Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Re: Време е ЦСКА да си плати за всичко сторено

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 10:01

stanicska написа:Прочетох много внимателно всяка дума от това какво си написал и какво искаш да кажеш.!!! "Приятел" от думите ти лъха само омраза лъха негативизъм и се опитваш да настройваш и феновете на другите отбори да са против нас.....Защо питам аз??? Ще започна с нашия отбор - Да тия боклуци от Титан наистина са такива каквито описа..крадяха футболисти правеха далавери купуваха продаваха мачове продаваха ни най-добрите играчи и сложиха за капитан говедото Бандаловски....при тях всичко е алъш вериш дори титлата изтъргуваха Ти кво мислиш че мен като фен на ЦСКА ми е приятно ли бе??? Мислиш ли че не съм плакъл като малко дете по стадионите и не съм съжалявал примерно Локо ПЛ като им ограбихме играчите или на Сливен Или на Ботев??? Този отбор не е моят ЦСКА но от нас кво зависи и как да променим нещата??? Пробиха и феновете направиха доста от тях платени..това приятно ли ни е мислиш на нас .. които само обичаме и не живеем на гърба на отбора??? Са аз кво съм виновен че постъпват така ама докато ти се присмиваш аз страдам защото всеки ден лягам и ставам с мисълта за отбора ми и ще преживеем ли поредния катарзис.... Ти си фен на подуене..личи ти от Копитото.....на Витоша не на това дето ходиш на краката и сега голям кеф..се пръснете ама Моля те гледай си собствения обор.!!! Последните 25г цялата власт е със вас..АМА ЦЯЛАТА то на бе Бакърджиев то не бе Софянски... то не бе враг номер 1 на България Чорни...то не бе сега тая мутра ББ дето ви сложи шефа на тотото за спонсор и ви даде още 20 най-големи фирми да ви издържат финансово .. Цялото БФС.. Ако говорим за комунизъм е това е братле.!!! Подкрепата ви е безрезервна .!!! Миналия шампионат ви бутаха бутаха наказаха за 7-8 кръга 6 съдии да не свирят щото се наложи хората да загубят работата си но да ви помагат....и накрая Славия ви се надупи ако гледаш обективно защото те нямат удър към вратата ти а се бихте сами...знаеш ли що?? Ти го написа в първия пост- Щото има господ и гледа.!!!
Сега напълно безпристрастно ще ти напиша че трябва винаги да има ЦСКА да има Левски да има Ботев да има Локо да има Берое да има Спартак Варна да има Дунав Русе да има Спартак Плевен да има Враца да има Миньор да има Пирин и...още доста отбори че ще пропусна някой за да има силен БГ футбол.На кой се радваш като биете ?? с победа над изкуствен отбор който след година две се разпадне и няма да се помни Лудогорец ли??? Съмнявам се.
Прав си само че не феновете а ръководството правиха доста години гадни работи и ДА сега трябва да си платим...ама знаеш ли кой плаща АЗ и всички ФЕНОВЕ а не боклуците...аз страдам мойте очи са със сълзи аз като се видим с приятели отнасям ташака Литекс ли сме Нефтохим ЦСКА ли сме...Така че не се радвай прекалено - "Когато мечката играе в комшиите ще дойде и у нас"...е казал народа така че .... утре да не плачеш и ти като мен днес с болно сърце и огромни сълзи че някой си бизнесмен...Бай Ганьо ..примерно ти е опропастил отбора и любовта ти.!!!
Писали сте че квито и феновете такъв и отбора..ДА така е обичта ни е безкрайна защото ЦСКА е религия и бъдете сигурни че ще ни има колкото и тежко да ни е последните години И последно Прави сте и за още нещо НО то пак не зависи от нас феновете а ние искаме да започнем от начало А окръжна за да няма кво да ни кажете след 3 години...ама кой ни пита.....

Разбирам болката ти напълно!Да,може би има голяма доза омраза към вас,НО НИМА ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО,като се има в предвид ,какво СТЕ НИ ПРИЧИНИЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ! ХАХАХА, нямам нищо общо с Левски София и за мен това е най-омразния отбор.Но това което правихте Вие ,а и продължавате да правите не мога да го приема.Да,сините са бутани,това не е тайна за никого,но нима това не се отнася за вас?Как ви спасяват токлова години,КОЙ?!Още веднъж искам да напиша ,че те разбирам напълно,защото моя отбор,отборът на баща ми на дядо ми, беше унижаван дълги години без държавата и БФС да си мръднат пръста.Сега е време да си понесете последствията и да покажете ,че сте истински фенове.
Последна промяна от sokoban на 01 юли 2013 10:02, променено общо 1 път.

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 10:02

pampi написа:
sokoban написа:Пампи,колкио си благороден!Как като един истински моралист и анти комунист искаш да вземете Нафтата и да го преименувате на ЦСКА еди как си,а бургазлии да станат Чавдар Етрополе и след толкова години мъки и борба ,да заиграят в Б група.

Аз , ако имам пари, мога като Абрамович да си купя Челси и да го преместя дето си искам на територията на Англия! Събуди се, момко, ПФК са търговски дружества! За да ги поддържаш трябват пари. Романтиката остана за аматьорскиите дивизии. Така е в целия свят! Това е политиката на ФИФА и УЕФА, защото за тях това е бизнес, докато за тебе не знам какво е. 8-)

Именно де. Що не си го поддържат вашите, ами са готови ей така да затрият един отбор. Поддържайте си го. Бербатов нали уж е ваша легенда, няма ли да му се примолите?

Смешници.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 10:08

Тралала написа:Пак избягваш конкретния отговор. Та ще те попитам за трети път.

Понеже ти отвори дума за финансовите проблеми на Нефтохимик и призив към автора, като е толкова загрижен да им плати дълговете:

ЦСКА от благородно чувство, от солидарност, от призив на невъобразима дброта ли има желание да изплати дълговете на Нефтохимки!?

Пак ти отговарям, белким схванеш! НЕФТОХИМИК С НОВИТЕ,ЕВЕНТУАЛНО СОБСТВЕНИЦИ, ЩЕ КУПИ ЦСКА НА ТИТАН. НЕФТОХИМИК НЕ СЕ КУПУВА ОТ ПФК ЦСКА 1948 на Титан, а от хора които в момента, юридически нямат нищо общо с този клуб. А бе като нямате понятие от търговско право, що философствате. 8-)
Стига лицемерничи, ами ти купи Нафтата за да не ги "...затрият...". Ама като опре до пари, почва едно мън-мън...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 01 юли 2013 10:11

stanicska написа:Прочетох много внимателно всяка дума от това какво си написал и какво искаш да кажеш.!!! "Приятел" от думите ти лъха само омраза лъха негативизъм и се опитваш да настройваш и феновете на другите отбори да са против нас.....Защо питам аз??? Ще започна с нашия отбор - Да тия боклуци от Титан наистина са такива каквито описа..крадяха футболисти правеха далавери купуваха продаваха мачове продаваха ни най-добрите играчи и сложиха за капитан говедото Бандаловски....при тях всичко е алъш вериш дори титлата изтъргуваха Ти кво мислиш че мен като фен на ЦСКА ми е приятно ли бе??? Мислиш ли че не съм плакъл като малко дете по стадионите и не съм съжалявал примерно Локо ПЛ като им ограбихме играчите или на Сливен Или на Ботев??? Този отбор не е моят ЦСКА но от нас кво зависи и как да променим нещата??? Пробиха и феновете направиха доста от тях платени..това приятно ли ни е мислиш на нас .. които само обичаме и не живеем на гърба на отбора??? Са аз кво съм виновен че постъпват така ама докато ти се присмиваш аз страдам защото всеки ден лягам и ставам с мисълта за отбора ми и ще преживеем ли поредния катарзис.... Ти си фен на подуене..личи ти от Копитото.....на Витоша не на това дето ходиш на краката и сега голям кеф..се пръснете ама Моля те гледай си собствения обор.!!! Последните 25г цялата власт е със вас..АМА ЦЯЛАТА то на бе Бакърджиев то не бе Софянски... то не бе враг номер 1 на България Чорни...то не бе сега тая мутра ББ дето ви сложи шефа на тотото за спонсор и ви даде още 20 най-големи фирми да ви издържат финансово .. Цялото БФС.. Ако говорим за комунизъм е това е братле.!!! Подкрепата ви е безрезервна .!!! Миналия шампионат ви бутаха бутаха наказаха за 7-8 кръга 6 съдии да не свирят щото се наложи хората да загубят работата си но да ви помагат....и накрая Славия ви се надупи ако гледаш обективно защото те нямат удър към вратата ти а се бихте сами...знаеш ли що?? Ти го написа в първия пост- Щото има господ и гледа.!!!
Сега напълно безпристрастно ще ти напиша[color=#FF0000] че трябва винаги да има ЦСКА да има Левски да има Ботев да има Локо да има Берое да има Спартак Варна да има Дунав Русе да има Спартак Плевен да има Враца да има Миньор да има Пирин и...още доста отбори че ще пропусна някой за да има силен БГ футбол.[/b]На кой се радваш като биете ?? с победа над изкуствен отбор който след година две се разпадне и няма да се помни Лудогорец ли??? Съмнявам се.
Прав си само че не феновете а ръководството правиха доста години гадни работи и ДА сега трябва да си платим...ама знаеш ли кой плаща АЗ и всички ФЕНОВЕ а не боклуците...аз страдам мойте очи са със сълзи аз като се видим с приятели отнасям ташака Литекс ли сме Нефтохим ЦСКА ли сме...Така че не се радвай прекалено - "Когато мечката играе в комшиите ще дойде и у нас"...е казал народа така че .... утре да не плачеш и ти като мен днес с болно сърце и огромни сълзи че някой си бизнесмен...Бай Ганьо ..примерно ти е опропастил отбора и любовта ти.!!!
Писали сте че квито и феновете такъв и отбора..ДА така е обичта ни е безкрайна защото ЦСКА е религия и бъдете сигурни че ще ни има колкото и тежко да ни е последните години И последно Прави сте и за още нещо НО то пак не зависи от нас феновете а ние искаме да започнем от начало А окръжна за да няма кво да ни кажете след 3 години...ама кой ни пита.....
[/color]

Хайде стига сте повтаряли тези мантри-не вярно това ( макар да ви се ще една ЛЪЖА повторена 10000000 пъти да стане истина )-истината е,че когато ви изритат в окръжните групи ТОГАВА ще има справедливост и по-малките отбори-Сливен;Черноморец;Пирин и т.н ( сещаш се защо ти ги изброих точно тези,нали ) ще се развиват и ще са конкурентни на другите !!!

Сега ще се започне със следващата лъжа-за парите от ТВ правата,обаче...и тук греда-и БЕЗ четрибуквието пак ще се дадат тези пари и ще има повече за по-малките отбори !!!

Та...извода е един: [b]ПО-ДОБРЕ БЕЗ ВАС !!!
Последна промяна от 1palq4o1 на 01 юли 2013 10:13, променено общо 3 пъти.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 10:12

pampi написа:

Понеже ти отвори дума за финансовите проблеми на Нефтохимик и призив към автора, като е толкова загрижен да им плати дълговете:

ЦСКА от благородно чувство, от солидарност, от призив на невъобразима дброта ли има желание да изплати дълговете на Нефтохимки!?

Пак ти отговарям, белким схванеш! НЕФТОХИМИК С НОВИТЕ,ЕВЕНТУАЛНО СОБСТВЕНИЦИ, ЩЕ КУПИ ЦСКА НА ТИТАН. НЕФТОХИМИК НЕ СЕ КУПУВА ОТ ПФК ЦСКА 1948 на Титан, а от хора които в момента, юридически нямат нищо общо с този клуб. А бе като нямате понятие от търговско право, що философствате. 8-)
Стига лицемерничи, ами ти купи Нафтата за да не ги "...затрият...". Ама като опре до пари, почва едно мън-мън...

Намекваш,че Вие сте "хората с парите"?Добре,платете си тогава дълговете,направете си отбор и започвайте,Защо са тия драми,Нефтохимик,Чавдар,Литекс,Любимец и т.н.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 10:18

sokoban написа:
pampi написа:

Намекваш,че Вие сте "хората с парите"?Добре,платете си тогава дълговете,направете си отбор и започвайте,Защо са тия драми,Нефтохимик,Чавдар,Литекс,Любимец и т.н.

:lol:
Бабината ти трънкина... :lol: Намеквам, че плещите за неща дето хич не са ви ясни...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 юли 2013 10:23

Тралала написа:То бива да манипулираш, ясни сте ми ,че в това сте най добре, ама чак толкова. Айде не ставай нагъл селски:

Любопитен е фактът, че за пореден път използваш думата "селски". Ако се опитваш, да ме обидиш по този начин няма да стане, но защо ли ти смяташ думата "селски" за обидна?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 10:23

pampi написа:
sokoban написа:
pampi написа:

Бабината ти трънкина... :lol: Намеквам, че плещите за неща дето хич не са ви ясни...

Аз много добре знам каква точно врътка се опитвате да извъртите. Не е необходимо да ми разясняваш. КОИ ЩЕ СА ЕВЕНТУАЛНИТЕ НОВИ СОБСТВЕНИЦИ НА НЕФТОХИМИК, придобиващи после Цска-то на боклуците?? Ще ми отговориш ли?
Последна промяна от Тралала на 01 юли 2013 10:26, променено общо 1 път.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 юли 2013 10:24

pampi написа:
sokoban написа:
pampi написа:

А аз да си питам: новият отбор наследник ли не на отбора на царските офицери, припознат ли е от "милионите червени сърца, пълнещи стадиона ден през ден", и какво стана с гражданската война, която щяхте да обявявате ако БФС не ви се наведе?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 01 юли 2013 10:25

Кое не ние ясно бе г-н Януш Хорватка?Кое?Проблемите на Нефтохимик са си техни проблеми,не ваши!Вие като ПФК си имате ваши,РЕШАВАЙТЕ СИ ГИ!
Какво ще обясниш на хората в Бургас?Вие нямате пари за А група,ние ще ви купим клуба за да играем в А група ,а вие ще играете в Б като преименувате Чавдар Етрополе/Ай стига бе!

Върни се в “Архив”