Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот Middlesbrough » 19 юни 2013 19:40

kingofpop написа:Мен тоя Тиаго никога не ме е кефил, не че е слаб, но някък не ме грабна и не мисля, че е кооой знае колко добър....и аз предпочитам да остане, но ако се разкара няма да е голяма загуба :)

Не ти е ясен много футбола на теб :П , но си имаш право на мнение все пак ;)

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 19 юни 2013 21:41

Шави е можел да си тръгне и остана, Иниеста е можел да си тръгне и остана... знаем в какви играчи се превърнаха. Ако на Тиаго не му се чака и не е отдаден на отбора да си тръгва. Прав му път - в крайна сметка никой не е по-голям от клуба.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 20 юни 2013 09:08

enguerino написа:Шави е можел да си тръгне и остана, Иниеста е можел да си тръгне и остана... знаем в какви играчи се превърнаха. Ако на Тиаго не му се чака и не е отдаден на отбора да си тръгва. Прав му път - в крайна сметка никой не е по-голям от клуба.

Това си е така : ) , но и ръководството но има вина в лицето на Росел и Тито ... но в крайна сметка наистина Тиаго решава , Де Хеа му е написал на топката , че го чака в Манчо ...

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 20 юни 2013 17:12

Middlesbrough написа:
enguerino написа:Шави е можел да си тръгне и остана, Иниеста е можел да си тръгне и остана... знаем в какви играчи се превърнаха. Ако на Тиаго не му се чака и не е отдаден на отбора да си тръгва. Прав му път - в крайна сметка никой не е по-голям от клуба.

Това си е така : ) , но и ръководството но има вина в лицето на Росел и Тито ... но в крайна сметка наистина Тиаго решава , Де Хеа му е написал на топката , че го чака в Манчо ...

АБсолютно, а и според мен един такъв трансфер ще отвори входната врата за Сержи Роберто. Коойто не е толкова изобретателен като Тиаго, но и прави много по-малко грешки. Повече ми напомня за Шави. Черноработник без желание си да изпъква на всяка цена и във всеки мач. А отборЪТ е преди всичко.
Неймар каква асистенция направи вчера... :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 юни 2013 14:42

Малко новини около отбора :

Алексис:

"Барса ме поиска за още един сезон. Доволен съм. Предпочетох да остана в Барселона, въпреки че много отбори ме искаха", разкри "деветката" на каталунския тим.

"Да, критикуват ме, но няма да се връщам назад. Трябва да покажа сто процента от уменията си. Доволен съм от показаното в последните срещи", призна Алексис.

"Трудно е задоволиш публиката на Барселона. Това отбор, който играе уникален футбол. Само Барселона играе така", отбеляза чилиецът. "Това, което направих в Италия, не мога да го направя в Барселона. Тук имам различна роля, не трябва да губя топката. Чужденец съм, а чилийците не се ценят много на световния пазар. Аржентинците и бразилците ги ценят повече", каза още Санчес.

Алексис:

"Харесва ми конкуренцията за местата. Имам качествата да играя с Неймар и Лионел Меси в предни позиции. "Ще бъде страхотно да играя заедно с тях двамата".

"Аз съм играч на Барселона и съм тук, защото имам качества. Конкуренцията ме прави по - силен. Неймар ми е съперник в някой отношения, но аз ще направя всичко възможно, за да помогна на отбора. Имам желание да се справям добре", заяви още чилиецът.

Тиаго (Инстаграм):

"Обичам Барселона!"
:roll:

Обрат, Тиаго остава в Барселона?

Испанските медии съобщиха, че Тиаго Алкантара е близо до подписването на нов договор с Барселона! Предполага се, че му е обещано да играе по често през следващия сезон, Тиаго също ще получава и по-голяма заплата. Окончателното решение се очаква да бъде взето през следващите дни.

Барселона и Андерлехт се договориха за трансфера на полузащитника Джонатан Дос Сантос. Според информацията, сумата на трансфера е за 2.5 милиона евро, но след това тя може да нарасне до 4 милиона с отчитане на евентуалните бонуси. За да стане всичко факт обаче, сега остава Андерлехт да получи съгласието и на самия играч.

Както е известно от по-рано, от услугите на 23-годишния Дос Сантос се интересуват Фиорентина и Села.

Тито Виланова вече има нов асистент, това е Жоан Франсеск Ферер, Руби, който през миналия сезон беше треньор на Хирона и успя да вкара отбора в Ла Лига. Треньорския щаб през сезон ще бъде следния: Тито Виланова треньор, Жорди Роура помощник треньор и Руби ще бъде техен асистент.

През сезон 2011/2012 Рубу беше помощник на Шави Саламеро, който бе старши треньор на Хирона. След неуспеха на тима да се класира в първа дивизия той става главен треньор на хиронци и успява да ги изведе до плейофи за класиране в Примиера, като отстраняват отбора на Алмейра.

Руби подписа с Барселона за един сезон с възможност контракта му да бъде удължен с още една година. Той ще се присъедини към треньорския щаб на 15 юли.

Продължават коментарите около неприятната ситуация, в която се озова звездата на Барселона Лионел Меси след обвиненията срещу него и баща му, че не са платили 4 милиона евро данъци в периода 2006 - 2009 година. Адвокатът на играча Анхел Хуарес заяви, че Лео е напълно невинен и това ще бъде доказано.

"Всички тези публикации се появиха на бял свят без да има потвърждение за достоверността им. Ние не можем да си позволим да коментираме всяка информация, свързана с Меси, но сме напълно убедени в неговата невинност. Позицията ни е категорична", заяви Хуарес.

Според медиите в Испания Меси се е съгласил да плати 10 млн. евро на данъчните служби в Испания, за да бъдат свалени обвиненията срещу него.

На 2 август Барселона ще се играе за трофея Жоан Гампер срещу Сантос.

Тотнъм е много близо до трансфера на нападателя на Барселона Давид Вия, съобщава Goal.com. Според информацията, англичаните са готови да заплатят за испанеца 9 милиона евро. Каталунският клуб вече е дал разрешение на Вия да обсъди личния си договор с "шпорите". Самият футболист силно желае да се премести в Лондон, където ще получава 117 000 евро на седмица.

Вилаш-Боаш вече е разговарял с 31-годишния играч по телефона, а преговорите с агента на Вия са водени от новия технически директор Франко Балдини. Съобщава се, че миналата седмица представители на Тотнъм са пътували до Бразилия, за да се срещнат с Вия и също така да бъде договорен трансфера на Паулиньо

Рафаел Алкантара се договори за удължаване на договора си с клуба. Според информация на официалния сайт на каталунците, съглашението на 20-годишния футболист е до 30 юни 2016 година. Сумата за откупване на контракта му е 30 милиона евро.

По-рано бе съобщено, че през новия сезон футболистът ще бъде приведен в първия отбор.

През изминалата година Алкантара изигра 36 мача в Сегунда за Барселона Б и вкара 10 гола.

Иниеста:

"Много пъти съм казвал, че мечтата ми е да завърша кариерата си в Барселона. Нищо не се е променило. Ще видим как ще се развият нещата, но не очаквам да има някакви проблеми с подновяването на контракта ми. Когато и двете страни имат желание да продължат заедно, нещата трябва да се развият сравнително бързо. В ситуацията, в която се намирам, всеки на мое място би искал да бъде добре възнаграден. Трябва внимателно да се помисли и да се вземе решение. Когато преговорите започнат, надявам се да се разберем бързо, защото и двете страни искаме едно и също", заяви Иниеста.

Офтопик:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 юли 2013 13:30

Неймар дали радва, догодина май ще чупим рекорда за голове :mrgreen: :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 01 юли 2013 13:38

Вратар от U14 отбора с 6 поредни спасени дузпи и сам вкарва последната :shock: LOL

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cKeLpdRIL2w[/youtube]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 01 юли 2013 13:54

Айде на мястото на Валдес :mrgreen:
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 юли 2013 19:15

LIMASSOL написа:Вратар от U14 отбора с 6 поредни спасени дузпи и сам вкарва последната :shock: LOL

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cKeLpdRIL2w[/youtube]

аа мега луд :Д , направо да го зимат в първия отбор :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 юли 2013 19:16

kingofpop написа:Неймар дали радва, догодина май ще чупим рекорда за голове :mrgreen: :twisted:

Трябва ни защитник ;) ама класа :)

Офтопик:

Върни се в “Барселона”