Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Re: Колко ли големи щеше да има Левски?

Мнениеот ManUtdMadFan » 09 окт 2009 00:24

tprodanov написа:Това дали цска са го отхвърлили или не никога не е критерий, съгласен съм. Но това, че на 24 години е все още никой във футбола, та даже и отбор няма, означава, че тоя е по-вечна надежда и от Хичо. Такъв тип малоумници са водени десетки на Герена от кретеноидни мениджъри като Емил Данчев в случая. И за да не съм съвсем голословен -

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IOHgm5CcRPw[/youtube]

Па ти си прецени дали цска са сбъркали, или тоя е поредния кретен тип Кошмара, който ни карат.

Първо прочети защо е така.....Момчете има 2 3 СЕРИОЗНИ контузии(малко като Божинов) и сега като влезе във форма ще видим дали е никаде в тоя спорт....
България

Потребителски аватар
ph0en!x
Контакти:

Мнениеот ph0en!x » 09 окт 2009 00:29

Corwin написа :
+1 за изказването ти като цяло, с някой дребни несъгласия.

+1 ;)
Последна промяна от ph0en!x на 09 окт 2009 00:36, променено общо 2 пъти.
Когато над София мръкне и Ушев си легне пиян ,тогава пред бюста на ЛЕВСКИ букети от факли горят ! ...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 окт 2009 00:30

cskachampion написа:Сори че ви го казвам, но не некадърници от Уелс ще ви помогнат. Използвайте си школата, защото кадърен чужденец в БГ много трудно ще дойде. Имате си проблеми в нападение - дайте шанс на Мишел Георгиев, върнете Цачев - да видим дали няма да изхвърлят Христов и Ортега от отбора. Силата на БГ отборите винаги е била в школите -кажете ми име на чужденец, станал легенда като Гунди или Стоичков например. И не започайте с `ама то в Левски не е същото`. Щом Цачев показваше качества и в Левски, и сега в друг отбор под наем, значи има талант. Обърнете се към младите играчи и според мен отбора ви ще си дойде на мястото.

Много си прав,но не го казваш на правилните хора ;)

Потребителски аватар
ph0en!x
Контакти:

Мнениеот ph0en!x » 09 окт 2009 00:52

cskachampion написа :
Сори че ви го казвам, но не некадърници от Уелс ще ви помогнат. Използвайте си школата, защото кадърен чужденец в БГ много трудно ще дойде. Имате си проблеми в нападение - дайте шанс на Мишел Георгиев, върнете Цачев - да видим дали няма да изхвърлят Христов и Ортега от отбора. Силата на БГ отборите винаги е била в школите -кажете ми име на чужденец, станал легенда като Гунди или Стоичков например. И не започайте с `ама то в Левски не е същото`. Щом Цачев показваше качества и в Левски, и сега в друг отбор под наем, значи има талант. Обърнете се към младите играчи и според мен отбора ви ще си дойде на мястото.

Много си прав ... Лично мое мнение е ,че този проблем с нападателите го създаде Кокала и старото спортно-техническо ръководство ... Цяло лято не можаха да доведат един нападател ,вайкаха се ,че имаме само Жоро Христов ,в същото време имахме 3-ма юноши ,които вкараха на сервитиорите от Андора и един ,който вкара хет-трик в дебюта си в "А" група ...
ОПРЕДЕЛЕНО ,нито някакви аматьори ,нито Спартак (Вн) (който по онова време беше горе-долу на същото ниво) са каквото и да е мерило за класата на даден играч ,но щеше да ми е много много по-приятно ,да гледам как Цачев ,Киров и Иса например , пропускат и се опитват да нарправят нещо ,отколкото да гледам как Ортега се разхожда по терена ... Момчетата ,ако не друго ,то поне щяха да имат хъс ! Щяха да оставят сърцата си на терена... Лично мое мнение е ,че щяха да се справят по-добре от Христов и слависткия СТАТИСТ... пък и да не се бяха представили по-добре ,нямаше да играят по-зле ,по-бездушно и по-некадърно от тези двамата !
Не знам дали има левскар ,който предпочита да гледа някакъв некадърен дръглив чужденец ,пред някой или няколко юноши на клуба ... !
Когато над София мръкне и Ушев си легне пиян ,тогава пред бюста на ЛЕВСКИ букети от факли горят ! ...

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: На вниманието на Ботев и най вече на Левски!

Мнениеот Един град-един отбор » 09 окт 2009 00:53

Наистина не виждам ролята на името БОТЕВ в тази тема ... в момента Левски и Ботев са два коренно различни отбора ... А футболисти като Яролим, Тадей и т.н. просто можеш да забравиш да дойдат да играят в България, пък било то и в отбор като Левски :) Просто заплатата, която ще искат няма да се хареса на никой от борда, така че не е добра идея ... виж, някое от по-скромните имена може и да се излъже ... а иначе Ботев тръгва нагоре ... малко по малко се възраждаме от пепелта :!: Успех на Левски и дано пребори дупката, в която са изпаднали ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 09 окт 2009 01:07

tprodanov написа:Това дали цска са го отхвърлили или не никога не е критерий, съгласен съм. Но това, че на 24 години е все още никой във футбола, та даже и отбор няма, означава, че тоя е по-вечна надежда и от Хичо. Такъв тип малоумници са водени десетки на Герена от кретеноидни мениджъри като Емил Данчев в случая. И за да не съм съвсем голословен -

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IOHgm5CcRPw[/youtube]

Па ти си прецени дали цска са сбъркали, или тоя е поредния кретен тип Кошмара, който ни карат.

Това не е този Рамон Калисте...Само като се чуе акцента му и гласа, и като се сравни с гласа от интерюто се разбира...По темата - щом този пич казва, че ще реши проблемите на Левски, нека докаже твърдението си в неделя!
Изображение

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 09 окт 2009 01:13

Според мен Ортега просто няма качества, а Христов не може да ги разкрие. Левски и ЦСКА са мечта за почти всеки БГ футболист. И съм убеден, че талантите сред тях не са 2 или 3... Сигурен съм, че сред юношите има поне 5 играчи, способни да измъкнат Левски от кризата. Просто се надявам да смените Кратко Останич и да вземете човек, който обича Левски и разбира от футбол. Може да съм от ЦСКА, но не искам слаб Левски в БГ. Искам силно първенство със силни водещи отбори. Само така нашият футбол може да върви напред, не с манекени, който се клатят по терена 90 минути. Така че - успех! Дано се отървете от мустакатия, обигравайте юношите - и дано след 2-3 години Левски и ЦСКА да играят заедно в Европа - и естествено да печелят.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 09 окт 2009 01:14

cskachampion написа:Сори че ви го казвам, но не некадърници от Уелс ще ви помогнат. Използвайте си школата, защото кадърен чужденец в БГ много трудно ще дойде.

Разбирам какво искаш да кажеш, но не вярвам да го мислиш! Нито школа имамеме нито супер таланти. Това важи за всички отбори (малко хора помнят от къде тръгна за футбола Манолев, а Генев игра в Монтана цели два сезона)...
Истината е, че ни трябват основи. Да продаваме футболисти за без пари в чужбина, да се надяваме да направят там име, та де се чуе нещо и за нас като футболна нация. И когато футболни хора от В. Търново почнат да работят да не им се чудим на методите, дали на Черноморец нямаше да им е по-евтино да купят няколко "таланти" от БГ и защо търсят чужденци?!?
Няма да се връщам във времето назад, но аз помня Хичо какво беше, помня и Домо... също така се сещам и за прехвалени баници като Иван Иванов, Делев, Стояновците, Жоро Певеца (който много исках да бъде в Левски), Сърмата, Жиката и т.н. ....
Все таланти! Но дали те ще израстнат в това първенсво ... Едва ли!!!
Нека да използваме малкото шансове да вкараме футбол в нашето първенсто, нека има играчи, като Бардон, Маркиньос, "Черноморец" , че кой не се радваше на играта на Том в Литекс....
И все пак ние сме Левски, Левски от София... тепърва в този град се създават условия за футбол. Изкуствени настилки, възраждат се училищните турнири, на хората им е гот да играят футбол на изкуствено осветление. Е да малко е жалко, че средната възраст е 25.6 години, но и това е нещо ... ще се промени!
Мога да надраскам още много, но едва ли е интересно...
Нека бъдем хора и да си подкрепяме отборите, обеден съм, че малко от вас помнят мачовете с Олимипя Любляна, а тогава бяхме сила, ей Бого бяхме готови за нещо голямо....
Бъдете фенове! Левски е повече от нас ....

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 09 окт 2009 01:59

Изпуснахме много с Ели Зизов... Хората в цял Израел(които са милион години пред нас в футболно отношение) го смятаха за световна звезда, ние не му предложихме един прост професионален договор. Колко пари е шял да зима?!? 1000/1500 лева макс. За Цачев няма човек, който да каже лошо за него, ма за Иса... Той просто не става за Левски, пък и не е юноша на Левски, а е на Светкавица. Просто прегаря в мачовете, а на нас ни трябват "нахакани" копеленца. Пердета, както се казва. Табаков е такъв, Хичо и той беше, ма свърши с футбола много рано. Сашо Киров и Мишел те изобщо никой не ги ебава за живи. Абе като цяло, никой не гледа в младежките формации. А на пресконференции всеки треньор говори само глупости, как ще пуска по-младите. Е пускайте ломското цигане малко да играе. Стига с тоа Зе Соарес, малко да поседи на пейката. Толко еднообразен футболист не съществува просто.

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 09 окт 2009 02:06

Естествено, че мисля каквото пиша. Според теб за какво пиша във вашия форум, да се намираме на приказка ли?! Да, голям талант не може да остане в България повече от 2-3 години, без да започне да залязва. Но за тези 2-3 години, при наличие на няколко таланта, с прилични играчи около тях, отбора може да тръгне нагоре. За ЦСКА сега няма да говоря, коментирам Левски. За мен Хичо и Генев имат талант, както и Митрев, включи и Мишел Георгиев и Цачев. Сложи няколко кадърни играчи около тях, и имате готов отбор. Сега на Хичо му е трудно - задържа се прекалено дълго в БГ. Но за него съм убеден, че има бъдеще. Митрев - играта му е на ниво, един от малкото качествени вратари в БГ. Добавете Живко Миланов и Балтанов. Излиза, че имате доста играчи, които поради много причини не играят. Вземете кадърен треньор и 1-2 добри попълнения, и имате готов отбор. Не отписвайте всички, заради некадърния треньор и дървета (сори, такива са, и в ЦСКА ги има) като Жоазиньо и Зе Соареш. Не ви пожелавам титла ест, нали съм от ЦСКА, но ви пожелавам да се борите за титлата.

Върни се в “Левски”