Продавам слушалки beats by dre
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Продавам слушалки beats by dre
Дай снимка, защото съм заинтересован!
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.

- You never walk alone
- Контакти:
Засега имам само две снимки
Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава! (Димитър Пенев)
Велик е чичо Пенчо!
Велик е чичо Пенчо!
За тия слушалки ли става въпрос
.....защото тук в Германия цената им е 160-170 еuro

Купувам всички останали ,ще ти дам по 20 кинта на бройка .You never walk alone написа:Здравейте,
Продавам останали ми бройки на слушалките BEATS BY DR.DRE Solo HD реплика. Слушалките са чисто нови, със силен звук и бас. Имат кутия в комплекта. Комфортни с олекотен дизайн, идеални за активен начин на живот. Aко имате въпроси, не се колебайте да ми пишете.
Цена - 16 лв.
- You never walk alone
- Контакти:
Здравейте,
Продавам останали ми бройки на слушалките BEATS BY DR.DRE Solo HD реплика. Слушалките са чисто нови, със силен звук и бас. Имат кутия в комплекта. Комфортни с олекотен дизайн, идеални за активен начин на живот. Aко имате въпроси, не се колебайте да ми пишете.
Цена - 16 лв.
Купувам всички останали ,ще ти дам по 20 кинта на бройка .
А ти от кой град си - ако може да ми дадеш някакви координати( скайп телефон ....)
Цена - 16 лв.
Купувам всички останали ,ще ти дам по 20 кинта на бройка .
А ти от кой град си - ако може да ми дадеш някакви координати( скайп телефон ....)
Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава! (Димитър Пенев)
Велик е чичо Пенчо!
Велик е чичо Пенчо!
Заинтересован съм от само от mosnter beats.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Ключ на темата,това да не е продавалник бе? 

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
- You never walk alone
- Контакти:
Спокойно , ако не се интересуваш просто не пиши . Темата е в отдел Свободна зона , така че не виждам нищо нередно в това да пусна тези слушалки

Велик е чичо Пенчо!
Велик е чичо Пенчо!
- You never walk alone
- Контакти:
Спокойно , ако не се интересуваш просто не пиши . Темата е в отдел Свободна зона , така че не виждам нищо нередно в това да пусна тези слушалки

Велик е чичо Пенчо!
Велик е чичо Пенчо!
клей для обоев
Интересно, но все же хотелось бы побольше узнать об этом. Понравилась статья!:-)