Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2013 22:08

NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://e-burgas.com/archives/52529

Нямам нищо против вашият клуб,даже ми е симпатичен
Дали и собственика ви е на същото мение?(казвам го без да се заяждам).
"Ако в началото на пиесата на стената виси пушка, в края на пиесата тя задължително ще гръмне"(пушката е АД на "новия" ЦСКА ).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 22:11

CSKA 78 написа:

"Ако в началото на пиесата на стената виси пушка, в края на пиесата тя задължително ще гръмне"(пушката е АД на "новия" ЦСКА ).

Ти наистина ли би припознал преименуван "Нефтохимик" за ЦСКА?
Не, че това е възможно сега (ако се спазват правилата), но по принцип.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 30 юни 2013 22:12

Цимбика за ГА :arrow: Този е написал 3 книги, но кой ще ги прочете? Трима човека сигурно са ги прочели. Тази лудост неговата е заразна. Никога не съм работил като охранител, нещо му е грешна информацията на журналиста с мустака и лакираните нокти. ЦСКА е начин на живот, аз съм тръгнал от Славия, имам медал и с Левски, но когато баща ми ме е водил на „Армията", не знам този човек какви книги е писал. И познавам "червените" легенди, които той споменава, те ме уважават много повече отколкото него. :) :) :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 22:12

levskii написа:
Кашчей написа:
msm написа:
Кашчей написа:
msm написа:
Това означава ли, че припознаваш АС-23 като ЦСКА?

Мнее.. припознавам Спартак Подуене-по ме кефят някакси :mrgreen:

А, какво ще кажеш по въпроса, че през 1949г всички клубове в Бълария са закрити, и се създават чисто нови отбори наречени доброволни спортни организации ДСО. играчите на Левски и играчите на Продоволственик, Текстил, График и Септември(същия отбор който през 1948г. се обединява с ЦСКА, през 1949г. е възстановен) на 20.09.1949г. на учредителна конференция създават ДСО Динамо. И как ще ми докажеш, че онзи Левски е този сега, а не някой от останалите 4-ри?

Тогава що се барате за основани през 1948-а?
То и през 1969-а се създават нови клубове.. да не говорим за 1985-а, което не ви пречи да се припознавате с ЦСКА "Септемврийско знаме", а левскарите с "Левски-Спартак".
А вие имате още две обединения-през 1950-а, за да влезете служебно в А група и през 1964-а, за да вземете базата на Червено знаме.. та кои сте вие всъщност?

комунистически урод тумор на българският футбол

И вие не сте по-малък тумор, колкото и да не ви се вярва!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 30 юни 2013 22:14

Когато през 1949 година ,за ЗАКРИТИ всички клубове,единствените които минават ''гратис'' са военните и студентски отбори, всичко друго чисто юридически вече не съществува////
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 юни 2013 22:17

HEATSEEKER написа:Когато през 1949 година ,за ЗАКРИТИ всички клубове,единствените които минават ''гратис'' са военните и студентски отбори, всичко друго чисто юридически вече не съществува////

Ти случайно да си забелязал, че комунистическата партия е обявена за извънконституционна и следователно управлението и-също, което ЧИСТО ЮРИДИЧЕСКИ води до извода , че ВСИЧКИ решения не са легитимни ? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 22:18

фифи перото написа:
HEATSEEKER написа:Когато през 1949 година ,за ЗАКРИТИ всички клубове,единствените които минават ''гратис'' са военните и студентски отбори, всичко друго чисто юридически вече не съществува////

Ти случайно да си забелязал, че комунистическата партия е обявена за извънконституционна и следователно управлението и-също, което води до извода , че ВСИЧКИ решения не са легитимни ? :lol:

Нещо си объркал законите, ФИФИ!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 22:18

И вие не сте по-малък тумор, колкото и да не ви се вярва![/quote]
ama razbira se :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2013 22:24

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Ти наистина ли би припознал преименуван "Нефтохимик" за ЦСКА?
Не, че това е възможно сега (ако се спазват правилата), но по принцип.

Ако от UEFA го припознаят ,искам, не искам ,ще трябва да го припозная и аз.
Заставам зад ЦСКА ,а не зад някакви АД-та(подкрепям отбора,а не собственика на отбора,който и да е)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 юни 2013 22:25

Ако не друго, то поне и слепите прогледнаха какъв е манталитета и мисленето на феновете на ЦСКА ;) Вие не сте фенове на ЦСКА - вие сте фенове на победите, титлите, купите, медалите, евротурнирите - това сте вие. Един истински фен е готов да следва отбора си и в 5-та дивизия, само че вие си знаете че не можете така - вие си искате А група с цената на всичко, ако ще да затриете и 10 други отбора. Така, както са го направили вашите истински създатели - болшевишките уроди, комунистите, партизаните, миризливите шумкари, кланящи се пред съветската измет. ;) Вие се показахте като достойни техни наследници - искате наготово, искате да крадете лицензи и играчи, да чупите, трошите, да хвърляте павета и бомби. И когато ви кажат истината - почвате с типичното комунистическо "Ама ти па си много убав !". Кого ли не обидихте - и Ботев, че били селяни, и Черно море, и Славия, да не говорим за феновете на Нафтата и Литекс.

Гарантирам ви, че поредната ви далавера няма да стане - първо че БФС-то няма да ви разреши, второ че другите клубове също няма да оставим нещата така, ако трябва ще сезираме и УЕФА, та да дръннат и Перуката вече, ако пак посмее да ви покрие. Бъдете мъже и си извървете пътя - намалете заплатите, залагайте на млади момчета, спрете с безумните трансфери, ако трябва няма да играете в Европа 3-4-5 сезона, стабилизирайте се и тогава имайте някакви претенции. Знаем, че сте фенове основно на успехите, но няма как ... Другият вариант е фалит и от селата.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”