Недопустими правописни грешки при публикуване на коментари.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Недопустими правописни грешки при публикуване на коментари.
Защо само тези които пускат коментари? Не сте ли обърнали внимание колко правописни грешки допускат и журналистите в този сайт и не само. Аз специално напоследък направо гледам и не вярвам как може точно журналистите да допускат правописни грешки. Та нали полагат изпит по БЕЛ или просто не си проверяват какво пишат след като статията е готова? Все пак всички трябва да внимаваме какво пишем.
- Странджата
- Контакти:
Re: tonito
Ами нали после трябва да има "както първа написа нашата медия", само дето не гледат , че както е написано, не трябва да се пише. 

Уф, то само правописните грешки да бяха проблема. А какво ще кажете за някои нови чуждици. Много ме дразни това "анонсирам" вместо "обявявам" да речем. Тъкмо малко му свикнах, и миналия ден прочетох една нова, и то в много уважаван от мене сайт. Представителят на БСП, значи, бил "лидирал" във Варна. Чудех се да се смея ли, да крещя ли....
- boyko-borisov
Признавам грешката си Г-н kubik. Все пак не мога винаги да знам кога какво се случва и хора като Вас могат винаги да ми помогнат и да осъзная грешката си.
Г-н tiamat, не се пише мене, а мен.
Г-н tiamat, не се пише мене, а мен.
Г-н samatoranaga,
Пиша само за да ви осведомя, че правилата в мерената реч имат своите изключения.
[offtopic]Постарах се да съм кратък за да не допусна много грешки
[/offtopic]
Пиша само за да ви осведомя, че правилата в мерената реч имат своите изключения.
[offtopic]Постарах се да съм кратък за да не допусна много грешки

[center]
[/center]

tsonpen написа:Г-н samatoranaga,
[offtopic]Постарах се да съм кратък, за да не допусна много грешки
......и забрави запетайката[/offtopic]
[center]
[/center]