Жребий за Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски срещу Иртиш Павлодар в ЛЕ
Аз бях казал , ама да се повтовя - трябва да победим с 2:0 най-малко. Ако свърши 3:1 то нищо чудно да отпаднем. 4:1 вече е добре 

Само Левски!
- amstel_beer
- Контакти:
siniq_fen написа:Аз бях казал , ама да се повтовя - трябва да победим с 2:0 най-малко. Ако свърши 3:1 то нищо чудно да отпаднем. 4:1 вече е добре
Два гола са достатъчни... В тяхното първенство не могат да вкарат два, та на нас ли ще вкарат!?

amstel_beer написа:siniq_fen написа:Аз бях казал , ама да се повтовя - трябва да победим с 2:0 най-малко. Ако свърши 3:1 то нищо чудно да отпаднем. 4:1 вече е добре
Два гола са достатъчни... В тяхното първенство не могат да вкарат два, та на нас ли ще вкарат!?
Да

Само Левски!
siniq_fen написа:Foreigner написа:W84me написа:levski_4_life написа:Всъщност на теория при победа с 4:0 тук не може ли просто да не ходим дотам
едит: като се замисля и при загуба с 0:4 пак няма смисъл да ходим![]()
Ако не отидем, освен служебната загуба ще ни спрат и паритеНека да бием с 4 гола, а после ще му мислим...
Дори да бием с 8-0 в първия мач, ако при втория не се явим губим служебно с 0-9.
Сигурен ли си?
Да, на 100%. Не съм сигурен дали единствено ще се присъди въобще служебна загуба или отборът ще бъде дисквалифициран.
...
amstel_beer написа:siniq_fen написа:Аз бях казал , ама да се повтовя - трябва да победим с 2:0 най-малко. Ако свърши 3:1 то нищо чудно да отпаднем. 4:1 вече е добре
Абе то и ние не в нашето не можем да вкараме повече от 1...
...
- ralka_levskarka
- Контакти:
Нямам лошо предчувствие, засега
На 3- ти ще кажа, по принцип със Славия от 23- ти почнах да треперя

На 3- ти ще кажа, по принцип със Славия от 23- ти почнах да треперя

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Adramelech написа:BadBoy написа:Едно е да летиш до Астана, съвсем друго е до Павлодар, защото да пътуват до там с три прекачвания е изморително и неудобно.
Вероятно Левски ще пътуват до там с правителствения самолет.
Някакви си 400 км е разликата от Астана до Павлодар.
Никой няма идея пътя в какво състояние, а 400км по кофти път си е мама е*ало

И един ще е достатъчен,ако Везалов пак отбележи.
Равният резултат в този мач ми звучи най-реално!
Въкито написа:Равният резултат в този мач ми звучи най-реално!
На базата на какво? Гледал ли си един от двата или и двата отбора?
Само Левски!