Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?

Мнениеот 1977 » 02 юли 2013 14:37

mistreated написа:
Заклет Левскар написа:Може ли някой да ми отговори на един въпрос:?
След като Титаните ще изчистят всичките дългове, защо е необходимо да се замесва Нафтата и да се прави ново АД :?: :?: :?:

Защото на 99% лицензът за участие в А група на досегашното ЦСКА ще бъде отнет съвсем скоро, заради задълженията. Това обаче не означава, че те не могат да бъдат погасени на по-късен етап.

Много си наивен братле.АМА МНОГО.Дали гърнето ще плати на некви хора некви 15 000 000 лв. за да запази автентичния цска?Как мислиш?
Ще влезне синдик,след една година ще обяви тихомълком фалит и вие ще си останете Нефтохимик завинаги.ПРОУМЕЙТЕ ГО!!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 02 юли 2013 14:37

koltcho69 написа:Цска си има лиценз за А група, така че темата е излишна.

Не е така. Ония, другия, фалиралия "клуб" има лиценз. Новия няма нищо, не съм сигурен дали и регистрация има.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 14:37

Заклет Левскар написа:Нали каза, че тази седмица Стоичков ще получи акциите на ПФК ЦСКА АД с нулеви задължения.

Каза, че ще получи акциите на ЦСКА, а не точно на ПФК ЦСКА АД. ПФК ЦСКА 1923 АД, също можеш да наречеш ЦСКА. Вземи да престанеш вече да се правиш на клоун.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 14:38

1977 написа:
mistreated написа:
Заклет Левскар написа:Може ли някой да ми отговори на един въпрос:?
След като Титаните ще изчистят всичките дългове, защо е необходимо да се замесва Нафтата и да се прави ново АД :?: :?: :?:

Защото на 99% лицензът за участие в А група на досегашното ЦСКА ще бъде отнет съвсем скоро, заради задълженията. Това обаче не означава, че те не могат да бъдат погасени на по-късен етап.

Много си наивен братле.АМА МНОГО.Дали гърнето ще плати на некви хора некви 15 000 000 лв. за да запази автентичния цска?Как мислиш?
Ще влезне синдик,след една година ще обяви тихомълком фалит и вие ще си останете Нефтохимик завинаги.ПРОУМЕЙТЕ ГО!!

Мисля, че пак някой не чете какво съм написал. Можеш да погледнеш 2 реда по-надолу, че се съмнявам, че ще го направят това с изплащането на дълговете. Наивен ще викаш на баща си.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 02 юли 2013 14:39

Sublimie+ написа:
koltcho69 написа:Цска си има лиценз за А група, така че темата е излишна.

Не е така. Ония, другия, фалиралия "клуб" има лиценз. Новия няма нищо, не съм сигурен дали и регистрация има.

Със сигурност няма все още регистрация ,щом чичо Митко нищо не знае , нали щяха да му искат подписа за учредяването .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 02 юли 2013 14:40

mistreated написа:
Заклет Левскар написа:Нали каза, че тази седмица Стоичков ще получи акциите на ПФК ЦСКА АД с нулеви задължения.

Каза, че ще получи акциите на ЦСКА, а не точно на ПФК ЦСКА АД. ПФК ЦСКА 1923 АД, също можеш да наречеш ЦСКА. Вземи да престанеш вече да се правиш на клоун.

ааааааааа, имал е впредвид, че Стоичков ще получи някакви акции с нулеви задължения. Сега разбрах. Извинявай.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Sublimie+
Контакти:

Re: И ДПС скочи на ЦСКА

Мнениеот Sublimie+ » 02 юли 2013 14:40

counterstrike написа:Всички знаят, че Титаните са част от обръчите фирми на техният колега-мутра Боко Тиквата. Всичко, което се случи е било с цел безредици и нагнетяване на напрежението.

Значи признаваш, че последното правителство и в частност "Боко Тиквата" помагаха на ЦСКА и правеха всичко възможно клуба да не се разпадне?

Това е нов обрат! Мислех, че всички за последните 20г се опитваха да ви преебат!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 юли 2013 14:41

mistreated написа:ЦСКА 1923 купува Нефтохимик и клубът си сменя седалището и цветовете. Как ще го спре БФС това, като същото го е разрешавала толкова много пъти, последният пример е с Банско.

Според мен проблема идва с лиценза. Лиценза е издаден на Нефтохимик и е уникален по Булстат. Ако новото ЦСКА изкупи дяловете на Нефтохимик, то то (новото ЦСКА) ще има свободна квота за А група, но няма да притежава лиценз на новия си Булстат! И така ще имаме един нов ЦСКА 1923, със свободно място, но без право на участие в А група.(При Банско сделката стана зимата и се подадоха документи за лицензиране навреме)
Съчувствам и знам колко е тежко положението в момента, но както ни бе обяснено и на нас преди години: Ако се направи компромис, се рискува да отнемат лиценза на БФС. Губим Европа, европейско, световно, за период от пет години. Наистина не виждам как, без да се нарушават правилниците, ще се намери начин, да се отърве ЦСКА от Титан и същевременно да остане в А група. По-скоро ще играете с юноши и Титан. Или другата крайност - чистилището на В група. Подчертавам - не злобея, казвам как изглеждат нещата отстрани.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 02 юли 2013 14:44

Отговора е ясен.

Да ги допуснат ли в "А" група - НЕ

Нека си извървят пътя и да си заслужат мястото в "А' група, ако ли не, аз ще искам Първа атомна Козлодуй да бъдат допуснати в "А" група, имат толкова право колкото и новото ЦСКА.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 14:45

Pupper_ написа:
mistreated написа:ЦСКА 1923 купува Нефтохимик и клубът си сменя седалището и цветовете. Как ще го спре БФС това, като същото го е разрешавала толкова много пъти, последният пример е с Банско.

Според мен проблема идва с лиценза. Лиценза е издаден на Нефтохимик и е уникален по Булстат. Ако новото ЦСКА изкупи дяловете на Нефтохимик, то то (новото ЦСКА) ще има свободна квота за А група, но няма да притежава лиценз на новия си Булстат! И така ще имаме един нов ЦСКА 1923, със свободно място, но без право на участие в А група.(При Банско сделката стана зимата и се подадоха документи за лицензиране навреме)
Съчувствам и знам колко е тежко положението в момента, но както ни бе обяснено и на нас преди години: Ако се направи компромис, се рискува да отнемат лиценза на БФС. Губим Европа, европейско, световно, за период от пет години. Наистина не виждам как, без да се нарушават правилниците, ще се намери начин, да се отърве ЦСКА от Титан и същевременно да остане в А група. По-скоро ще играете с юноши и Титан. Или другата крайност - чистилището на В група. Подчертавам - не злобея, казвам как изглеждат нещата отстрани.

Булстатът няма да се сменя. Вижте, за последен път го обяснявам. Нефтохимик в момента е АД, чиито акции се държат от определени лица. Тези лица продава акциите си и се сменя просто собственикът, който става юридическото лице ЦСКА 1923 АД. Булстатът не се сменя, защото фирмата си е същата, само собственикът е различен. Сменя се името и седалището, но фирмата е същата.
Кое не е ясно???

Върни се в “Архив”