Иван Вуцов: "Венци Стефанов искаше да реди състава на Вили"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Иван Вуцов: "Венци Стефанов искаше да реди състава на Вили"
В БГ всички т.н. собственици на отбори го правят това.И.Вуцов да говори за морал е кощунство.
Не знам добър ли е, лош ли е Венци, ама няма да купува на никой лиценза, няма да купува последните 3 мача, за да не изпадне и няма да се спъне от вратаря на един отбор, ревящ наполовина в съблекалнята в 90 минута на първенството.
нямам подпис...
mishkar написа:Не знам добър ли е, лош ли е Венци, ама няма да купува на никой лиценза, няма да купува последните 3 мача, за да не изпадне и няма да се спъне от вратаря на един отбор, ревящ наполовина в съблекалнята в 90 минута на първенството.
Няма,няма...и подпис няма.Абе човек,за Венци като за умрелите ли искаш да говориш?Човека продал огромно количество мачове,корумпирал БГ първенството из основи.Този,заедно с кукловода на Спартак вн-Ишков,бяха най голямото зло за БГ футбола.Сега остана само тулума.Като си замине и той,надявам се нещата да тръгнат в правилната посока.Не че нямаше и други маймуни на клона,но тези двамата си бяха направо класа в покупко-продажбите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Нали и аз това казвам бе, Готвач. Не купува, а продава 

нямам подпис...
-
Просто дъртия Вуцан се мъчи да оправдае некадърността на синковеца си с овчата тиква.Овчия е доказан некадърник, и ще видите че много дълго време ще е безработен,щото никой го не иска