimic.gong.bg/view_article ... _id=356673

Какво ли се е променило във финансовото положение на Нефтохимик за 1 седмица?

Не знам, но е повече от при вас. При тях поне пристигат футболисти :mrgreen:

Тези,които имат сиво вещество ще разберат, защо съм го написал ,тези които нямат ще се правят на духовити :(
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: И ДПС скочи на ЦСКА

Мнениеот Drunken_Master » 03 юли 2013 00:17

Лудогорец от какво са недоволни ?
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 01:17

След циркът в УЕФА,очаквам БФС да реши за ЦСКА някъде към 12 : 00 на 20 юли,после що имало камъни по тях...

Върни се в “Архив”