Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Истинските левскари да се успокоим. Моля Ви!

Мнениеот Levski 1914 » 08 окт 2009 23:02

delpi написа:Батков афишира, че е вложил доста сериозни суми в отбора, така че според мен няма лесно да се намери бизнесмен, който да удовлетвори финансовите му изисквания. Положението е много сложно и все пак ние феновете не знаем ИСТИНАТА ЗА ЛЕВСКИ! Това е лошото...

В голяма степенние феновете не знаем истината и благодарение на всички легенди, които предпочетоха да си мълчат, да си гледат бизнеса и да не надават вой. Евала на Боримиров (макар и със закъснение, макар и провокиран от Батков), че изнесе нещо от "кухнята". А Батков не е случаен и знае много добре, че с тази игра на отбора и това недоволство от страна на феновете, на Левски всеки ден му пада цената. Съгласен съм с теб, че ние, редовите фенове не знаем и 1/100 от това, което е ставало последните три години.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 08 окт 2009 23:04

delpi написа:
ivaka написа:Винаги може да стане и по - зле, въпросът е да не става по - зле!

Последния 1 месец надявам се всеки фен на Левски е разбрал, че не трябва да казваме, че това е дъното... винаги може по-зле. Аз няколко пъти си казвах, че по-зле не може, ама ме убедиха, че могло и по-зле...

О, да...да не дърпаме повече дявола за опашката, че вече нерви не ми останаха. :lol:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков

Мнениеот groti » 08 окт 2009 23:21

Писмото е завършено и изпратено :
Уважаеми ГОСПОДИН ДИКОВ,ГОСПОДИН РУСЕВ,
Изпращаме ви писмо,чрез което НИЕ,феновете на ПФК "Левски" АД , потребители на forum.gong.bg/levski искаме да зададеме наболели и нуждаещи се от отговор въпроси,кaсаещи нашият любим отбор. Писмото съдържа 19 въпроса, подбрани и зададени от привържениците на "Левски",пишещи в този форум.
Молиме за Вашето съдействие те да достигнат лицата,към които са адресирани.
С уважение : потребители на forum.gong.bg

Осланяйки се на репутацията Ви на непримирими и търсещи истината журналисти (а,господин Русев и заклет Левскар),която се опитвате да изградите и защитавате,Ние част от феновете на "Левски",Ви молиме за вашата помощ. Обезпокоени от случващото се с нашия любим отбор напоследък, решихме,че е време и Ние да отправиме своите питания. Нечленуващи в организации и фен клубове,които напоследък са странно тихи и послушни, се обединихме в идеята да зададеме въпроси,на които смятаме,че имаме правото да получиме истински отговори.
Разчитайки на положението Ви в спортните среди,Ви молиме,Вие да бъдете нашата трибуна. Очакваме и се надяваме вашите професионализъм и упоритост да доведат до тъй очакваните отговори.
Въпросите(малка част от многото),които искаме да зададеме са :
- Към Тодор Батков :
1 - Защо си мислите,че търговският закон,превърнал клубовете в акционерни дружества ви дава право на изказвания от рода : "Аз давам парите,аз карам влака"? Мислите ли,че за Нас,феновете на Левски,клуба е просто едно акционерно дружество,чийто собственик сте вие,и Ние просто трябва да се съобразяваме с това?
2 - Кой е Петър Заберски? Би ли изброил трансферите,в които Заберски е намесен?
3 - С какво политиката ви се различава от "култа към личността" от времето на Хрушчов?
4 - Кога ще се кажат истините защо бяха уволнени Федотов,Сираков,Херо, Велев,Боримиров?
5 - Каква е истината за "сафаритата" на Сираков по време на мачовете с Тампере?
6 - Има ли разумен отговор на въпроса "Защо не се свързахте със спортния директор на Рубин и собственика,преди да пратите футболистите в Русия,и защо след,като всички в Казан се кълняха,че не познават тези футболисти продължихте цирка?"

- Към Георги Иванов :

1 - Осъзнава ли, че авторитета му сред една голяма част от феновете бавно се срутва и,че отстрани всъщност не изглежда така сякаш работи "за", а "срещу" клуба?
2 - Кое е по-голямо : неговото неистово желание да се превърне в легенда сред феновете, желанието да угоди на Батков или Левски?
3 - Докога футболистите ще сменят треньорите си, с елемнтарния трик - спираме да играем, искаме нов треньор?
4 - Какво мисли за случая с мнимите трансфери,докаква степен е неговото участие там и какво означава,че поема отговорност? Освен празни думи дотук нищо отговорно не е направено.Tой каза,че при евентуална загуба от ЦСКА,той и Достанич ще поемат отговорността. В какво се изрази това поемане на отговорност?
5 - Какво му е мнението за скандала между Боримиров и Батков?Защо не беше направена селекция в Левски август месец?Има ли бойкот в отбора?Ако има каква е причината за бойкота (доколко е известно не се дължат пари)?На кои футболисти в Левски не им се играе?Има ли смелост да каже имена?
6 - Кога най-после ще се обяви ясна и точна клубна политика,която ще бъде следвана?В момента се говори за налагане на юноши,докато те биват давани в други отбори,или търкат пейката.
7 - Да посочи 2 чисто спортно-технически и конкретни основания, които му позволяват да застане зад такъв спец като Ратко Достанич? Кога е нормално според него,да дойдат плодовете от работата на треньора?
8 - Кой е най-добрият треньор, с който е работил?(Като особено внимание да обърне на това как се водят подготовките и тренировките)
9 - Чия дума в Левски е по-тежка?Неговата или тази на Петър Заберски? Какво мисли за трансферите подготвяни,осъществени или провалени от Заберски?

Към Батков и Гонзо :
1 - Кой и защо доведе Ратко на Герена? Въз основа на какви успехи беше привлечен?
2 - Могат ли да покажат протоколите от изследванията в Москва на Дарко и Живко, които в този момент бяха с контузии?

Към лицето с прозвището Гугутката :
1 - Кой нареди на стюардите да бият двойката (момче и момиче) в "А" сектор на мача с Лацио, заради транспарант против Батков? Защо ТИ самият тръгна да се саморазправяш с двойката на мача?
2 - Това,което се случва с публиката около него,не му ли напомня на комсомолските години?

Копия от писмото ще бъдат изпратени до господата Сашо Диков и Томислав Русев , както и ще бъде публикувано в тема във forum.gong.bg/levski

Нека се надяваме да има някакъв смисъл и ефект от него :)
110 години любов!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 08 окт 2009 23:23

Левски София е български футболен клуб от София, основан на 24 май 1914 г. Ставал е 26 пъти шампион на страната, печелил е също 26 национални купи. Отборът е достигал пет пъти до четвъртфинал в европейските клубни турнири (три пъти в турнира за Купата на националните купи и два пъти в турнра за Купата на УЕФА). Левски е единственият отбор, който през всички 88 завършили футболни шампионата, (вкл. 2008-2009), е играл или в 1-ва Софийска футболна дивизия, или в Националната „А“ група, както и единственият български тим, който има положителна статистика срещу всички останали съществуващи в момента футболни клубове в България. Левски е първият български отбор, участвал в групите на Европейската Шампионска Лига.

Всеки отбор има своите хубави и тежки моменти.В момента изживяваме поредният тежък момент от нашата славна история,но аз съм убеден,че съвсем скоро това ще свърши.Много съм плакал,но и много съм се радвал през последните тридесет години откакто съм фен на Левски.Независимо от случващото се с отбора през последните два месеца,аз подкрепям отбора изцяло,защото зная,че съвсем скоро отново ще имам поводи за радост.Както съм писал много пъти по форума-ИСТИНСКИЯТ ФЕН ПОДКРЕПЯ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО!!!

САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 окт 2009 23:25

azata написа:Левски София е български футболен клуб от София, основан на 24 май 1914 г. Ставал е 26 пъти шампион на страната, печелил е също 26 национални купи. Отборът е достигал пет пъти до четвъртфинал в европейските клубни турнири (три пъти в турнира за Купата на националните купи и два пъти в турнра за Купата на УЕФА). Левски е единственият отбор, който през всички 88 завършили футболни шампионата, (вкл. 2008-2009), е играл или в 1-ва Софийска футболна дивизия, или в Националната „А“ група, както и единственият български тим, който има положителна статистика срещу всички останали съществуващи в момента футболни клубове в България. Левски е първият български отбор, участвал в групите на Европейската Шампионска Лига.

Всеки отбор има своите хубави и тежки моменти.В момента изживяваме поредният тежък момент от нашата славна история,но аз съм убеден,че съвсем скоро това ще свърши.Много съм плакал,но и много съм се радвал през последните тридесет години откакто съм фен на Левски.Независимо от случващото се с отбора през последните два месеца,аз подкрепям отбора изцяло,защото зная,че съвсем скоро отново ще имам поводи за радост.Както съм писал много пъти по форума-ИСТИНСКИЯТ ФЕН ПОДКРЕПЯ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО!!!

САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!!!

;)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков

Мнениеот Levski 1914 » 08 окт 2009 23:30

Екстра си го сътворил! Браво и за идеята. Дано има някаква полза или поне тези въпроси бъдат зададени публично, така че да стигнат до ушите на повечко хора.

[offtopic]Доволно потривам ръце след като си видях половината зададени въпроси в пимото ти :)[/offtopic]

Изображение

Потребителски аватар
Gretna

Колко ли големи щеше да има Левски?

Мнениеот Gretna » 08 окт 2009 23:52

Започвам тази тема не като тема, а да ви дам малко повод да си помислите преди да решавате колко може да играе един или друг футболист.

Кой би си помислил че коректива на безпогрешето е отбор като ЦСКА и по точно играч подбран от многото (или всички) през времената когато всички бяха пращани първо в ЦСКА после при другите ако от там не ги харесат.

Колко ли големи футболисти щяха да играят в Левски ако преценката на червените треньори е била безпогрешна. Всички който са били войници или като се върна назад във времето това означава всички.

Ако от ЦСКА ВИ кажат че Гунди е много висок за футболист и е по добре да играе Волейбол вие какво ще си помислите? То и Гибона не е става за футболист ( е по късно порита там да го питаш защо). Пелето колко слаб беше в ЦСКА какво ли не казаха за него. Виторио и той ( е той си беше слабичък но не и бездарен). Общо взето дали един футболист се харесва на един тренер е различно от това дали става за Футбол или за Футзал или за Хокей.

Аз това момче от Велс да ви кажа е със сигурност по добър футболист от Руй "мездренски титан" Мигел, Георги "силният шут" Христов, Христо "неповторимият" Йовов, Спас "единия гол" Делев, Муши, Деко, Бабангида, Бебето ( тия са все имитаторите). Това е факт само зашотото е възпитан по друг начин. Той може и да не я пипа добре ( това в неделя ще се види), може и да не я спира добре, да бърка пасове и да прави пропуски, но той със сигурност знае какво е Футбол ( за разлика от някой тенесисти прекфалифицирали се поради травма в китката), как се играе с желание и страст. Аз помня много добре Джон Ингълс. Този Шотландски защитник дойде от някъде си ( Абърдийн но не помня дали направо от там или от някъде измежду селата покрай Лох Нес и Лох Нор) и игра с такова настроение че всички забравиха за неговите футболни недостатъци ( беше си голямо дръвче) и истински му се радваха.
Футболът е игра. ТЯ е предназначена да радва хората.
Аз със тези големи играчи в Левски не се радвам. Искам да гледам хора като малкият "Гигс" на който видимо( от разни там писания по разни медии) им се играе. Играе им се от сърце и душа. Играе им се защотото нямат друг избор. Не карат Ауди за 100 000 евра, не спят с манекенки за 2000 евра, не си купуват дрешки за 5000 евра, а са обикновенни хора с малка дарба и положили ного усилия да дойдат тук и да кажат че искат да ме зарадват с хъс и желание невиждано след големите мачове реди вече цяла вечност.

Добре е че ЦСКА са го отхвърлили. Сега е ред Левски да го вземе ( с нов тренер) и да го остави да играе за нас и за себе си.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Колко ли големи щеше да има Левски?

Мнениеот Corwin » 09 окт 2009 00:00

+1 за изказването ти като цяло, с някой дребни несъгласия.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 00:15

Това дали цска са го отхвърлили или не никога не е критерий, съгласен съм. Но това, че на 24 години е все още никой във футбола, та даже и отбор няма, означава, че тоя е по-вечна надежда и от Хичо. Такъв тип малоумници са водени десетки на Герена от кретеноидни мениджъри като Емил Данчев в случая. И за да не съм съвсем голословен -

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IOHgm5CcRPw[/youtube]

Па ти си прецени дали цска са сбъркали, или тоя е поредния кретен тип Кошмара, който ни карат.

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 09 окт 2009 00:23

Сори че ви го казвам, но не некадърници от Уелс ще ви помогнат. Използвайте си школата, защото кадърен чужденец в БГ много трудно ще дойде. Имате си проблеми в нападение - дайте шанс на Мишел Георгиев, върнете Цачев - да видим дали няма да изхвърлят Христов и Ортега от отбора. Силата на БГ отборите винаги е била в школите -кажете ми име на чужденец, станал легенда като Гунди или Стоичков например. И не започайте с `ама то в Левски не е същото`. Щом Цачев показваше качества и в Левски, и сега в друг отбор под наем, значи има талант. Обърнете се към младите играчи и според мен отбора ви ще си дойде на мястото.

Върни се в “Левски”