Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Foreigner » 02 юли 2013 17:58

Жоржиньо написа:И като един измежду Везалов или Димов се контузи,като ги знам какви са чупливи.Шах и мат,не знам какво чакат още та не взимат играч :x

Чакат Рабех да изтрезнее за да е валиден договорът. :lol:
Данчо Милиев е свободен агент, ако някой се контузи.
...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 юли 2013 19:13

Foreigner написа:
Жоржиньо написа:И като един измежду Везалов или Димов се контузи,като ги знам какви са чупливи.Шах и мат,не знам какво чакат още та не взимат играч :x

Верно ли?
Чудя се как ли никой не го е лапнал все още. Този Данчо, този Данчо ... :mrgreen:

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 02 юли 2013 22:23

Някой знае ли какво става с Боримиров, докъде са стигнали разговорите с Батков? Дано да се измисли нещо. Надявам се да остане в Левски, защото го заслужава.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 юли 2013 22:40

Сьорд Арс започва подготовка с Левски, обяви треньорът на "сините" Николай Митов. Оферти към холандския нападател липсват, което означава, че вицешампионите ще задържат голаджията.

"Арс има договор. Той направи една операция, но от днес започва подготовка. Щом е тук, значи е футболист на Левски. Подготвя се и се надявам да покаже добра форма. Никой не бяга от добри футболисти", заяви Митов.
:oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 юли 2013 01:49

Мисля, че трябва да се вземат поне още двама централни нападатели, за да се повиши конкуренцията.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юли 2013 01:52

http://gong.bg/view_article.php?article_id=356787
Батков с доста премерено изказване - дали е, понеже е адвокат и знае, че не трябва да ръсиш глупости - нещо, което той неведнъж е правил или защото не може да забрави червените си корени?

Мисля, че трябва да се вземат поне още двама централни нападатели, за да се повиши конкуренцията.

Нещо случващото се около ЦСКА не ти е интересно ли, що ли? Ходи реди дитирамби за титаничните, които съсипаха червената идея с вашата обща фенска подкрепа, ок?
Тва, което вие си го направихте, никой не можеше да ви го стори. Разбираш го, нали? Пич, знам, че си с некъв умствен багаж, виждал съм твои мнения (ти си един от 4-мата червени фенове тук, на които бих обърнал внимание - плюнки като "leski" и сие не заслужават quote даже). Що се излагаш така? Нормалните сини фенове не влизаме във вашия форум, а ти като нормален червен фен, какъв го дириш тук?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 юли 2013 02:57

metodito написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=356787
Батков с доста премерено изказване - дали е, понеже е адвокат и знае, че не трябва да ръсиш глупости - нещо, което той неведнъж е правил или защото не може да забрави червените си корени?

Нещо случващото се около ЦСКА не ти е интересно ли, що ли? Ходи реди дитирамби за титаничните, които съсипаха червената идея с вашата обща фенска подкрепа, ок?
Тва, което вие си го направихте, никой не можеше да ви го стори. Разбираш го, нали? Пич, знам, че си с некъв умствен багаж, виждал съм твои мнения (ти си един от 4-мата червени фенове тук, на които бих обърнал внимание - плюнки като "leski" и сие не заслужават quote даже). Що се излагаш така? Нормалните сини фенове не влизаме във вашия форум, а ти като нормален червен фен, какъв го дириш тук?

Според някои хора, най-голямата похвала е да те сбъркат за фен на вечния враг :D

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 юли 2013 10:13

metodito написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=356787

(facepalm) Той е Левскар.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 03 юли 2013 15:11

konvoec написа:
Foreigner написа:

Верно ли?
Чудя се как ли никой не го е лапнал все още. Този Данчо, този Данчо ... :mrgreen:

Вярно, вярно. Само дето знаех новината 2 дни преди останалите медии:
Прокуратурата на Сале продължи с една седмица предварителния арест на централния защитник на Видад де Казабланка - Юсеф Рабех, и той остава в затвора. Бившият юношески национал е задържан за притежание на наркотици и алкохол, съобщи мароканският всекидневник с голям тираж Льо Матен.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=435308
...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 юли 2013 18:52

ralka_levskarka написа:Сьорд Арс започва подготовка с Левски, обяви треньорът на "сините" Николай Митов. Оферти към холандския нападател липсват, което означава, че вицешампионите ще задържат голаджията.

"Арс има договор. Той направи една операция, но от днес започва подготовка. Щом е тук, значи е футболист на Левски. Подготвя се и се надявам да покаже добра форма. Никой не бяга от добри футболисти", заяви Митов.
:oops:

Да бият дузпата на Карвальо и Арс да си остава в отбора.

Върни се в “Левски”