Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот фифи перото » 30 юни 2013 23:15

msm написа:
фифи перото написа:Какво да ти доказвам на тебе , ?
Все едно да доказвам на крадеца , че не съм японец. :lol:
Жалки сте.
Ако ще не в А група, където искате играйте, но цесека УМРЕ :!: :lol:

Ами тогава що плачете на чужди гробища (форум). ЦСКА го няма, така че няма и кой да ви чете глупостите. Хайде живейте си в синьото море, небе и каквото там си имате! Велки!!!

Не плача никъде.
Просто ми писна от 1989 теми всеки ден 1984 да са за нещо, което не ме интересува,а занимавате всички със себе си, та след всичките и аз реших да се изкажа по въпроса. :lol:

А между другото верно ли го няма?
Тогава защо има форум?! :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 юни 2013 23:22

Много са смешни тия, които се гордеят колко много се говорело за ЦСКА и как без вас едва ли не нямало да изгрее Слънцето на следващия ден :lol: :lol: :lol: Ами как няма да се говори за вас, след като няма друг клуб с толкова простотии и циркове - то не бяха лицензи, не ви осъждаха, направихте погром над сградата на БФС, нахлухте в Мездра и Ловеч, допинг скандали, трансфери ви спираха, сега феновете в Ловеч и Бургас треперят дали няма да посегнете на отборите им ... Ами така е, интересни сте, главно с простотиите и панаирите си :lol: :lol: :lol: Както на масата вкъщи се обсъждат най-вече лошите деца и семейства, които правят пакости, не плащат на домакинката, тормозят комшиите си и се карат постоянно, като целият вход ги чува :lol: А за образцовите семейства се казват няколко добри думи и толкоз 8-) Та така и за вас :mrgreen: Но гордейте си се, няма лошо 8-)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 30 юни 2013 23:23, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 23:22

msm написа:
Кашчей написа:
msm написа:
Кашчей написа:
Ти обаче си много нагъл, като истински цесекар!
Питаш ме нещо, аз ти отговарям, а ти след това ми говориш, че не било така!

Къде е този отговор??? Цитат ??? ....И между другото, внимавай с речника!!!

Като msm ли ми го пишеш това, или като Casper?

Дали няма да е превишаване на права с единият си ник да ме заплашваш, понеже с другият си глобален модератор?!

Попитай админите! Което в никакъв случай не ти дава право да наблягаш на обидни квалификации.

Няма какво да ги питам, след като знам как стоят нещата.

Ти написа, че през 1949-а всички дружества са разформировани и създадени нови, а аз те питах защо тогава се барате за създадени през 1948-а.. Какъв беше твоят отговор на един резонен въпрос?Или за теб въпроси не трябва да се задават, когато иде реч за ЦСКА и неговото създаване, история, сливания и тем подобни нарушения на всякакви правила, за да сте вечно в А група и вечно в челото?
По същият начин ми отговори и в друга тема-горделиво, с някакво чувство на превъзходство, все едно не знаеше, че зададеният от мен въпрос е напълно резонен във връзка с темата, след като нямаше никакво предварително инфо по нея.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 30 юни 2013 23:22

athom написа:Бе те хубаво учредили, ма няколко баш належащи въпроса изникват ей така на прима виста.

Да речем, че цялата галимация с Нефтохимик стане и новото ЦСКА получи лиценз да си цъка из А група.
1. Кой ше дава кинтите? Паро и Пената ше пестят от ракии и мезета ли?

Как ще си намери спонсори въпросното АД? Ще си вземе тези от старото ЦСКА ли?
Ми то там си има договори, старото ще трябва да разтрогне тия старите договори, да плати (Пази Боже, че квито са плащачи!) неустойки, че тогава пък чак въпросните фирми трябва да се навият да дават пари на новото АД.

Аз ако съм сериозна фирма това няма да се случи посмъртно.

2. Старото ЦСКА дето щяло да се чака да си изчисти дълговете как аджеба ще ги изчисти като реално новото би трябвало да му изземе всички жизнени функции като футболен клуб? От къде аджеба старото изоставено ПФК ще изкара кинти, че да изчисти дълговете си?
Ще разпродава купите и плакетите от музея ли, туристически обиколки на "мистичен изчезнал футболен мастодонт" ли ще предлага на японци?
Или ще реди победа след победа в А група сигурно и ще привлича по 15к души на Армията? По същото време, в което новото АД ще играе домакински мач някъде.

Жалка история, но за съжаление целият ни футбол си отива лека полека.

И къде ще играе мачовете си мазния червен хибрид - край Мандренското или край Панчаревското езеро :?:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 юни 2013 23:27

anker1878 написа:
athom написа:Бе те хубаво учредили, ма няколко баш належащи въпроса изникват ей така на прима виста.

Да речем, че цялата галимация с Нефтохимик стане и новото ЦСКА получи лиценз да си цъка из А група.
1. Кой ше дава кинтите? Паро и Пената ше пестят от ракии и мезета ли?

Как ще си намери спонсори въпросното АД? Ще си вземе тези от старото ЦСКА ли?
Ми то там си има договори, старото ще трябва да разтрогне тия старите договори, да плати (Пази Боже, че квито са плащачи!) неустойки, че тогава пък чак въпросните фирми трябва да се навият да дават пари на новото АД.

Аз ако съм сериозна фирма това няма да се случи посмъртно.

2. Старото ЦСКА дето щяло да се чака да си изчисти дълговете как аджеба ще ги изчисти като реално новото би трябвало да му изземе всички жизнени функции като футболен клуб? От къде аджеба старото изоставено ПФК ще изкара кинти, че да изчисти дълговете си?
Ще разпродава купите и плакетите от музея ли, туристически обиколки на "мистичен изчезнал футболен мастодонт" ли ще предлага на японци?
Или ще реди победа след победа в А група сигурно и ще привлича по 15к души на Армията? По същото време, в което новото АД ще играе домакински мач някъде.

Жалка история, но за съжаление целият ни футбол си отива лека полека.

И къде ще играе мачовете си мазния червен хибрид - край Мандренското или край Панчаревското езеро :?:

Пред министерството на военните. ;) :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 юни 2013 23:29

фифи перото написа:
Не плача никъде.
Просто ми писна от 1989 теми всеки ден 1984 да са за нещо, което не ме интересува,а занимавате всички със себе си, та след всичките и аз реших да се изкажа по въпроса. :lol:

А между другото верно ли го няма?
Тогава защо има форум?! :roll:

Виждаш ли къде е разликата! Аз за Левски не чета, не пиша и не се интересувам. Пишете си, каквото си искате и каквото ви е на сърцето. Вашите проблеми , решения и успехи са си ваш проблем. Не плюйте срещу вятъра, защото всичко се връща, рано или късно. Колкото по-малко си създавате грижи с чужди проблеми, толкова по хубав ще е живота ви и няма да ви писва!

Ти каза : "но цесека УМРЕ"! Прекръсти се и го забрави! ;)
Последна промяна от msm на 30 юни 2013 23:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 30 юни 2013 23:52

Като Левскар искам да има ЦСКА! Както искам да има и повече равностойни отбори. И много мме радват комбинациите, които въртят с цел да се измъкнат от собствените си задължения!

Проблемите на ЦСКА започват и свършват с феновете - по-голямата част са фенове само, когато бие. Искат (НЕ - настояват) да са винаги първи. Който и да е собственик - ще го изхвърлят (Пенев, Павлов, Божков, Митал, Титаните). Най-богатите българи бяха - не им угодиха. Ако паднат - значи мача е продаден, ако не от собственика, от играчите, от съдията или от вселенския патриарх.

Винаги ощетени, винаги недоволни. Не е възможно да загубят мач - веднага се вадят коефициенти от заложни къщи в Тимбукту.

Когато прецакаха Пирин с парите за Делев (разтрогна и подписа нов договор в един ден) всичките им фенове аплодираха юридическите гении измислили схемата, но че отбора създал този футболист и подписал договор с процент от бъдещ трансфер, фалира е ОК?

Когато Камбуров си каза исканията за заплата Левски се отказа - няма толкова пари за този играч. Седмица по-късно се подписва договор с клуб, който също знае, че няма как да плаща толкова, но това не е важно - важното е да вземем всички, които успеем да излъжем за да станем първи (там където ни е предопределено!) без значение от средствата - на всяка цена!

Знаете ли защо избягаха Диого, Хюсеинович, Лима, Соуса и още куп "звезди"? Не заради Левски, Ботев, Локо или Славия, не при Титан, а при всеки един от досегашните ви собственици.

Единственото от което би ми станало неприятно е ЦСКА да фалира и почне от окръжните групи, като всички нормални отбори - тогава би бил пречистен и морален клуб, с фенове, които заслужават уважение заради обичта си към отбора, а не към титли и трофеи... Обаче, като чета мненията тук - това няма опасност да се случи!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 юни 2013 23:55

Кашчей написа:
Ти написа, че през 1949-а всички дружества са разформировани и създадени нови, а аз те питах защо тогава се барате за създадени през 1948-а.. Какъв беше твоят отговор на един резонен въпрос?Или за теб въпроси не трябва да се задават, когато иде реч за ЦСКА и неговото създаване, история, сливания и тем подобни нарушения на всякакви правила, за да сте вечно в А група и вечно в челото?
По същият начин ми отговори и в друга тема-горделиво, с някакво чувство на превъзходство, все едно не знаеше, че зададеният от мен въпрос е напълно резонен във връзка с темата, след като нямаше никакво предварително инфо по нея.

Отново се налага да те връщам назад и да четеш с усмисляне. Аз те питах, какво ще кажеш за разформироването през 49-та във връзка с изказването ти , че ЦСКА е фалирал или унищожил други клубове. Ама за Левски така не може да се говори!... Както и за подмятането ти за Спартак Подуене, след , като и Левски се е обединявал със Септември СФ. Ти какво ми отговори? Задаваш ми откровено глупав въпрос, защо се пишем за създадени през 1948г. Е аз ще ти отговоря, какво мисля (само не знам колко ще ти хареса). За мен лично рожденната дата е датата на първият създаден отбор в родословието на сегашният ЦСКА. По същата причина и сегашният Левски се пише 1913.

Относно другата тема, въпросът ти беше напълно насочен към това да оправдаеш един за сметка на друг, без да вникнеш в проблема! Напълно в твой стил - Всичко против ЦСКА!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 юни 2013 23:55

Аз не разбирам що толкова прибързано ревете другите фенове, а пък и цесекарите някак си го приемате почти като сигурно. На мен толкова нелогично ми се струва това, че съм почти убеден, че няма да се случи, което всъщност и няма да е толкова зле - нека си играят "нафтата" в А група, след като си спечелиха мястото след известно отсъствие. Както Стоичков на пресконференцията миналия уикенд ме остави с впечатленеито, че изобщо не е наясно какво прави (страшно противоречащи си неща каза), така и сегашната инициатива, ако мога така да я нарека, ми се струва доста необмислена, нелогична, а може би и незаконна (това не го знам - нека запознатите да кажат).
[offtopic]Видях и коментари на няколко души, според които феновете на ЦСКА едва ли не никога не биха подкрепили своя отбор извън А група. Тея приказки да ги заврат някъде - 100% ще има хора, които да си подкрепят отбора и в ниските дивизии. Сигурно ще има някои, които ще се отдръпнат, но е тъпо всички фенове да бъдат слагани под този знаменател.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 01 юли 2013 00:02

Udoji90 написа:[offtopic]Видях и коментари на няколко души, според които феновете на ЦСКА едва ли не никога не биха подкрепили своя отбор извън А група. Тея приказки да ги заврат някъде - 100% ще има хора, които да си подкрепят отбора и в ниските дивизии. Сигурно ще има някои, които ще се отдръпнат, но е тъпо всички фенове да бъдат слагани под този знаменател.[/offtopic]

ако имаш предвид мен - написах по-голямата част, не всички. Никога не слагам всички под един знаменател, но без да ми отговаряте помислете върху това, което съм написал. Все пак футбола е само игра, и като такава моралът, честната игра и равният старт са задължително условие.

Върни се в “ЦСКА”