Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА 1923 с лиценза на Литекс!!!
Това е истината и се радвам, че най-накрая ги разкриха. Аз съм от Плевен и тука от месец се говори,че Литекс ще играе в Б група с лиценза на Спартак Плевен.
pampi написа:CTAHKO написа:pampi написа:Специално за теб, втори път:
"...Олимпийският принцип важи за други, дето ги бият като шкембе у дувар..."
и пак специално за теб, разяснение:
Такова участие не подхожда на марката ЦСКА , туризмът е патент на друг отбор. Ще се участва в Европа, когато има, какво да покажеш
Ауууу,не думайТо в близкото десетилетие,никакво участие в ЕКТ няма да подхожда на вашата марка
![]()
![]()
Защо никакво, едно скромно участие в групите на ШЛ, разбира се, плюс първа победа там, напълно подхожда на марката ЦСКА.
Да изчакаме да видим какъв ЦСКА ще го бъде и какво ще реши УЕФА.После може и в ШЛ да влезете.. когато станете шампиони обаче.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Темата ЦСКА е затворена страница за Гриша Ганчев ако не сте разбрали. И главните виновници са феновете с които си е срещал на няколко пъти. Един искал еди какво си, друг искал да направи ЦСКА не знам си колко пъти поред шампион и т.н.
gonzo1960 написа:Това е истината и се радвам, че най-накрая ги разкриха. Аз съм от Плевен и тука от месец се говори,че Литекс ще играе в Б група с лиценза на Спартак Плевен.
Как ще вземе Литекс лиценза на Спартак Плевен, след като вече си има лиценз.. и лицензът не може да бъде преотстъпен?!
Ама вие май наистина не четете (за мислене не ми се говори изобщо

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
efrona80 написа:Темата ЦСКА е затворена страница за Гриша Ганчев ако не сте разбрали. И главните виновници са феновете с които си е срещал на няколко пъти. Един искал еди какво си, друг искал да направи ЦСКА не знам си колко пъти поред шампион и т.н.
И това го знаеш понеже си бил на срещата с феновете

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Кашчей написа:Не работи с предположения, защото не правиш държавен бюджет.Просто ми покажи инфо, че фалиралите отбори с името Дунав.. амнайси на брой не са си платили дълговете.
Всъщност, то при обявяване в несъстоятелност май се погасява каквото и колкото може, а не всичко, но ти си по-знаещият.
Значи за Дунав може, пък за ЦСКА не може! ТЗ е еднакъв за всички, бе!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:Кашчей написа:Не работи с предположения, защото не правиш държавен бюджет.Просто ми покажи инфо, че фалиралите отбори с името Дунав.. амнайси на брой не са си платили дълговете.
Всъщност, то при обявяване в несъстоятелност май се погасява каквото и колкото може, а не всичко, но ти си по-знаещият.
Значи за Дунав може, пък за ЦСКА не може! ТЗ е еднакъв за всички, бе!
Какво не може за ЦСКА? Обявявате фалит, разпродават де що имате и колкото може да се погаси и финита ла комедИя.
Създавате нов отбор, ама не с АД направо, че не върви някак си да си АД в окръжната група

Аааа... да питам само, ако може:
Кога ще бъде регистрацията в съда на новото АД?Дали са успели в неделя вечер да съберат поне 17 500 лева и кой е водил протоколът? Кои са в УС и кой му е председател?Кога ще се сменят учредителите на АД-то, че много се застояха

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Re: И ДПС скочи на ЦСКА
тва че лески са срещу нас не е новина ....знаехме си го отдавна .....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?
Вторник къде знаем мина е акциите не!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
pampi написа:CTAHKO написа:pampi написа:Специално за теб, втори път:
"...Олимпийският принцип важи за други, дето ги бият като шкембе у дувар..."
и пак специално за теб, разяснение:
Такова участие не подхожда на марката ЦСКА , туризмът е патент на друг отбор. Ще се участва в Европа, когато има, какво да покажеш
Ауууу,не думайТо в близкото десетилетие,никакво участие в ЕКТ няма да подхожда на вашата марка
![]()
![]()
Защо никакво, едно скромно участие в групите на ШЛ, разбира се, плюс първа победа там, напълно подхожда на марката ЦСКА.
Много ви се иска да сте играли там нали?