Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Re: Време е ЦСКА да си плати за всичко сторено

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 10:40

Пловдивчанина написа:
Тралала написа:
demy27 написа:
Тралала написа:То бива да манипулираш, ясни сте ми ,че в това сте най добре, ама чак толкова. Айде не ставай нагъл селски:

Любопитен е фактът, че за пореден път използваш думата "селски". Ако се опитваш, да ме обидиш по този начин няма да стане, но защо ли ти смяташ думата "селски" за обидна?

Селски не е обидна дума. Думата селскиаз я използвам за пренебрежение и най-вече презрение. Сега любопитството ти задоволено лие? Хйаде марш да затваряш магистрали срещу 50 лв. Продажник.

Кой говори за продажници!? Хора продали името на националния герой Хр. Ботев на етническата турска партия ДПС и ибрикчиите и Цв. Василев, Пеевски и Н. Бареков!!!

Ай спрете се вече па вие бе!Никой не ви се вързва на глупостите ,но ви е продължавате да се бутате където не ви е работата.Не разбрахте ли,че не сте интересни и никой не го интересува отборчето ви.

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 10:41

saigon написа:
Тралала написа:Лудогорец си плащат за тези играчи. Вие не плащахте!

Справка: наскоро Селския спечели дело срещу вас,познай за какво.

Еееееех, ама бях сигурен, че ще се извъртите. Плащат, ама никъде не пише, че са платили. По - скоро са подкокоросали ПлатиМИ да си прекрати договора, че да им излезе без пари.

Да, само дето не е взимал от 5 месеца заплата,нали?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2013 10:42

saigon написа:
Тралала написа:Лудогорец си плащат за тези играчи. Вие не плащахте!

Справка: наскоро Селския спечели дело срещу вас,познай за какво.

Еееееех, ама бях сигурен, че ще се извъртите. Плащат, ама никъде не пише, че са платили. По - скоро са подкокоросали ПлатиМИ да си прекрати договора, че да им излезе без пари.

Ти наистина ли си толкова....неизпълнен със съдържание на втория етаж?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 юли 2013 10:42

Тралала написа:
demy27 написа:
Тралала написа:То бива да манипулираш, ясни сте ми ,че в това сте най добре, ама чак толкова. Айде не ставай нагъл селски:

Любопитен е фактът, че за пореден път използваш думата "селски". Ако се опитваш, да ме обидиш по този начин няма да стане, но защо ли ти смяташ думата "селски" за обидна?

Селски не е обидна дума. Думата селскиаз я използвам за пренебрежение и най-вече презрение. Сега любопитството ти задоволено лие? Хйаде марш да затваряш магистрали срещу 50 лв. Продажник.

И с "продажник" не можеш да ме обидиш. Но обикновено хората използват такива обиди, на които те биха се обидили. Продажник, селски, какво още?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 юли 2013 10:47

от magichko на 01 Юли 2013 07:11

сън не ви сини приятелки , сън не ви лови ... само ЦСКА ви е в устата... що не пускате толко теми за стадиона ви които е като полумесец в момента ? Защо малко не пишете за любимия си отбор... или вече сте от ЦСКА ?

Стадиона и в това състояние събира 20 000 и има лиценз от УЕФА. А вашия?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 10:47

Кашчей написа:
pampi написа:
Тралала написа:Пак избягваш конкретния отговор. Та ще те попитам за трети път.

Понеже ти отвори дума за финансовите проблеми на Нефтохимик и призив към автора, като е толкова загрижен да им плати дълговете:

ЦСКА от благородно чувство, от солидарност, от призив на невъобразима дброта ли има желание да изплати дълговете на Нефтохимки!?

Пак ти отговарям, белким схванеш! НЕФТОХИМИК С НОВИТЕ,ЕВЕНТУАЛНО СОБСТВЕНИЦИ, ЩЕ КУПИ ЦСКА НА ТИТАН. НЕФТОХИМИК НЕ СЕ КУПУВА ОТ ПФК ЦСКА 1948 на Титан, а от хора които в момента, юридически нямат нищо общо с този клуб. А бе като нямате понятие от търговско право, що философствате. 8-)
Стига лицемерничи, ами ти купи Нафтата за да не ги "...затрият...". Ама като опре до пари, почва едно мън-мън...

Цесекар да казва стига лицемерие е доста голямо лицемерие.
Ако Абрамович беше купил Челси и да го премести в Бирмингам, и да го кръсти Бирмингам 1520 (примерно)-това кой отбор ще е в действителност и дали от ФА щяха да гледат с добро око на това?
То, не че имат вече време да го оформят това купуване, ама що да не си подърлим малко ушите и пръстите тук 8-) пък и като чета декларацията и кои са учредителите на това ново АД, които щели да са учредители, докато Стоичков стане президент...... :mrgreen: :mrgreen:

Тихо... :lol: Платихте ли на фалиралите Дунав-и дълговете, че си тръгнал пак да се правиш на Дон Кихот. Ей, тарикати... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 10:47

Игнорирам черно-белия, че не ми е интересен.

saigon, ако БФС допуснат врътката , която ЦСКА се опитва да направи, това означава, че от утре всеки един отбор може да си привлече МЕСИ например, да му плаща незнам си колко стотин хиляди евра. Той да шие яко и след 2-3 години обявяваме фалит, щото видиш ли тия пари дето сме му ги плащали се трупат като дългове. След което си създаваме ново АД и си започваме на чистичко. Е, нормално ли е това?

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 01 юли 2013 10:51

sokoban написа:
Не намесвай Левски в това.Те са съвсем отделна тема на разговор.Темата е за вас ,защото "вашето" дойде първо!Кой не е плащал за базите?Ботев колко години плащаше първо на военните ,после на общината като стадиона премина в общински ръце?Какво сте поддържали на базите?Армията или Панчарево?Всичко ви е руини и много добре го знаеш.Какво се правиш на ощипана мома?Колко червени титани държаха клуба?Черепа,Павлов,Томо0в?Защо толкова години отбора ви вървеше,играхте постоянно в Европа,винаги в челото,футболисти,лагери,трансфери,а вие мълчахте?

Абсолютно всички ремонти по базата сме си правили ние. Седалките бяха сложени от Илия Павлов, Васил Божков продължи с ремонти, сложи озвучителната уредба, при Томов се подменяха дограми, врати, ремонтира се баскетболната зала. В същото време плащахме наем а държавата не заби един пирон. По времето на Георги Георгиев волейболният клуб наля над 400 000 лева във волейболната зала за ремонт. Две години по-късно идва един чиновник и казва плащайте наем, няма значение че сте правили ремонти. Това е пагубното отношение на държавата към ЦСКА. Тиквата ни закри ДЮШ. Знаеш ли какво има сега там? Един буренясал паркинг. Това е школата от която преди 4 години излезе Сашо Тонев,новият футболист на Астън Вила.

Единственото което искаме е държавата да има същото отношоние към нас, както към другите клубове. Както дадоха базата на всички останали, да я дадат и на нас. Как иначе да намерим свестен собственик, като държавата ще го е*ава по всякакъв начин?

Не се правим на "ощопани моми", Титаните направиха редица гнусотии, да не ги изброявам. Сега ние ще плащаме за тази работа. А да кажеш, че през цялото това време сме си мълчали...е, не сме си мълчали, не сме!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 10:52

Е сега не ги ли взехте на концесия? Какво повече от държавата?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 10:55

Тралала написа:
pampi написа:
sokoban написа:Намекваш,че Вие сте "хората с парите"?Добре,платете си тогава дълговете,направете си отбор и започвайте,Защо са тия драми,Нефтохимик,Чавдар,Литекс,Любимец и т.н.

:lol:
Бабината ти трънкина... :lol: Намеквам, че плещите за неща дето хич не са ви ясни...

Аз много добре знам каква точно врътка се опитвате да извъртите. Не е необходимо да ми разясняваш. КОИ ЩЕ СА ЕВЕНТУАЛНИТЕ НОВИ СОБСТВЕНИЦИ НА НЕФТОХИМИК, придобиващи после Цска-то на боклуците?? Ще ми отговориш ли?

А ти ще ми отговориш ли, ще купуваш ли Нафтохимик? А извади едни пари и направи едно добро дело за феновете им и феърплея. :lol:
А бе това комунистите най ви бива да се разпореждате с чужди пари и да ревете за социална справедливост, ама като опре до това вие да дадете нещо... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”