Прочетох много внимателно всяка дума от това какво си написал и какво искаш да кажеш.!!! "Приятел" от думите ти лъха само омраза лъха негативизъм и се опитваш да настройваш и феновете на другите отбори да са против нас.....Защо питам аз??? Ще започна с нашия отбор - Да тия боклуци от Титан наистина са такива каквито описа..крадяха футболисти правеха далавери купуваха продаваха мачове продаваха ни най-добрите играчи и сложиха за капитан говедото Бандаловски....при тях всичко е алъш вериш дори титлата изтъргуваха Ти кво мислиш че мен като фен на ЦСКА ми е приятно ли бе??? Мислиш ли че не съм плакъл като малко дете по стадионите и не съм съжалявал примерно Локо ПЛ като им ограбихме играчите или на Сливен Или на Ботев??? Този отбор не е моят ЦСКА но от нас кво зависи и как да променим нещата??? Пробиха и феновете направиха доста от тях платени..това приятно ли ни е мислиш на нас .. които само обичаме и не живеем на гърба на отбора??? Са аз кво съм виновен че постъпват така ама докато ти се присмиваш аз страдам защото всеки ден лягам и ставам с мисълта за отбора ми и ще преживеем ли поредния катарзис.... Ти си фен на подуене..личи ти от Копитото.....на Витоша не на това дето ходиш на краката и сега голям кеф..се пръснете ама Моля те гледай си собствения обор.!!! Последните 25г цялата власт е със вас..АМА ЦЯЛАТА то на бе Бакърджиев то не бе Софянски... то не бе враг номер 1 на България Чорни...то не бе сега тая мутра ББ дето ви сложи шефа на тотото за спонсор и ви даде още 20 най-големи фирми да ви издържат финансово .. Цялото БФС.. Ако говорим за комунизъм е това е братле.!!! Подкрепата ви е безрезервна .!!! Миналия шампионат ви бутаха бутаха наказаха за 7-8 кръга 6 съдии да не свирят щото се наложи хората да загубят работата си но да ви помагат....и накрая Славия ви се надупи ако гледаш обективно защото те нямат удър към вратата ти а се бихте сами...знаеш ли що?? Ти го написа в първия пост- Щото има господ и гледа.!!!
Сега напълно безпристрастно ще ти напиша че трябва винаги да има ЦСКА да има Левски да има Ботев да има Локо да има Берое да има Спартак Варна да има Дунав Русе да има Спартак Плевен да има Враца да има Миньор да има Пирин и...още доста отбори че ще пропусна някой за да има силен БГ футбол.На кой се радваш като биете ?? с победа над изкуствен отбор който след година две се разпадне и няма да се помни Лудогорец ли??? Съмнявам се.
Прав си само че не феновете а ръководството правиха доста години гадни работи и ДА сега трябва да си платим...ама знаеш ли кой плаща АЗ и всички ФЕНОВЕ а не боклуците...аз страдам мойте очи са със сълзи аз като се видим с приятели отнасям ташака Литекс ли сме Нефтохим ЦСКА ли сме...Така че не се радвай прекалено - "Когато мечката играе в комшиите ще дойде и у нас"...е казал народа така че .... утре да не плачеш и ти като мен днес с болно сърце и огромни сълзи че някой си бизнесмен...Бай Ганьо ..примерно ти е опропастил отбора и любовта ти.!!!
Писали сте че квито и феновете такъв и отбора..ДА така е обичта ни е безкрайна защото ЦСКА е религия и бъдете сигурни че ще ни има колкото и тежко да ни е последните години И последно Прави сте и за още нещо НО то пак не зависи от нас феновете а ние искаме да започнем от начало А окръжна за да няма кво да ни кажете след 3 години...ама кой ни пита.....
Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е ЦСКА да си плати за всичко сторено
demy27 написа:sokoban написа:Международните медии коментират, че това е протеста на културните, интелигентните и образованите българи. Ясно е защо феновете в жълто не са на протеста.
Деми,ПЪРВО пиши по темата!Второ,искаш да кажеш,че тия 50 платени фена на локото са културните и интелигентни българи?Моля ти се!
С този съвет можеш да се обърнеш към този, който първи започна да пише пак за протеста. А за платените фенове - разбирате ги вие нещата
Много те моля,пиши по темата!Никой не го интересува 50 ваши фена къде са ходили и защо.Въпроса засяга съвсем друга тема.
Тралала написа:pampi@,не ми отговаряш коректно.От благородно чувство ли твоят отбор ще заплати дълговете на Нефтохимик?
Ти не си в час! Първо, клубът не е мой, а на Титан! Второ, Нефтохимик ще купува стария ЦСКА уж, след време! Трето, всички клубове си имат собственици, които са частни лица и да се плещят на ангро комунистически приказки за вина на фенове и манталитет са пълни глупости!

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- the_blue_fan
- Контакти:
Ако Левски беше в тази ситуация бих искал да играем в най-долните групи, но не и да взимаме лиценза и да променяме историята на други клубове, пък дори и да се продават ! Що за фенове сте вие ? Нима е толкова трудно да последвате примера на Ботев Пд ? Точно в този момент трябва да докажете, че сте верни цска-ри с достойнство !!! Ако все още има такива фенове нека да докажат, че обичта им към отбора не се мери в титли и купи.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
- damyanov1963
от sokoban на 01 Юли 2013 06:40
Знам ,че много ви боли от положението в любимия ви клуб червени фенове ,но има Господ Той гледа.Дойде Време разделно за вас.
Дълги години правихте каквото си поискахте,взимахте футболисти без да плащате,играехте на стадиона си без да плащате,мамихте,лъжехте,изнудвахте,крадохте!Докато всички останали отбори ,като Ботев,Славия,Левски,Берое,Пирин,Дунав,Черно море,Спартак Варна и много други,бяха създадени от любов към футбола,вашия отбор се появи на бял свят през 48-ма с цел манипулация по подобие на един друг ЦСКА в Русия.Имахте неограничен държавен ресурс,бази ,всички школи в България,генералите колиха и бесеха.Взимахте чужди лицензи,за да играете в Националната дивизия(както се е казвал тогава шампионата).Крадяхте най-добрите футболисти от другите отбори ,а при отказ разформировахте и наказвахте.Тупате се в гърдите ,че сте най-титолувания клуб с най-големи успехи в Европа?Как се случваше това?Всеки отбор на ваше място би постигнал тези успехи с този ресурс!Да не говорим,че отбори като Ботев,Славия и даже Марек Дупница имат забележителни успехи в Европа без да имат тази ТОТАЛНА партийна помощ.
Фенове на ЦСКА,забелязвате ли ,че никой фен на друг отбор не ви съчувства?На никой не му е мъчно за вашето страдание.За това има причина!Когато Ботев Пловдив изпадна в подобна ситуация получи подкрепа дори от най-омразните за жълто-черните СИНИ ФЕНОВЕ!
Защо изпотрошихте сградата на БФС,КОЙТО ДЪЛГО ВРЕМЕ ВИ СПАСЯВАШЕ ОТ ФАЛИТ и ви позволяваше да играете в А група с десетки милиони дългове?Защо никой не си мръдна пръста да спре безобразията на Селския в Ботев ЦЯЛО ДЕСЕТИЛЕТИЕ!?Защо изхвърлиха Пирин Благоевград за смешна сума?Защо позволиха Спартак Варна почти да изчезне?
Къде са ви милионите фенове?Къде е тая червена България?Останаха ви само журналистите ,които продължават да манипулират хората.
Не смейте да пипате Нефтохимик!Този отбор и феновете му имат(за разлика от вас) достойнство и чест ,и най-вече ТОПКИ!
След падането на комунизма чешкия аналог на вашия отбор Дукла Прага беше закрит моментално и изхвърлен от чешката столица.Подобно нещо се случи и с Хонвед в Унгария.
Ако толкова обичате отбора си и имате поне малко достойнство извървете си пътя от долните дивизии.
Ти остави това, ами за всичките си безобразия, които вършеха обвиняваха Левски. Много удобен параван им беше, хем да си прикриват мърсотиите, хем да настройват другите срещу Левски. Сега какво означава поредната от зачестилите неадекватни постъпки на цска най-вече в последно време - новия ЦСКА-1923? Това носталгия по септемврийското възстание от 1923-та ли е, или гузна съвест пред разстреляните от тях АС 23, за да им заемат мястото?
Знам ,че много ви боли от положението в любимия ви клуб червени фенове ,но има Господ Той гледа.Дойде Време разделно за вас.
Дълги години правихте каквото си поискахте,взимахте футболисти без да плащате,играехте на стадиона си без да плащате,мамихте,лъжехте,изнудвахте,крадохте!Докато всички останали отбори ,като Ботев,Славия,Левски,Берое,Пирин,Дунав,Черно море,Спартак Варна и много други,бяха създадени от любов към футбола,вашия отбор се появи на бял свят през 48-ма с цел манипулация по подобие на един друг ЦСКА в Русия.Имахте неограничен държавен ресурс,бази ,всички школи в България,генералите колиха и бесеха.Взимахте чужди лицензи,за да играете в Националната дивизия(както се е казвал тогава шампионата).Крадяхте най-добрите футболисти от другите отбори ,а при отказ разформировахте и наказвахте.Тупате се в гърдите ,че сте най-титолувания клуб с най-големи успехи в Европа?Как се случваше това?Всеки отбор на ваше място би постигнал тези успехи с този ресурс!Да не говорим,че отбори като Ботев,Славия и даже Марек Дупница имат забележителни успехи в Европа без да имат тази ТОТАЛНА партийна помощ.
Фенове на ЦСКА,забелязвате ли ,че никой фен на друг отбор не ви съчувства?На никой не му е мъчно за вашето страдание.За това има причина!Когато Ботев Пловдив изпадна в подобна ситуация получи подкрепа дори от най-омразните за жълто-черните СИНИ ФЕНОВЕ!
Защо изпотрошихте сградата на БФС,КОЙТО ДЪЛГО ВРЕМЕ ВИ СПАСЯВАШЕ ОТ ФАЛИТ и ви позволяваше да играете в А група с десетки милиони дългове?Защо никой не си мръдна пръста да спре безобразията на Селския в Ботев ЦЯЛО ДЕСЕТИЛЕТИЕ!?Защо изхвърлиха Пирин Благоевград за смешна сума?Защо позволиха Спартак Варна почти да изчезне?
Къде са ви милионите фенове?Къде е тая червена България?Останаха ви само журналистите ,които продължават да манипулират хората.
Не смейте да пипате Нефтохимик!Този отбор и феновете му имат(за разлика от вас) достойнство и чест ,и най-вече ТОПКИ!
След падането на комунизма чешкия аналог на вашия отбор Дукла Прага беше закрит моментално и изхвърлен от чешката столица.Подобно нещо се случи и с Хонвед в Унгария.
Ако толкова обичате отбора си и имате поне малко достойнство извървете си пътя от долните дивизии.
Ти остави това, ами за всичките си безобразия, които вършеха обвиняваха Левски. Много удобен параван им беше, хем да си прикриват мърсотиите, хем да настройват другите срещу Левски. Сега какво означава поредната от зачестилите неадекватни постъпки на цска най-вече в последно време - новия ЦСКА-1923? Това носталгия по септемврийското възстание от 1923-та ли е, или гузна съвест пред разстреляните от тях АС 23, за да им заемат мястото?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
sokoban написа:demy27 написа:sokoban написа:Международните медии коментират, че това е протеста на културните, интелигентните и образованите българи. Ясно е защо феновете в жълто не са на протеста.
Деми,ПЪРВО пиши по темата!Второ,искаш да кажеш,че тия 50 платени фена на локото са културните и интелигентни българи?Моля ти се!
С този съвет можеш да се обърнеш към този, който първи започна да пише пак за протеста. А за платените фенове - разбирате ги вие нещата
Много те моля,пиши по темата!Никой не го интересува 50 ваши фена къде са ходили и защо.Въпроса засяга съвсем друга тема.
Пак ти казва, че не аз започнах да пиша за 50-те фена. А аз си пиша по темата зад темата: "Феновете на Ботев са най-великите, най-честните, най-почтените, най-моралните" Нали това искаш да кажеш?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Пак избягваш конкретния отговор. Та ще те попитам за трети път.
Понеже ти отвори дума за финансовите проблеми на Нефтохимик и призив към автора, като е толкова загрижен да им плати дълговете:
ЦСКА от благородно чувство, от солидарност, от призив на невъобразима дброта ли има желание да изплати дълговете на Нефтохимки!?
Понеже ти отвори дума за финансовите проблеми на Нефтохимик и призив към автора, като е толкова загрижен да им плати дълговете:
ЦСКА от благородно чувство, от солидарност, от призив на невъобразима дброта ли има желание да изплати дълговете на Нефтохимки!?
sokoban написа:Пампи,колкио си благороден!Как като един истински моралист и анти комунист искаш да вземете Нафтата и да го преименувате на ЦСКА еди как си,а бургазлии да станат Чавдар Етрополе и след толкова години мъки и борба ,да заиграят в Б група.
Аз , ако имам пари, мога като Абрамович да си купя Челси и да го преместя дето си искам на територията на Англия! Събуди се, момко, ПФК са търговски дружества! За да ги поддържаш трябват пари. Романтиката остана за аматьорскиите дивизии. Така е в целия свят! Това е политиката на ФИФА и УЕФА, защото за тях това е бизнес, докато за тебе не знам какво е.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
demy27 написа:sokoban написа:demy27 написа:sokoban написа:Международните медии коментират, че това е протеста на културните, интелигентните и образованите българи. Ясно е защо феновете в жълто не са на протеста.
Пак ти казва, че не аз започнах да пиша за 50-те фена. А аз си пиша по темата зад темата: "Феновете на Ботев са най-великите, най-честните, най-почтените, най-моралните" Нали това искаш да кажеш?
То бива да манипулираш, ясни сте ми ,че в това сте най добре, ама чак толкова. Айде не ставай нагъл селски:
demy27 написа:Прави впечатление, че "Пловдивчани в повече" са много активни по казуса ЦСКА.
Като видите, че темата е пусната от жълти фенове, може да сте сигурни в едно - каквато и да е темата, коментарите вътре са какъв велик отбор е Ботев и какви са велики феновете им. Автора на темата, като е толкова отворен да решава как ще се спре разсипията в ЦСКА, защо не каже как ще се спре разсипията в държавата, заслуга за която имат точно олигархичните структури, които издържат Ботев.
Обърни внимание на последното изречение. "Съвсем" по темата е.
,,Сами срещу всички”-хахаххаххахаха…последният такъв плакат,говедата вдигнаха,за да покажат колко са сами…..хаххаха-с първия мобилен оператор,с чорните пари на една или две банки(само агента и тонеф знаят колко са),с тогавашния премиер с рамото му за Газпром,с безпроблемните концесии за строежи на стадион(за който така или иначе не са дали и стотинка за да го имат)….Е ТОВА Е ДА СИ САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ!