Каравълчев: Дори да дойдат с една торба пари, пак ще отхвърлим предложението на ЦСКА (АУДИО)
Президентът на Нефтохимик Валентин Каравълчев разсея за пореден път спекулациите, че клубът може да отстъпи лиценза си на ЦСКА, като заяви, че дори от „Армията” да дойдат с една торба пари, офертата им няма да бъде приета. В интервю за ТОП НОВИНИ БУРГАС той изрази мнение, че най-доброто решение за „армейците” от тук нататък е да претърпят катарзис и да извървят трънливия път от В група до елита.
„Николай Филипов винаги ме е уведомявал когато има някакво запитване, съответно и аз – в зависимост, към кого първо е отправено то. Така или иначе той в момента е в чужбина, а аз съм в Бургас и ако някой каже, че е водил разговори с нас, значи има нещо некоректно. Аз не съм разговарял с Димитър Пенев или Аспарух Никодимов, колегата ми също не е имал тази възможност”, подчерта Каравълчев.
Отборът ще продължи да играе в А група и ще го направи в Бургас, с името Нефтохимик. Водим подготовка, така че не виждам защо и по какъв повод трябва да си отстъпваме лиценза на ЦСКА. Категоричен съм, че дори да дойдат с една торба пари, няма да приемем тяхното предложение”, отсече президентът на Нафтата.
„Ние страдаме дори повече от феновете на Нефтохимик, защото всичко свързано с издръжката на клуба е струпано на нашите глави. Искам да кажа, че няма друг такъв отбор с такива верни привърженици. Вие знаете, вече има и специално издание на феновете, което не знам да има друго подобно в цяла България. И всичко това е само заради едната гола обич към отбора”, продължи той.
„За мен ЦСКА трябва да преживее своя катарзис и да извърви пътя от В група до А група, точно както го направиха Глазгоу Рейнджърс. Това е мое виждане, не искам да им давам съвети, но по този начин ще могат да изправят отбора на крака. Ние също поехме отбора във В група и то пред разпадане. Беше с големи задължения, но не и в такива мащаби, че да ни попречи”, отбеляза босът на „шейховете”.
„Ще се срещнем с футболистите и с треньорския щаб, просто в момента толкова сме под пара, че вярвайте ми, не ни остава време и за сън. Искаме да финализираме нещата и когато всичко е уточнено, няма как да не се съберем и да обменим мнения и виждания относно развитието на отбора. На този етап не искам нищо да кажа за спонсорите, защото все още нищо не е факт. Когато това се случи, ще бъде обявено”, завърши Каравълчев.
http://burgas.topnovini.bg/node/53658#. ... k.facebook
Дори да дойдат с една торба пари, пак ще откажем на ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- child in time
- Контакти:
Re: Дори да дойдат с една торба пари, пак ще откажем на ЦСКА
Мда. Зависи най - вече от торбата разбира се.
Знаем , което не се купува с пари се купува с много пари. Неприятно но факт!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

БФС не може да попречи, всичко е изрядно, твърди директорът
Маркетинговият директор на ЦСКА - Георги Павлов, който е приближен до собственика на клуба Димитър Борисов, заяви пред Sportline.bg, че довечера ще има финална среща между "Титан" и боса на Нефтохимик Николай Филипов, след която ще стане окончателно ясно взимат ли "червените" лиценза на бургазлии за "А" група. Според него БФС няма как да попречи на тази процедура.
"Тази вечер има среща между "Титан" и Николай Филипов. Човекът беше в чужбина и заради това преговорите са чак сега. Ако всичко е наред, новосформираното акционерно дружество ЦСКА 1923 взима лиценза на Нефтохимик за "А" група, старото дружество изчиства задълженията си, след което новото ще изкупи акциите му. Всичко е законно и изрядно, БФС не може да попречи на ЦСКА", категоричен бе Павлов.
"Титан" изпълни изискванията на Христо Стоичков - плати заплатите на футболистите, предоставя му клуб с нулеви задължения, прозрачен. Неговите помощници Стефан Генов и Петко Петков днес не тренираха отбора, защото не се водят на работа в ЦСКА. Когато оправим нещата около новия клуб, ще подпишат договори. Няма драми с тях", допълни той.
Попитахве го дали и до него е достигнал слуха, според който шефът на Левски Тодор Батков иска да вземе концесията за базата на ЦСКА на Панчарево. Ето какво каза Георги Павлов: "От вас чувам това. Не вярвам да е истина, но знае ли човек. Тодор Батков може да поиска и стадион "Българска армия".
Част от държавата на абсурдите ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
И кое е вярното?
А на чорбаря подписа кърти.Кои са тия,че и 1923 сложили,сигурно почитат избитите от самите комунисти царски бойци играли някога футбол.Жалко е!Най вече за измислянето и подмяната на историята.Но,ние помним!
А на чорбаря подписа кърти.Кои са тия,че и 1923 сложили,сигурно почитат избитите от самите комунисти царски бойци играли някога футбол.Жалко е!Най вече за измислянето и подмяната на историята.Но,ние помним!
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
ЦСКА има лиценз за А група до доказване на противното.
[/quoteleski написа:БФС не може да попречи, всичко е изрядно, твърди директорът
Маркетинговият директор на ЦСКА - Георги Павлов, който е приближен до собственика на клуба Димитър Борисов, заяви пред Sportline.bg, че довечера ще има финална среща между "Титан" и боса на Нефтохимик Николай Филипов, след която ще стане окончателно ясно взимат ли "червените" лиценза на бургазлии за "А" група. Според него БФС няма как да попречи на тази процедура.
"Тази вечер има среща между "Титан" и Николай Филипов. Човекът беше в чужбина и заради това преговорите са чак сега. Ако всичко е наред, новосформираното акционерно дружество ЦСКА 1923 взима лиценза на Нефтохимик за "А" група, [b]старото дружество изчиства задълженията си, след което новото ще изкупи акциите му. Всичко е законно и изрядно, БФС не може да попречи на ЦСКА", категоричен бе Павлов.
"Титан" изпълни изискванията на Христо Стоичков - плати заплатите на футболистите, предоставя му клуб с нулеви задължения, прозрачен. Неговите помощници Стефан Генов и Петко Петков днес не тренираха отбора, защото не се водят на работа в ЦСКА. Когато оправим нещата около новия клуб, ще подпишат договори. Няма драми с тях", допълни той.
Попитахве го дали и до него е достигнал слуха, според който шефът на Левски Тодор Батков иска да вземе концесията за базата на ЦСКА на Панчарево. Ето какво каза Георги Павлов: "От вас чувам това. Не вярвам да е истина, но знае ли човек. Тодор Батков може да поиска и стадион "Българска армия".[/b]
Последно

ЦСКА нямат една торба пари ключ на темата
way написа:ЦСКА нямат една торба пари ключ на темата

Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
leski написа:БФС не може да попречи, всичко е изрядно, твърди директорът
"Тази вечер има среща между "Титан" и Николай Филипов. Човекът беше в чужбина и заради това преговорите са чак сега. Ако всичко е наред, новосформираното акционерно дружество ЦСКА 1923 взима лиценза на Нефтохимик за "А" група, старото дружество изчиства задълженията си, след което новото ще изкупи акциите му. Всичко е законно и изрядно, БФС не може да попречи на ЦСКА", категоричен бе Павлов.
Попитахве го дали и до него е достигнал слуха, според който шефът на Левски Тодор Батков иска да вземе концесията за базата на ЦСКА на Панчарево. Ето какво каза Георги Павлов: "От вас чувам това. Не вярвам да е истина, но знае ли човек. Тодор Батков може да поиска и стадион "Българска армия".
Че защо да не вземе "Панчарево"-като фалирате оставате и без концесия за стадион и бази-така ли да буренясват!?!
А може и под наем на цуцека-2013 да ги даде-това ще е вече гавра с труп

П.С. Относно подписа ти-не знам какви кошмари може да сбъдне един цирк,ама аватара ти подхранва друг тип сънища

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Върни се в “Футбол - България”