Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2013 16:50

mistreated написа:
PFC Litex написа:Личи си колко си я чел.
Да си чел членовете, какво се случва с ДЮШ при отнемане на лицензи и т.н.?
Какво ще стане с ДЮШ на Нафтата или да се оправят това не те вълнува?
А с ДЮШ на ЦСКА?

Чий лиценз ще се отнема не разбрах?

Този на ПФК ЦСКА АД, отнема не е точната дума, върне е точната дума.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2013 16:52

Собственикът на Нефтохимик: Няма да жертвам клуба в името на спасяването на ЦСКА

Айде :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 16:52

Lyubaka01 написа:
mistreated написа:
1982 написа:Нафтата има лиценз, но в него са записани вече името, седалището, въобще всичко .... с този лиценз те не могат да играят под името ЦСКА и извън Бургас. За да стане това, е нужен нов. А срокът за лицензиране изтече на 30-и юни, доколкото знам. Т.е., БФС трябва да наруши наредбите и законите си, за да допусне Нефтохимик този сезон да се прекръсти и да дойде да играе в София.

Ей го друг пак същото...

Тук се получава малко противоречие-от една страна наистина в тая наредба никъде не се споменават посочените неща(емблема и т.н.). От друга-точно на сайта на БФС е поместено становището на лицензионната комисия, според която не се допуска лицензирането именно по посочените причини... Къде точно е истината-не знам. Но в светлината на това: http://gong.bg/view_article.php?article_id=356721 може би и няма кой знае какво значение...

А бе някой лъже жестоко за купуването и продаването, ама да видим кой :) А може би става въпрос не за Нефтохимик, а за друг клуб.
Становището на лицензионна комисия няма нищо общо със случая на ЦСКА. Там се говори за клуб, който няма 3 години съществуване. В случая ЦСКА искат да направят съвсем различно от цитираното в това становище.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юли 2013 16:53

Ти май не си наясно, че Нефтохимик вече има лиценз, а не кандидатства за такъв, та да ми четеш наредбата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 16:58

1982 написа:Ти май не си наясно, че Нефтохимик вече има лиценз, а не кандидатства за такъв, та да ми четеш наредбата.

Напротив, точно защото има лиценз няма пречка клубът да си играе с него без значение как се казва. Я ми цитирай ти някоя наредба, в която пише, че като си смени седалището и името трябва пак да кандидатства за лиценз. Интересно преди време на Дражев клуба като се прекръсти на Черноморец Бургас - София и премести отборът в София, дали кандидатства за нов лиценз.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 02 юли 2013 16:58

Червена нафта 1923 .Изображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 02 юли 2013 16:59

mistreated написа:
1982 написа:
mistreated написа:
Ей го друг пак същото...

И според теб как Нефтохимик ще облече червените екипи и ще се премести да играе в София, след като в лиценза му пише съвсем други неща ??! Те с този лиценз няма как да играят под друго име, в друг град. Трябва да се погазят всякакви наредби, за да стане.

Ама кой ти го каза това бе, момче? Вземи я отвори тази наредба в крайна сметка преди да твърдиш подобни неща. Виж там някъде дали се говори за седалище и екипи и тогава го завявай. 10 страници писано назад не се ли върна да прочетеш и да разбереш, че това са пълни глупости.

Ами отворих я и точно това пише. Всичко в лизенза се върти около седалището на отбора, ако го промениш, ти трябва нов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 17:00

Внесохме молбата в БФС. В нея не сме вписали името на Нефтохимик, защото преговаряме и с друг клуб", уточни Паро пред БЛИЦ.

Дали този друг клуб не се казва... Любимец...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 17:00

didayyord написа:Ами отворих я и точно това пише. Всичко в лизенза се върти около седалището на отбора, ако го промениш, ти трябва нов.

Цитирай ми член и точка, не ми преразказвай.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юли 2013 17:02

mistreated написа:
1982 написа:Ти май не си наясно, че Нефтохимик вече има лиценз, а не кандидатства за такъв, та да ми четеш наредбата.

Напротив, точно защото има лиценз няма пречка клубът да си играе с него без значение как се казва. Я ми цитирай ти някоя наредба, в която пише, че като си смени седалището и името трябва пак да кандидатства за лиценз. Интересно преди време на Дражев клуба като се прекръсти на Черноморец Бургас - София и премести отборът в София, дали кандидатства за нов лиценз.

Да, трябва нов лиценз. Не може да имаш лиценз, в който пише, че се казваш Нефтохимик, че седалището ти е в Бургас, и че играеш със зелени екипи, а после да играеш като ЦСКА 1923, в София, с червени екипи .... това автоматично води до отнемането на лиценза ти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”