Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 19:07

Red Warrior написа:
Udoji90 написа:На мен съвсем не ми е ясна тази работа. Ако ще се изчистват задълженията, защо е нужно ново дружество? И какво общо имат Нефтохимик? Май изобщо не са наясно какво вършат и мисля, че това ще отшуми, без да стане нещо конкретно.

ЦСКА тепърва има да взима поне 10 милиона, от Митал и Мерсин за Спас Делев. Също така трябва да дойдат пари за Сашко Тонев и Иван Иванов, ако Партизан го продадат. Тези пари отиват към старото АД, което изплаща дълговете си. Явно накрая ЦСКА ще излезе почти на чисто, ако е истина, че реалните дългове са 12 млн., но изплащането може да продължи дълго време. След като се изчистят задълженията се задейства предварителния договор за изкупуване на старият клуб от новият и така ЦСКА може да си върне както старото име, така и старата емблема. Мисля, че по същият начин Литекс се бяха прекръстили на Ловеч, а после обратно си върнаха името на Литекс, но никой не се занимаваше с тях, както сега с ЦСКА.

абе боецо кви ги разправяш 12 милиона са само належащите ви дълове имате 35 мил. евро дълове вашия любимец гришата го каза а и то делото може да не е окончателно може да има обжалване

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 30 юни 2013 19:07

Ветерани или... ДЪРТИ ГЛИГАНИ? НИКОЙ НЕ ГО БОЛИ ЗА ВАС, СВИНЕЕЕЕЕ :idea:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 30 юни 2013 19:07

gacobacov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нефтохимик започва на 20 юли в Ловеч срещу Литекс. До този момент има заявени 50 души за екскурзията. А на ЦСКА 1923 им пожелавам приятни дербита с Бистришките тигри.Когато морето се премести до Витоша,тогава и Нефтохимик може да се премести в Борисовата градинса

А кой ще играе на терена, някой от тия 50 човека ли ? :lol:

На терена ще играят нашите футболисти и тези на Литекс.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 юни 2013 19:07

bayo написа:А Говедата ги е срам да си пишат в своя форум, след тия загуби в контролите с прехвалените им нови звезди...аре идете си пишете там, ве!
И Любимец ще ви мачка тая година... :lol:

ЗагубИ? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 19:08

Red Warrior написа:
Udoji90 написа:На мен съвсем не ми е ясна тази работа. Ако ще се изчистват задълженията, защо е нужно ново дружество? И какво общо имат Нефтохимик? Май изобщо не са наясно какво вършат и мисля, че това ще отшуми, без да стане нещо конкретно.

ЦСКА тепърва има да взима поне 10 милиона, от Митал и Мерсин за Спас Делев. Също така трябва да дойдат пари за Сашко Тонев и Иван Иванов, ако Партизан го продадат. Тези пари отиват към старото АД, което изплаща дълговете си. Явно накрая ЦСКА ще излезе почти на чисто, ако е истина, че реалните дългове са 12 млн., но изплащането може да продължи дълго време. След като се изчистят задълженията се задейства предварителния договор за изкупуване на старият клуб от новият и така ЦСКА може да си върне както старото име, така и старата емблема. Мисля, че по същият начин Литекс се бяха прекръстили на Ловеч, а после обратно си върнаха името на Литекс, но никой не се занимаваше с тях, както сега с ЦСКА.

абе боецо кви ги разправяш 12 милиона са само належащите ви дълове имате 35 мил. евро дълове вашия любимец гришата го каза а и то делото може да не е окончателно може да има обжалване

Потребителски аватар
bayo
Контакти:

Мнениеот bayo » 30 юни 2013 19:09

Corwin написа:
bayo написа:Да ти го кажа така - фирма има активи - коли сгради. Когато някой друг и купи акциите, колите негова лична собственост ли стават, или продължават да се водят на фирмата? Пак повтарям - това са АКТИВИ на Дружество, което е отделен правен субект от собствениците си. :!:

Хаха, ти изобщо знаеш ли какво значи 'правен субект' и кой може да бъде такъв? :D :D :D
Поне това научи, че да не се излагаш.

Много добре знам.
Последна промяна от bayo на 30 юни 2013 19:11, променено общо 1 път.
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юни 2013 19:09

ПСЖ е измислено отборче, създадено няколко години след закриването на стария парижки футболен отбор.Ако го преместят в провинцията "столицата на разврата" остава без отбор.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 юни 2013 19:10

bayo написа:
Corwin написа:
bayo написа:Да ти го кажа така - фирма има активи - коли сгради. Когато някой друг и купи акциите, колите негова лична собственост ли стават, или продължават да се водят на фирмата? Пак повтарям - това са АКТИВИ на Дружество, което е отделен правен субект от собствениците си. :!:

Хаха, ти изобщо знаеш ли какво значи 'правен субект' и кой може да бъде такъв? :D :D :D
Поне това научи, че да не се излагаш.

Много добре знам, но с лапета не ми се занимава. Отивай да си намажеш пъпките.

Да, прочетох грешно какво си написал и не можах да си изтрия навреме коментара. Извинявам се :)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 30 юни 2013 19:11

Toя форум бил пълен с юристи :lol:
Пилеете си таланта, момчета!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 19:11

bayo написа:
Кашчей написа:
bayo написа:Написано е съвсем ясно - купуват се акциите на дружеството, собственик на футболния клуб Нефтохимик - справка, Абрамович-Челси, Катарски фонд-ПСЖ и т.н., в това няма нищо незаконно. Купуват се всички пасиви и активи на Нафтата - те са нищожни, или ги няма.
След това се купува ПФК ЦСКА АД - дружеството, ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ АКТИВИ И ПАСИВИ, които трябва да са изчистени своевременно/задълженията поне/. Ако не са - не се изкупува ПФК ЦСКА АД. ДА си фалира, да си играе в А окръжна.
Няма никакво ограничение съгл. ТЗ едно дружество да си сменя седалище, адрес на управление или име - счетоводител съм и сме го правили без проблеми - това е нормална търговска практика. Лицензът е НМДА, той си е собственост на изкупеното дружество - него никой не го купува. Купуват му се акциите на дружеството. Като купят арабите някой европейски отбор, от А окръжна ли почват във Франция, Англия?
Законите са еднакви, УЕФА се грижи за това.
Да ти го кажа така - фирма има активи - коли сгради. Когато някой друг и купи акциите, колите негова лична собственост ли стават, или продължават да се водят на фирмата? Пак повтарям - това са АКТИВИ на Дружество, което е отделен правен субект от собствениците си. :!:

Аха.. Арабите като купиха МС или ПСЖ, в Емиратствата ли ги преместиха или си останаха там, където са регистрирани?Тези дружества само смениха собственик, но не и седалище, г-н счетоводителю.И освен това, във футбола има и други правила, които трябва да се спазват, за да си член на федерацията.Като искаш да работиш само по ТЗ-напускаш БФС и си работиш като нормално АД, без футболен клуб.

Не, но няма пречка да си го сменят от Париж в Нион, да речем...в рамките на Франция, администрирана от Френския Футболен съюз.

Определено от Париж в Нион ще имат проблеми, защото Нион е в Швейцария :mrgreen:

Ами нека го сменят, да видим каква ще е реакцията на ФФФ 8-)

То и тук няма проблеми да се смени седалището, но май ще трябва наново да се кандидатства за лиценз, защото не става така-иди ми-дойди ми, на когото когато му хареса.За съжаление, по това време на годината лицензи не се издават.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”