Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Вячеслав Грозни поема Левски?
който и да е само да не е този самозванец,Кратко Останич.защото този без бой май няма да си тръгне.нека да го гранбем на следващия мач още от началото. ОСТАВКА !!! , ОСТАВКА !!! .дано се усети най-сетне и се махне
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Fichango написа:Oт трън та на глог
Е що бе?Какво му е на Грозни?
- Levski 1914
- Контакти:
Fichango написа:Oт трън та на глог
Т.е. сравняваш Грозни с Ратко?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

По мое скромно мнение най-красивия и нападателен футбол игран от Левски беше по времето на ерата Мъри и Наско това са хората които ви трябват.Знаят как да надъхват,знаят и какво е да се играе със сърце и душа .Вярно и те си правят там разните машинации,но това е нормално, навсякъде е така.Все пак всеки си гледа себеси и това е нормално,но знаят какво значи за вас феновете Левски.
Аз съм армеец,но изкренно се надявам да излезете от тази криза ЦСКА без Левски е нищо както и Левски без нас.Ако не е вечното дерби БГ футбол няма да има.
Аз съм армеец,но изкренно се надявам да излезете от тази криза ЦСКА без Левски е нищо както и Левски без нас.Ако не е вечното дерби БГ футбол няма да има.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
Така е прав си.Но докато Мустачко е в клуба те няма как да се върнат.Затова в момента вариянта с Грозни е повече от добър за Левски.
Ами ще треперите, чорбари нещастни. Най-голямото мачкане на ЦСКА от Левски беше точно при Грозни. Бихме ви само 2:0, но реалният резултат беше двуцифрен!
За мен също най-красивият и резултатен футбол Левски играеше при Грозни. Само дето не вярвам, че ще се върне..
За мен също най-красивият и резултатен футбол Левски играеше при Грозни. Само дето не вярвам, че ще се върне..
Абе нещо не ми допада този треньор. Нямам добро усещане.
А и с тези приказки, как на сърцето са му два отбора и единият от тях е Левски ми звучи, като едно много скорошно дежа-вю...
А и с тези приказки, как на сърцето са му два отбора и единият от тях е Левски ми звучи, като едно много скорошно дежа-вю...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
А и боят, който редовно яде ЦСКА от Левски трудно може да бъде нарична чудо!:) Чудото е, когато стане обратното!:)
И аз съм за Грозни. Само че още дълго време ще си сърбаме Ратко. 

България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Не вярвам !
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...