Алекс ще проговори днес
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Алекс ще проговори днес
Приказка без край.Много харесвах Кривия като играч.Но започна да ми дотяга с неговото мрънкане.Трябваше веднъж завинаги да каже какво е станало.А ако го е страх,да не говори с недомлъвки. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
И какво толкова може да каже Кривия?
Писнаха ми тези пресконференции, на които все се "разкрива" нещо.
Здраве да е. Важното е работа да има за "Прес Клуб България".
Писнаха ми тези пресконференции, на които все се "разкрива" нещо.
Здраве да е. Важното е работа да има за "Прес Клуб България".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Какво каза НИЩО пак Левски му е в устата. Добър играч,но когато мисли за друг отбор благодаря такъв не ми трябва.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Ето какво е казал Сашо: http://www.novsport.com/news59904_1.html
ti4afen написа:В 11
не му ли е малко късно? някои хора проговарят преди да проходят. пък той вече 40така гони..
и какво проговори??? За левски и за...левски.Защо беше тогава тази пресконференция.Само за да се сложи и предложи още ВЕДНЪЖ на Левски ли?От Юве го искали,ама той не съжалявал,че не отишъл,а че после отишъл в Турция 

За вас моряци ний живеем...
Абе...друго си е в Турция!Съжалявам че го казвам,но като човек Кривия не може да надскочи ръста си!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
За две години с мен Черно море постигна неща, които не са ставали от много години. Спечелихме трето място, играхме успешно в евротурнирите. Удовлетворен съм от престоя там. Не съм обиден на никого. Може би и аз имам вина за станалото, но не обичам да се връщам назад. Стигна се до това да се разделим. Няма проблем за мен", каза Александров.
Все пак се оказа , че успехите не са само негово дело , и другото почнал е да си хапи мъдете , че е изпъден щото офертите не валят една след друга пък и парите , които взимаше при нас надали някой друг ще му ги даде на големия мъжкар...наистина цялата пресконфернция може да бъде под надслов "Саму Лески взимете ме щот много ви Убичам"
АЛЕКС Е БУКЛУК

- Ticha
- Контакти:
Стига с тоя Алекс! Вече не е част от отбора, да се оправя.