Силно вярвам, че Левски ще е шампион, дано съм права.Parmalat написа:Тази посредственост ще бъде пред вас в класирането тази година.
Над нас ще е само небето, което също е синьо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Силно вярвам, че Левски ще е шампион, дано съм права.Parmalat написа:Тази посредственост ще бъде пред вас в класирането тази година.
tevez написа:Parmalat написа:
Тази посредственост ще бъде пред вас в класирането тази година.
След като си толкова сигурен, искаш ли да се хванем на бас за това? Ти казваш, че Ботев ще е пред Левски в класирането след края на сезона, а аз обратното. Ако загубиш няма да пишеш повече тук?
Parmalat написа:tevez написа:Parmalat написа:
След като си толкова сигурен, искаш ли да се хванем на бас за това? Ти казваш, че Ботев ще е пред Левски в класирането след края на сезона, а аз обратното. Ако загубиш няма да пишеш повече тук?
Трябва да сме равнопоставени.Ако аз спечеля ти какво ще направиш?
Laetitia написа:Силно вярвам, че Левски ще е шампион, дано съм права.Parmalat написа:Тази посредственост ще бъде пред вас в класирането тази година.
Над нас ще е само небето, което също е синьо.
tevez написа:Parmalat написа:tevez написа:Parmalat написа:
Ти избираш
Parmalat написа:tevez написа:Parmalat написа:tevez написа:Parmalat написа:
Ти избираш
Ако загубиш няма да пишеш повече във форума на Левски?
siniq_fen написа:Лудогорец няма да е шампион, казвам ви го още днес!!!
Без име написа:Лопес - ЗВЕЗДАТА, която я е страх да прави задна ножица.
tevez написа:ОК!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта