Избиите си комплексите тук!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Избиите си комплексите тук!
Явно никои не иска да погледне реално и да каже кои футболист игра нещо.Ок вратаря спаси квот можеше,Стилян супер безидеен,Ангелов нз изобщо какво прави в нац,Миланов мн слаб,Янков не барна топката цял мач,Велизар игра с желание но без идея и тнтнтн....пък накрая Бербатов им виновен.И никои не казва че е играл добре но при такъв отбор и Вия да забиеш отпред ще е същото.А за снимките кво да кажа тя България винаги е предавана от българи.Трябва след тези квал. да се смени напълно отбора и да се започне вс отначало.
-
- Контакти:
vlado_vdv, искаш да знаеш за какво е виновен Барби ли? Веднага ще ти кажа:
1. Случайно той е най-скъпият футболист и, забележи, КАПИТАН на отбора. Като капитан е ДЛЪЖЕН да вдига съотборниците си в трудни моменти, да ги надъхва. Защото треньорът не излиза на терена да играе вместо тях. Той може да си говори колкото иска, но играчите като не изпълняват указанията му, трябва да има някой, който да ги дърпа отвътре. По принцип
това е функция на капитана. Той е капитан за това, а не само да си говори със съдията и да извежда отбора на терена.
2. Като струва 30 млн., това не му дава право да се държи високомерно на терена и да чака всички да играят за него. Стоичков като беше най-скъпият футболист да не би да играеше за себе си и да се сърдеше на другите, когато не се получаваше някоя комбинация? И още нещо - откакто Бербатов премина в Юнайтед, ясно се вижда разликата между него и останалите. Струва ми се, че някои играчи му завиждат и не се напрягат особено. Опитват се да го дърпат към дъното, вместо да се стремят да постигнат неговите успехи (типична българска черта). И тук отново идва ролята на треньора и звездата. Те трябва да направят така, че да не си личи толкова много. Разлика има и ще има. Но не трябва толкова да личи.
П.П. Тук не става дума за левскари, цесекари, говеда, прасета. Това е национален проблем и излишно се поляризира. Не трябва подобни мачове да се използват, за да се настройват запалянковците едни срещу други. Аз пък мога да те контрирам, че ако не беше Гошко вратарчето, да сме отнесли няколко гола от грузинците. Но няма смисъл да се настройваме едни срещу други. Проблемът е общ, национален и изисква общо решение.
П.П.П. Сигурен съм, че ще се хванеш за някоя моя дума и ще си избиеш комплексите на синьо-червена тематика, но, честно казано, не ми пука и няма да ти се вържа

1. Случайно той е най-скъпият футболист и, забележи, КАПИТАН на отбора. Като капитан е ДЛЪЖЕН да вдига съотборниците си в трудни моменти, да ги надъхва. Защото треньорът не излиза на терена да играе вместо тях. Той може да си говори колкото иска, но играчите като не изпълняват указанията му, трябва да има някой, който да ги дърпа отвътре. По принцип
това е функция на капитана. Той е капитан за това, а не само да си говори със съдията и да извежда отбора на терена.
2. Като струва 30 млн., това не му дава право да се държи високомерно на терена и да чака всички да играят за него. Стоичков като беше най-скъпият футболист да не би да играеше за себе си и да се сърдеше на другите, когато не се получаваше някоя комбинация? И още нещо - откакто Бербатов премина в Юнайтед, ясно се вижда разликата между него и останалите. Струва ми се, че някои играчи му завиждат и не се напрягат особено. Опитват се да го дърпат към дъното, вместо да се стремят да постигнат неговите успехи (типична българска черта). И тук отново идва ролята на треньора и звездата. Те трябва да направят така, че да не си личи толкова много. Разлика има и ще има. Но не трябва толкова да личи.
П.П. Тук не става дума за левскари, цесекари, говеда, прасета. Това е национален проблем и излишно се поляризира. Не трябва подобни мачове да се използват, за да се настройват запалянковците едни срещу други. Аз пък мога да те контрирам, че ако не беше Гошко вратарчето, да сме отнесли няколко гола от грузинците. Но няма смисъл да се настройваме едни срещу други. Проблемът е общ, национален и изисква общо решение.
П.П.П. Сигурен съм, че ще се хванеш за някоя моя дума и ще си избиеш комплексите на синьо-червена тематика, но, честно казано, не ми пука и няма да ти се вържа

Последна промяна от forever_blue на 15 окт 2008 22:32, променено общо 1 път.
Red Army написа:Явно никои не иска да погледне реално и да каже кои футболист игра нещо.Ок вратаря спаси квот можеше,Стилян супер безидеен,Ангелов нз изобщо какво прави в нац,Миланов мн слаб,Янков не барна топката цял мач,Велизар игра с желание но без идея и тнтнтн....пък накрая Бербатов им виновен.И никои не казва че е играл добре но при такъв отбор и Вия да забиеш отпред ще е същото.А за снимките кво да кажа тя България винаги е предавана от българи.Трябва след тези квал. да се смени напълно отбора и да се започне вс отначало.
Я ми кажи кога за последно Барби е вкарал решаващ гол за България

за син терор бих казал, че освин турчин и арабин май е и расист
forever_blue написа:искаш да знаеш за какво е виновен Барби ли? Веднага ще ти кажа:
П.П.П. Сигурен съм, че ще се хванеш за някоя моя дума и ще си избиеш комплексите на синьо-червена тематика, но, честно казано, не ми пука и няма да ти се вържа![]()
Браво!
Доста точно илюстриране на проблема относно Бербатов.
Ако добавиш към твоите 2 точки и типично българската черта, че нещо задължително трябва да се оплюе,
а най-добре се целиш в големите мишени щото и по-лесно да ги уцелиш и ще си на 100% достигнал същината на проблема.
Поздрави.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

radoeuro написа:за син терор бих казал, че освин турчин и арабин май е и расист
Караш ме да те обиждам, но ще се въздържа! Само ще ти кажа че турците ги мразя до гроб и за това не смеи така да ме наричаш! Аз не съм те обидил, за да го правиш и ти...
СинТерор написа:Red Army написа:Явно никои не иска да погледне реално и да каже кои футболист игра нещо.Ок вратаря спаси квот можеше,Стилян супер безидеен,Ангелов нз изобщо какво прави в нац,Миланов мн слаб,Янков не барна топката цял мач,Велизар игра с желание но без идея и тнтнтн....пък накрая Бербатов им виновен.И никои не казва че е играл добре но при такъв отбор и Вия да забиеш отпред ще е същото.А за снимките кво да кажа тя България винаги е предавана от българи.Трябва след тези квал. да се смени напълно отбора и да се започне вс отначало.
Я ми кажи кога за последно Барби е вкарал решаващ гол за България
Mislq 4e sreshtu Luxemburg naskoro

Ами да ви кажа покрай всичко,което се случва в Българския футбол , то се отразява и на националите,които от квалификационния цикъл 2002/03 се представя уникално слабо! Аз лично съм разочарован не само от Бербатов,но и от абсолютно всички други! Никой не се раздава до край или просто явно не им пука за останалите българи,които държат на тях! 

Формата е временна , класата е вечна !!!
СинТерор написа:radoeuro написа:за син терор бих казал, че освин турчин и арабин май е и расист
Караш ме да те обиждам, но ще се въздържа! Само ще ти кажа че турците ги мразя до гроб и за това не смеи така да ме наричаш! Аз не съм те обидил, за да го правиш и ти...
Bate ne se qdosvai na teq praseta to se vidq koi igrae po-dobre 30milionniq 4orbar ili nqmashtiq i 1milion levskar (Go6o Petkov)

Личи си че Бербатов вече не иска да играе за националния отбор! Как може на този сополанко да му се дава капитанската лента като се има в предвид, че тои няма капка хъс за победа и да вземе малко да тича няма да му е излишно! Ама защо да го прави нали в Манчестър му дават пари за какво да играе за националния!? Пламен Марков правилно каза " На които не му се играе за нац. отбор да ми го каже в очите" мисля че първия които трябва да го каже е именно Бербатов! Не искам да се заяждам с никои! Нека погледнем реално на нещата, защото тои вече се е изчерпал за националния отбор!
Последна промяна от СинТерор на 15 окт 2008 22:41, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”