Официално изявление на ПФК Нефтохимик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

xadez
Контакти:

Re: Официално изявление на ПФК Нефтохимик

Мнениеот xadez » 01 юли 2013 07:31

subzero написа:
Parmalat написа:
hristo1306 написа:
Parmalat написа:Айде бе ще фалирате ли ще оцелеете ли,че ми писна вече с вас?Вие сте като латино сериал. :lol:

Гледай си "Добруджата" и цаците - нас не ни мисли !

Чакай бе пиша за ЦСКА не за Нефтохимик.Стана ясно,че ще играете в А група.

Ха. Някой май ще ходи на домакинства в.... София. ;) Храма остава син. :twisted:
Омразата не води до добро.
А по темата. Аз лично вече не искам Нефтохимик да играе в А група. Просто ще е резил. Но не искам и ЦСКА да им взимат лиценза. Един пич по-горе беше писал,че не напразно са се борили за този отбор. Ей за тва ви свалям шапка. Останете си в Б,а ЦСКА в А.....окръжна. ;)

Добре,че тогава не питат теб къде трябва да играем,че повече от Б нямаше да ни позволиш :mrgreen: .Вместо да злобееш и да си пускаш нелепите шеги кой къде щял да ходи на домакинства,няма да е лошо да прегледаш ГФО за 2012г на любимият ти отбор.След като се запознаеш с него добре, няма да ти е до заяждане с Нефтохимик.

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 07:40

Долу лапите от Нефтохимик. Червените да ходят в окръжните и да не ми се правят на много велики.

Потребителски аватар
<N>
Контакти:

Мнениеот <N> » 01 юли 2013 09:16

subzero написа:
Parmalat написа:
hristo1306 написа:
Parmalat написа:Айде бе ще фалирате ли ще оцелеете ли,че ми писна вече с вас?Вие сте като латино сериал. :lol:

Гледай си "Добруджата" и цаците - нас не ни мисли !

Чакай бе пиша за ЦСКА не за Нефтохимик.Стана ясно,че ще играете в А група.

Ха. Някой май ще ходи на домакинства в.... София. ;) Храма остава син. :twisted:
Омразата не води до добро.
А по темата. Аз лично вече не искам Нефтохимик да играе в А група. Просто ще е резил. Но не искам и ЦСКА да им взимат лиценза. Един пич по-горе беше писал,че не напразно са се борили за този отбор. Ей за тва ви свалям шапка. Останете си в Б,а ЦСКА в А.....окръжна. ;)

По-голям резил от това да се чуват гларусите по време на домакински двубой няма. :) :) :)

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 01 юли 2013 09:34

Димитър Пенев: Кой го е направил това отворено писмо, аз нищо не знам

http://burgas.topnovini.bg/node/53607

:mrgreen:

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 01 юли 2013 09:55

И да им го вземат и да не им говземат лиценза, съдбата на мазутите е да си играят в долните дивизии.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 01 юли 2013 12:53

Тралала написа:Долу лапите от Нефтохимик. Червените да ходят в окръжните и да не ми се правят на много велики.

Никой не може на сила да ви вземе лиценза!Ако това стане,търсете проблема при вас и вашия собственик!Според мен ще си играете в А група!

Върни се в “Футбол - България”