Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 юли 2013 20:39

Raoul_Duke написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Raoul_Duke написа:
..... И тва модератор, дето може да гледа айпи-тата. Значи единствения извод е, че просто лъже :idea:

Тоше,Тоше...и ти беше модератор,знаеш какво показва модпанела.Понякога в бързината бързате и не внимавате. ;) Скоро ще се разбере кой е лъжеца.

Така е, много скоро ще се разбере! Но ти ако искаш и по-рано можеш да разбереш. Питай някой от "зелените" да ми види айпи-то и ще ти кажат бил ли съм някога мод или не. Поредната уникална фантасмагория и лъжа! Нямам думи просто, тва не е нормално какви неща ви раждат главите... :o

Да,Тоше.В една друга тема,казваш,че съм ти дал моя телефон :arrow:

Re: Какво нещо е съдбата

Мнениеот Raoul_Duke на 24 Юни 2013 09:28
Добре Красимире, съгласен съм... каквото кажеш - това е :lol: Имам телефона на Жоро (от него самия), някой път ще му звънна да пием по бира, понеже имахме такава уговорка от доста време и той след това ще ви каже Тодор ли съм или не. Ае със здраве 8-).

Така беше,дадох ти го,имаш ми и скайпа,беше преди години.Дал съм си телефона на още само двама души ботевисти,пишещи в този форум - Shyne и Hetfield.С единия сме съседи и от доста време не пише тук.С другия се видяхме преди седмица.Третия...Приятна вечер.
Последна промяна от Модератор ЛокоПД на 01 юли 2013 20:44, променено общо 2 пъти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 20:41

Аре не се обяснявай бе. На кой му пука на кой си дал телефона си?

Много моля, модераторът на този подфорум да поразчисти.

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 01 юли 2013 20:44

Модератор ЛокоПД написа:Да,Тоше.В една друга тема,казваш,че съм ти дал моя телефон.Така беше,дадох ти го,имаш ми и скайпа,беше преди години.Дал съм си телефона на още само двама души ботевисти,пишещи в този форум - Shyne и Hetfield.С единия сме съседи и от доста време не пише тук.С другия се видяхме преди седмица.Третия...Приятна вечер.

Браво бе Шерлок :o Изключваш двама и любовния триъгълник се затваря.... :)

Едит: дотук се разбра, че бедният момък си е дал телефона и скайпа на друга, на име тоше. Тоше обаче изоставила любовницата си и вероломно я напуснала. :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Petran2001 на 01 юли 2013 20:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 01 юли 2013 20:45

Модератор ЛокоПД написа:
Raoul_Duke написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Raoul_Duke написа:
..... И тва модератор, дето може да гледа айпи-тата. Значи единствения извод е, че просто лъже :idea:

Тоше,Тоше...и ти беше модератор,знаеш какво показва модпанела.Понякога в бързината бързате и не внимавате. ;) Скоро ще се разбере кой е лъжеца.

Така е, много скоро ще се разбере! Но ти ако искаш и по-рано можеш да разбереш. Питай някой от "зелените" да ми види айпи-то и ще ти кажат бил ли съм някога мод или не. Поредната уникална фантасмагория и лъжа! Нямам думи просто, тва не е нормално какви неща ви раждат главите... :o

Да,Тоше.В една друга тема,казваш,че съм ти дал моя телефон.Така беше,дадох ти го,имаш ми и скайпа,беше преди години.Дал съм си телефона на още само двама души ботевисти,пишещи в този форум - Shyne и Hetfield.С единия сме съседи и от доста време не пише тук.С другия се видяхме преди седмица.Третия...Приятна вечер.

Вкарваш ме в някакви луди филми. Виж си изпратените ЛС-и от 06 Дек 2011 21:37 да видиш пращал ли си ми тел или не. Ако не ги пазиш, мога и скрийн да ти пратя на лични. Иначе ни скайп имам, ни нищо... Уникална параноя те гони!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 01 юли 2013 20:47

Модератор ЛокоПД написа:
Така беше,дадох ти го,имаш ми и скайпа,беше преди години.Дал съм си телефона на още само двама души ботевисти,пишещи в този форум - Shyne и Hetfield.С единия сме съседи и от доста време не пише тук.С другия се видяхме преди седмица.Третия...Приятна вечер.

А мога ли най-учтиво да помоля за телефона и скайпа на потребителя "white snake" :roll:

Само че да не се окаже че са същите като твоите .... щото ползва твоя кабел за инатернет :shock: :shock: :shock:

ААААХАХХАХХАХОХОХОХАХХАХАХХАХАХА :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 20:49

Тоя Коко кво ги направи не е истина. Жалка история.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 01 юли 2013 20:52

Тралала написа:Тоя Коко кво ги направи не е истина. Жалка история.

Много са си добре даже. Уредиха се с по 50 лева на калпак за всеки протест, безплатен рейс (платен от герб), да ги вози до магистралата, за да я затварят... Екстра са си.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 20:53

Манго,пак стана за смях.Как няма да спрете да се излагате пред цяла България бе?!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 01 юли 2013 20:59

Българин ,Българин око вади!!! Това е!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Speedking
Контакти:

Мнениеот Speedking » 01 юли 2013 21:12

greenlandia написа:Българин ,Българин око вади!!! Това е!!!

Да бе, тоя наглец и ник-а му в форума на Астана бил... - "България"?!
Мръсен циганин, излага цяла България...

Върни се в “Ботев”