Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот kireto2 » 01 юли 2013 21:11

futbolqga написа:Не знам колко е кадърен треньорът им, но ако Чаворски е резерва на Петков то това ще е не просто глупост, а футболен грях. Петков го гледах в няколко мача и с ръка на сърцето мога да кажа, че Чаворски е мнооого по-добър избор от него. Чаворски има прилична физика, задържа топката добре, техниката му е достатъчна за таран, а бих казал, че може да играе и зад нападателя, защото има добър поглед върху играта. Недостатък за мен е завършващият му удар и на моменти пласирането (този елемент, обаче, гледам в последните мачове, че го е поизчистил).

За един нападател, изтъкването на недостатъци, като пласиране, и лош завършващ удар, са меко казано, лоша реклама! И въпреки ,че си отбелязал "поизчистването" на елемента пласиране, му правиш лоша услуга на момчето! Аз, Кристиян Петков не съм го гледал, но ако съм треньор на двамата , и чета този форум, ще го пускам по-често, защото Чаворски, няма завършващ удар и не се пласира добре! ;)
п.с. Желая успех, и на двете момчета!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 01 юли 2013 21:12

Middlesbrough написа:Като качества Гаджев е един от най - добрите в А група ! Но мотивацията му е на много ниско ниво , характера му също ...

Аз, съм сигурен, че с идването на Наско, мотивацията му ще се подобри в пъти! ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 юли 2013 21:32

kireto2 написа:
Middlesbrough написа:Като качества Гаджев е един от най - добрите в А група ! Но мотивацията му е на много ниско ниво , характера му също ...

Аз, съм сигурен, че с идването на Наско, мотивацията му ще се подобри в пъти! ;)

Да се надяваме : )!

Офтопик:

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 01 юли 2013 21:33

Десният бек на Клуж Иво Пинто ще продължи кариерата си в Динамо Загреб. Контрактът на португалеца с хърватския шампион е за 4 сезона, като трансферната сума е на стойност 3 млн. евро.
Дали въпросният защитник на Динамо няма да се озове на герена
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 01 юли 2013 21:41

Middlesbrough написа:
kireto2 написа:

Да се надяваме : )!

Надеждата ни крепи, вече четири сезона, умре ли и тя ставаме, като другите! ;)

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 01 юли 2013 22:02

kireto2 написа:

А аз съм сигурен,че ако Гаджев не бъде изгонен моментално,Наско и Митов ще си идат и ще има още една нулева година.
Колкото до качествата на Гаджев - да,той е един от най-добрите в А група по.......позиране пред тв камерите и учудващото му умение да се завре пред тях във всеки мач.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 01 юли 2013 23:30

dimitar59 написа:
kireto2 написа:

А аз съм сигурен,че ако Гаджев не бъде изгонен моментално,Наско и Митов ще си идат и ще има още една нулева година.
Колкото до качествата на Гаджев - да,той е един от най-добрите в А група по.......позиране пред тв камерите и учудващото му умение да се завре пред тях във всеки мач.

И в това е добър! А ти не си ,защото теб не сме те виждали по ТВ-то!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 02 юли 2013 10:43

Гарра Дембеле в момента би струвал 500 000 евро .
С негово привличане , няма да има нужда нито от още халфове , нито от нови защитници.Дори и да допускаме голове Гарра ще ги компенсира в насрещната врата :)
Като помисля 300 000 евро даваме за Силва , а 500 000 за Дембеле е "непосилно")!?)Дори не могат да се сравняват двамата.

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 02 юли 2013 10:58

Блутуг написа:Гарра Дембеле в момента би струвал 500 000 евро .
С негово привличане , няма да има нужда нито от още халфове , нито от нови защитници.Дори и да допускаме голове Гарра ще ги компенсира в насрещната врата :)
Като помисля 300 000 евро даваме за Силва , а 500 000 за Дембеле е "непосилно")!?)Дори не могат да се сравняват двамата.

Така е.
Всичко което си казал са си абсолютни факти 8-)
Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 юли 2013 11:42

sandi.74 написа:
Блутуг написа:Гарра Дембеле в момента би струвал 500 000 евро .

Така е.
Всичко което си казал са си абсолютни факти 8-)

При нас проблемът не са парите, които Гарата струва. Въпросът е неговия характер и дисциплина - сами видяхте, че тук ако не беше дългата ръка на един наш ръководен кадър, то сега можеше да се подвизава в отбора на Софийския затвор, а не в чужбина. А нали се сещате ако това се повтори, какви ще са загубите за клуба (не говоря само за трансферна сума и заплата, говорим за реномето на клуба, обстановката в съблекалнята и други важни фактори). Иначе, че Гарата е класа спор няма.

Върни се в “Архив”