Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?
Не разбрахте ли, че Нефтохимик не си дават лиценза? Спортал е на Шишков, който беше изритан от Левски, затова постоянно пише небивалици.
Speedking написа:Bourgas написа:Аз лично ги пускам, ако питаш мен.
Естествено.
Мазута ти вади очите и така Ви решава проблемите с тях.
Никога не и ги е вадил, няма и да ми ги вади

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Всъщнот от цялата работа излиза, че в БФС не знаят какво да правят... 

Bourgas написа:Аз лично ги пускам, ако питаш мен.
и аз, БГ първенсвото ми е интересно, признавам няма да е същото без ЦСКА. Но не е честно... ама то колко такива работи има в БГ
Какви сте вие,дето пускате и не пускате? Няма ли закони и правила в тая държава?
Престанете да намесвате Нефтохимик. Тук става въпрос за новото дружество ПФК"ЦСКА 1923"АД. В Шотландия когато Глазгоу Рейнджърс фалираха, новосформираното дружество Sevco Scotland помоли Шотландската футболна асоциация да получи уайлдкард за участие във Висшата лига. Лигата събра останалите клубове и заяви, че иска пълно единодушие. Идеята беше, че клубовете ще загубят много пари от телевизионни права, нивото на Лигата ще падне, оттам на интереса и т.н. и т.н. Гласуваха 29:1 в полза на Глазгоу Рейнджърс(Sevco Scotland). Заради този 1 глас(клуб) против, предложението не беше прието и Sevco Scotland отидоха в зоните. Предполагам, че за това става въпрос.
Последна промяна от Hrabar на 02 юли 2013 13:21, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
По-велики сме от Рейнджърс и БФС ще го докаже.За това и ще играем,колкото и на някои да не им се иска.Без нас сте за никъде 

Re: И ДПС скочи на ЦСКА
Росен Животното беше пуснат от пандиза лично от Цветан Цветанов, декември месец миналата година. Целта беше да се овладее агитката, която масово започна да псува Боко Тиквата след театъра наречен "Газпром в ЦСКА". За Цимбика няма какво да говорим, той е на заплата в Титан.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
- Neron
- Контакти:
Ще ви пуснат бе. Да не би да сте се съмнявали?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
БФСто ако си спазят разпоредбите, то "новото" ЦСКА ще играе в А група.
Просто защото ще е прекръстен Нефтохимик със сменено седалище и емблема и клубни цветове под наем.
Догодина като "Титан" изчистят дълговете на сегашното АД, ще има сливане между дружествата и ЦСКА ще се върне в А група.
Ако от БФС направят проблем на ЦСКА, то няма да е заради УЕФА или правилата на БФС(които доказано не си спазват), а само от лично естество.
Просто защото ще е прекръстен Нефтохимик със сменено седалище и емблема и клубни цветове под наем.
Догодина като "Титан" изчистят дълговете на сегашното АД, ще има сливане между дружествата и ЦСКА ще се върне в А група.
Ако от БФС направят проблем на ЦСКА, то няма да е заради УЕФА или правилата на БФС(които доказано не си спазват), а само от лично естество.