Един от талантите на Левски – Ради Цонев ще играе в Ботев Враца през следващата 1 година. Младокът ще бъде даден под наем и ще работи под ръководството на Ясен Петров, който доскоро беше шеф на школата.
Радослав Цонев има отлични отношения с треньора на тима от Б група, с който работи и на „Герена“. Ради Цонев бе на подготовката в Линдабрун и взе участие в някои от контролите. Не е изключено неговият брат Борислав също да замине за Враца, но той в момента е контузен и се готви на „Герена“
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
futbolqga написа:Parmalat написа:DDFC_Supporter написа:Давате ни Чаворски, ще споделите ли мнение
Чаворски не е лош,но вероятно ще е резерва на Петков.Добричлията Кристян Петков се връща в Добруджа от Литекс стана голмайстор на първенството за юноши до 19.Освен това Добруджа взе и вратаря на тази възраст Конов от ловчанлии.Като цяло правят една прилична селекция от млади футболисти.
Не знам колко е кадърен треньорът им, но ако Чаворски е резерва на Петков то това ще е не просто глупост, а футболен грях. Петков го гледах в няколко мача и с ръка на сърцето мога да кажа, че Чаворски е мнооого по-добър избор от него. Чаворски има прилична физика, задържа топката добре, техниката му е достатъчна за таран, а бих казал, че може да играе и зад нападателя, защото има добър поглед върху играта. Недостатък за мен е завършващият му удар и на моменти пласирането (този елемент, обаче, гледам в последните мачове, че го е поизчистил).
Гледал съм мачове и на двамата,а съм сигурен,че не си гледал и незнаеш нищо за Кристиян Петков.Момчето е юноша на Добруджа на 15 преминава в Литекс,а тази година стана голмайстор с близо 30 гола до 19 годишните.Много по здрав е от Чаворски и е по висок типичен таран.Треньорът може да прецени да ги налага и двамата ако играе в 4-4-2.Чаворски в 10 мача за Пирин Разлог вкара 1 гол миналия сезон.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
levski_shampion написа:Владо Гаджев отказа на китайците, остава в Левски
нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако вкара подобен гол на Иртиш
Едва ли след това ще си казваш "нееееееееееееееееееееееееее"
-
levski_shampion
- Контакти:
LSFC 1914 написа:levski_shampion написа:Владо Гаджев отказа на китайците, остава в Левски
нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако вкара подобен гол на Иртиш![]()
Едва ли след това ще си казваш "нееееееееееееееееееееееееее"
100 гола да вкара такива си остава най-некадърното,противно интригантско същество в ЛЕВСКИ!!!
levski_shampion написа: 100 гола да вкара такива си остава най-некадърното,противно интригантско същество в ЛЕВСКИ!!!
ОК. Не ми се спори с дебелоглави глави. Лека вечер
- santiliana
незнам от къде се подзе тази кампания та повечето сини привърженици хулят Владо. Лично за мен той е един от най-стойностните играчи в отбора. Може би някои забравят онази нелепа контузия, която той получи преди около 3 години и как стисна зъби след това и се върна с голове- шедьоври...Няма играч по света, на който постоянно да му спори играта, най-малко пък на български. Така че бих приканил нашите сини братя да си уважаваме играчите, които все пак са и наши юноши и дават здравето си за клуба. Ако трябва да сме максимално критични към някой, това трябва да са "наемниците" от близо и далеч. Но най-малко към тези, които са отраснали на Герена...
- virtualenbg
- Контакти:
sandi.74 написа:virtualenbg написа:Силно се надявам това да е чакания защитник.
Lee Addy
Footballer
Lee Addy is a Ghanaian professional footballer, who plays as left back for Croatian club Dinamo Zagreb of the Prva HNL on loan from Dalian Aerbin Wikipedia
Born: July 7, 1990 (age 22), Accra, Ghana
Height: 1.78 m
Weight: 74 kg
Teams: Ghana national football team (#17 / Defender), GNK Dinamo Zagreb (#13 / Defender)
Siblings: Cadabra Addy
http://www.youtube.com/watch?v=Lh9nWfcb6pk
Силно се надявам ръководството да не мисли като теб
Докато играеше в Звезда го ползваха като цз. Много е бърз и има отлично пласираме
Parmalat написа:futbolqga написа:Parmalat написа:DDFC_Supporter написа:Давате ни Чаворски, ще споделите ли мнение
Чаворски не е лош,но вероятно ще е резерва на Петков.Добричлията Кристян Петков се връща в Добруджа от Литекс стана голмайстор на първенството за юноши до 19.Освен това Добруджа взе и вратаря на тази възраст Конов от ловчанлии.Като цяло правят една прилична селекция от млади футболисти.
Не знам колко е кадърен треньорът им, но ако Чаворски е резерва на Петков то това ще е не просто глупост, а футболен грях. Петков го гледах в няколко мача и с ръка на сърцето мога да кажа, че Чаворски е мнооого по-добър избор от него. Чаворски има прилична физика, задържа топката добре, техниката му е достатъчна за таран, а бих казал, че може да играе и зад нападателя, защото има добър поглед върху играта. Недостатък за мен е завършващият му удар и на моменти пласирането (този елемент, обаче, гледам в последните мачове, че го е поизчистил).
Гледал съм мачове и на двамата,а съм сигурен,че не си гледал и незнаеш нищо за Кристиян Петков.Момчето е юноша на Добруджа на 15 преминава в Литекс,а тази година стана голмайстор с близо 30 гола до 19 годишните.Много по здрав е от Чаворски и е по висок типичен таран.Треньорът може да прецени да ги налага и двамата ако играе в 4-4-2.Чаворски в 10 мача за Пирин Разлог вкара 1 гол миналия сезон.
Хе, ти за вчерашен ли ме имаш?
1) Много добре го гледах даже - както като го пуснаха в няколкото мача за купата му гледах по някоя и друга минута, така и в младежкия, където си пролича какъв "нападател" е. Не разчитам на статистики извадени от спортал 10 мача - 1 гол, а как е играл сигурно не е важно?
2) Чаворски е висок около 185, Петков колко е висок, че да е по-висок от него? Кажи и колко тежи за да сравним физиката им.
3) Като ми хвалиш Петков какъв голмайстор бил, случайно знаеш ли, че миналата година юношите на Левски старша възраст в елитната група, начело с Чаворски в атака, вкараха над 110 гола и завършира с 30 гола повече от втория отбор? Та какво казваше за головете на Петков при младежите? Да ти припомня ли Боян Табаков, който вкара към 400 гола на юношеско ниво? Когато добруджанчето вкара толкова ела ми се обади!
santiliana написа:незнам от къде се подзе тази кампания та повечето сини привърженици хулят Владо. Лично за мен той е един от най-стойностните играчи в отбора. Може би някои забравят онази нелепа контузия, която той получи преди около 3 години и как стисна зъби след това и се върна с голове- шедьоври...Няма играч по света, на който постоянно да му спори играта, най-малко пък на български. Така че бих приканил нашите сини братя да си уважаваме играчите, които все пак са и наши юноши и дават здравето си за клуба. Ако трябва да сме максимално критични към някой, това трябва да са "наемниците" от близо и далеч. Но най-малко към тези, които са отраснали на Герена...
Напълно те подкрепям! Самият факт, че Любо Пенев (единствения уважаван от мен цесекист + чичо му), го вика в националния отбор на България, говори много! А въпросния Пенев, съм сигурен ,че разбира от футбол много, ама много повече от levski_shampion, така ,че въпросния, levski_shampion, да ме прощава, но заради тъпото му мнение, няма да си променя добрите впечатления от Владо Гаджев!
- Middlesbrough
- Контакти:
Като качества Гаджев е един от най - добрите в А група ! Но мотивацията му е на много ниско ниво , характера му също ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]