Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 юли 2013 21:42

El Grande написа:
Raoul_Duke написа:Да съсипеш банка, която е спонсор на почти всички видове спорт в България и е с капитал около 6 милиарда, значи да сринеш цялата държава. Даже и тъпак като него не би послям да го направи!

Брато,кво въобще им се връзваш на тъпотиите?
То ако беше много страшен ББ и много против ЦВ, немаше дела на парите на държавните фирми в КТБ да скочи от трийсе и неколко на близо педесе по време на управлението на ББ..въобще, на такива приказки могат да верват само Асен и брат му Мюмюн от Шекера, докато се чудат откъде да дигнат малко желязо...

Е,то и Раул вярва.Пармалата - също.Също като Мюмюн и Асен от Шекера. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 21:43

Ванко_Ултраса написа:Надявам се, че феновете на Ботев няма да се хванат на такива плоски и безпочвени провокации.

Няма нужда да се "хващаме", защото среща Е имало и е била в байтошовата резиденция! Последиците от нея се видяха по време на блокадата на АМ Тракия! Осигурени безплатни рейсове, организирано групово придвижване от Лаута до магистралата и т.н. и т.н.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 21:44

Това клипче ми стана любимо , днес го гледах поне 100 пъти. Кеф ми првят тея мишки дето Бойко ги е пратил. Ми той ако го види ще се хване за главата. Мисля че се е надявал на нещо повече :mrgreen:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 21:45

bnborisov написа:Това клипче ми стана любимо , днес го гледах поне 100 пъти. Кеф ми првят тея мишки дето Бойко ги е пратил. Ми той ако го види ще се хване за главата. Мисля че се е надявал на нещо повече :mrgreen:

Той и Марешки се надяваше, ама ЙОК (както казват старите локомотивци) :lol: :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 02 юли 2013 21:47

Има резон.Тиквата спаси папагалите от селския,прати им Цецо мустака да ги хрантути,даде им стадиона.Тогава жълтурите му се мазнеха и скандираха "Бойко, Бойко", а като падна от власт се извъртяха и взеха да го плюват.Неблагодарна паплач,к'во да говорим :mrgreen: Чорбетата и те- Тиквата им подари стадион на пъпа на София,плюс база за милиони в Панчерево, 4 години взимаха незаслужено лиценз, а те го плюят и бранят със зъби и нокти БСП и ДПС. Тиквата бил пратил спрял ГАЗПРОМ за ЦСКА-глупости на търкалета.Тъкмо напротив-Тиквата сам призна че е посъветвал ГАЗПРОМ да спонсорира ЦСКА, с аргумента че ЛЕВСКИ вече си имал спонсор.Обаче руснаците са проучили нещата, и като са надушили какъв финансов батак е на "Армията" са се отказали и са се насочили пак към ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 02 юли 2013 21:47

A какво става с трибуна Марешки ? Боко ли чакат на власт,че да почне строежа?
Изображение

MadNazi
Контакти:

Мнениеот MadNazi » 02 юли 2013 21:48

Тенденциозно фенове на малки отборчета създават напрежение!Феновете на ЛОКОМОТИВ могат да подкрепят,когото поискат!Никой не е длъжен да защитава ДПС И БСП,както много други тук! :idea: :idea:

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 02 юли 2013 21:48

На Бойко Борисов ще му е трудно да се изправи срещу Ахмед Доган.Мисля,че няма шанс. :roll:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 02 юли 2013 21:49

Пармалат чупи тъпомера.. :lol:
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 юли 2013 21:49

Как си създават митови и легенди.и когато има малоумници като автора акулоконя да се връзват и да си пуска поредната малоумна тема.Такива на бесилото.Негоден материал!

на анонимника в на сестрамУ между краката.....да го мушна :lol:

:oops:
П.П. Феновете на Ботев зад ДПС на изборите
Последна промяна от kubik на 02 юли 2013 21:51, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Ботев”