Фенове по градове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sublimie+
Контакти:

Re: Фенове по градове

Мнениеот Sublimie+ » 01 юли 2013 17:45

veselinsk написа:
A тия в по-малките градове и селца да не би стадиона на местния отбор да им е на 150км ? Няма ли "местен национализъм" за мен лично попадат в категорията "селяк"- от цяла България един Пловдив и една Стара Загора ли има,че така силно да си подкрепят градските отбори и да дават отпор на другите агитки?
Аз уважение за "фенове на титли" нямам, имам уважение към феновете на отбори като Берое(колкото и да не ги обичаме),Нафтата...и май са това.

Ох малеее, Бирои давали отпор ....
Братчет, иди на мач в Ст. Загора и им виж отпора... Иначе признавам, че са много тежки из форумите.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юли 2013 17:49

Ти пък от кои си ЙЕ, гражданин :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 01 юли 2013 17:50

Кировец написа:Стига с тоя местен отбор бе. Аз говоря за свободните хора в демократична България дето живеят в провинцията и са фенове на Левски или ЦСКА. През хуя им е за местния отбор с познатите пияници от кръчмата в квартала дето парадират, че са големи футболни звезди. от А, Б Ц, Ю,Я окръжна футболна група.
Гледай си кефа, викай си за Ботевъ и не давай квалификации на останалите.

Типичен говедочорбарски отговор. Бълнувайте си за милионите сини и червени привърженици :lol:

К`во ми се правиш на много остроумен? Радиус, синус, косинус, анус... :lol:

Съжалявам за използването на сложната дума "радиус".Надявам се да не съм ти причинил някоя мозъчна контузия.
Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 01 юли 2013 17:54

samocskasamo написа:София преди бе 80/20 за Левски но след като се увеличи двоино с хора от провинцията,вече не се знае кои са повече.Северозападна България-Монтана,Враца,Видин са традиционно червени,Петрич,Гоце Делчев и повечето по македонско също,Плевен е яко червен,Сините бастиони са Кюстендил/макар че и ние имаме едно готино и малко фенклубче/,Варна/все още преобладават макар че дочувам че Фирмата ЦСКА е спечелила няколко дербита с Ултра Варна,но все пак сините са повече/,Асеновград след фенове на Пловдив са на Левски,Ст.Загора-са си 90% Бероици,Перник-държат на Миньор,но най-много мразят Левски,а и традиционно винаги Сектор Г е имало по някои лидер от Перник или региона.Бургас са или по-равно или леко предимство за Левски,Добрич-пак е леко за Левски,другите са по-равно или с леко предимство за един от двата отбора

Премерено през шише ракия ;) Май не е имало никога проучване. Така е просто мерене на рибарски чишки.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 юли 2013 17:58

veselinsk написа:
Кировец написа:Стига с тоя местен отбор бе. Аз говоря за свободните хора в демократична България дето живеят в провинцията и са фенове на Левски или ЦСКА. През хуя им е за местния отбор с познатите пияници от кръчмата в квартала дето парадират, че са големи футболни звезди. от А, Б Ц, Ю,Я окръжна футболна група.
Гледай си кефа, викай си за Ботевъ и не давай квалификации на останалите.

Типичен говедочорбарски отговор. Бълнувайте си за милионите сини и червени привърженици :lol:

К`во ми се правиш на много остроумен? Радиус, синус, косинус, анус... :lol:

Съжалявам за използването на сложната дума "радиус".Надявам се да не съм ти причинил някоя мозъчна контузия.

Аз пък съжалявам, че си губя времето, като ти отговарям на типичните папагалски, словесни диарии...

pleven
Контакти:

Мнениеот pleven » 01 юли 2013 18:00

Плевен бил червен (мит или истина?) :mrgreen:

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 01 юли 2013 18:01

Кировец написа:Аз пък съжалявам, че си губя времето, като ти отговарям на типичните папагалски, словесни диарии...

Като гледам как вървят нещата няма да имаш какво друго да правиш през целия сезон 13/14 :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 юли 2013 18:06

veselinsk написа:
Кировец написа:Аз пък съжалявам, че си губя времето, като ти отговарям на типичните папагалски, словесни диарии...

Като гледам как вървят нещата няма да имаш какво друго да правиш през целия сезон 13/14 :lol:

Аз не съм футболист, та сезона пряко не ме засяга. Фен ще си остана цял живот - не за сезон или два...

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 01 юли 2013 18:12

Китай си е традиционно червен.

Върни се в “Игри и забавления”