Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Middlesbrough » 30 юни 2013 13:35

siniq_fen написа:
virtualenbg написа:Силно се надявам това да е чакания защитник.
Lee Addy
Footballer
Lee Addy is a Ghanaian professional footballer, who plays as left back for Croatian club Dinamo Zagreb of the Prva HNL on loan from Dalian Aerbin Wikipedia
Born: July 7, 1990 (age 22), Accra, Ghana
Height: 1.78 m
Weight: 74 kg
Teams: Ghana national football team (#17 / Defender), GNK Dinamo Zagreb (#13 / Defender)
Siblings: Cadabra Addy

http://www.youtube.com/watch?v=Lh9nWfcb6pk

Защо реши, че ще е той?

Еми тоя е Ляв бек :? , може пак да преквалифицираме :Д или Пинто да играе ЦЗ хахах , айде по сериозно малко !

Офтопик:

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 30 юни 2013 13:55

virtualenbg написа:Силно се надявам това да е чакания защитник.
Lee Addy
Footballer
Lee Addy is a Ghanaian professional footballer, who plays as left back for Croatian club Dinamo Zagreb of the Prva HNL on loan from Dalian Aerbin Wikipedia
Born: July 7, 1990 (age 22), Accra, Ghana
Height: 1.78 m
Weight: 74 kg
Teams: Ghana national football team (#17 / Defender), GNK Dinamo Zagreb (#13 / Defender)
Siblings: Cadabra Addy

http://www.youtube.com/watch?v=Lh9nWfcb6pk

Силно се надявам ръководството да не мисли като теб 8-)
Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 юни 2013 14:12

Лий Ади е преотстъпен до 2014 година на Динамо Загреб и има няколкогодишен договор с китайския Аербин.Пишете сериозни неща.
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2013 14:24

Сираков: Ще вземем защитник, може да привлечем футболист и на друга позиция

Спортно техническият директор на Левски Наско Сираков даде обширно интервю в последния ден от лятната подготовка на „сините“. Силният човек на „Герена“ е категоричен, че ще бъде взет нов защитник, но потвърди мнението си, че няма да се бърза, за да не се допусна грешка.

„Не съм си променил мисленето по този въпрос. Не искам да вземем футболист, който да се чудя как да махна след 6 месеца. За всеки момент може да привлечем играч и на друга позиция. Говоря за всеки един поста на терена, без централен нападател, защото такива имаме много, които тежат и на бюджета“, сподели Сираков.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2013 14:31

Португалският нападател на Левски Жоао Силва е готов да приеме предложението на Пасош Ферейра и да се завърне в родината си, съобщава местното издание "А Бола". 23-годишният Силва беше привлечен на "Герена" срещу 360 хиляди евро от Евертън през миналото лято. Той не успя да впечатли особено със "синята" фланелка през първия си сезон, въпреки че реализира 12 гола в 34 официални мача. В същото време, таранът е един от най-скъпо платените играчи в Левски. Пасош Ферейра завърши на трето място в португалското първенство и ще играе в плейофите на Шампионската лига. Клубът иска да подсили нападението си и Силва е една от летните цели на старши треньора Кощиня. Нападателят обаче има договор за още две години с Левски, което означава, че двата клуба ще трябва да постигнат споразумение на трансферната цена. Представителят на играча Жорже Мендеш е собственик на мениджърската агенция "Жестифуте", която работи ексклузивно с Пасош Ферейра и това може да улесни евентуалната сделка. "Знам за интереса на Пасош Ферейра, който не е нов. И преди от клуба са се опитвали да ме привлекат. Идеята ми харесва, но аз съм играч на Левски и имам контракт за още две години, което означава, че първо двата отбора трябва да се договорят. На този етап има само запитване, но не и конкретна оферта, която да бъде анализирана", коментира Силва. Той призна, че в Левски получава сериозно възнаграждение, което е по-високо от реалностите в португалския футбол. "Нещата могат да бъдат договорени, но засега няма нищо", каза още Силва.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 16:03

предпочитам бял защитник отколкото някое африканче . Много са слаби в тактическо отношение . Е , има и изключения , но едва ли някое "изключение " ще дойде в Левски , поне на този етап .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юни 2013 19:10

Централният защитник май ще е белгиец или французин :oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2013 19:17

В кръга на шегата, ако бяха казали на Бардон да намери някой защитник, досега да беше вече взет и да тренира с отбора. Със сигурност ще може да препоръча някой добър защитник, на който му се играе в България. Бардон беше казал, че не е чувал за Ели във Франция и всички видяхме какво стана после.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 30 юни 2013 19:47

Rivaldo10 написа:
futbolqga написа:Интересно се развиват нещата в ЦСКА. Ако говорим за добри футболисти, то несъмнено Карачанаков и Лукас Саша са най-конвертируемите им състезатели и определено биха били много полезни на всеки български отбор. Но ако говорим за позициите, които според мен Левски има нужда от подсилване, то това са централен защитник и атакуващ халф (в момента единственият ни истински атакуващ халф е Вутов, иначе пак ще преквалифицираме Гаджев, Рамос или Лопес). Централен защитник - Крачунов е най-качественият им със сигурност. Момчето е младо (23-4 години е май), а вече поигра и в националния, така че демонстрира потенциал и си мисля, че може да свърши работа като втори централен защитник, който да се бори за място до чакания "нов". За атакуващ халф - Марсиньо се откроява, но нямам особени наблюдения върху играта му. Все пак от 4-5 мача, които съм му гледал, си мисля, че той не е нашия човек.

П.П. Забравих и Чочев - младо момче с много хляб в него, стига да получи шанс за изява.

Само Крачунов заслужава внимание. Грънчов също е интересен играч, но им е юноша и не вярвам, че ще дойде точно в Левски.
Гаджев по-скоро го преквалифицираха в дефанзивен халф, преди играеше атакуващ. ;)

Вие гледате ли БГ футбол ? Крачунов заслужавал внимание... :lol: Този е същия некадърник като Данчо Милиев,Иво Иванов и т.н.Вземете си го у вас тоя бездарник.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 юни 2013 19:50

molteni написа:
Rivaldo10 написа:
futbolqga написа:Интересно се развиват нещата в ЦСКА. Ако говорим за добри футболисти, то несъмнено Карачанаков и Лукас Саша са най-конвертируемите им състезатели и определено биха били много полезни на всеки български отбор. Но ако говорим за позициите, които според мен Левски има нужда от подсилване, то това са централен защитник и атакуващ халф (в момента единственият ни истински атакуващ халф е Вутов, иначе пак ще преквалифицираме Гаджев, Рамос или Лопес). Централен защитник - Крачунов е най-качественият им със сигурност. Момчето е младо (23-4 години е май), а вече поигра и в националния, така че демонстрира потенциал и си мисля, че може да свърши работа като втори централен защитник, който да се бори за място до чакания "нов". За атакуващ халф - Марсиньо се откроява, но нямам особени наблюдения върху играта му. Все пак от 4-5 мача, които съм му гледал, си мисля, че той не е нашия човек.

П.П. Забравих и Чочев - младо момче с много хляб в него, стига да получи шанс за изява.

Само Крачунов заслужава внимание. Грънчов също е интересен играч, но им е юноша и не вярвам, че ще дойде точно в Левски.
Гаджев по-скоро го преквалифицираха в дефанзивен халф, преди играеше атакуващ. ;)

Вие гледате ли БГ футбол ? Крачунов заслужавал внимание... :lol: Този е същия некадърник като Данчо Милиев,Иво Иванов и т.н.Вземете си го у вас тоя бездарник.

Сигурен съм, че Rivaldo10 гледа бг футбол, а и освен това го разбира, но просто за Крачунов се е объркал много. ;) Нищо повече

Върни се в “Архив”