Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот Кировец » 30 юни 2013 18:54

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нефтохимик започва на 20 юли в Ловеч срещу Литекс. До този момент има заявени 50 души за екскурзията. А на ЦСКА 1923 им пожелавам приятни дербита с Бистришките тигри.Когато морето се премести до Витоша,тогава и Нефтохимик може да се премести в Борисовата градинса

Добро включване :!:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 30 юни 2013 18:55

veselinsk на 30 Юни 2013 18:47

gonzo1960 написа:Цинична препратка към царският офицерски клуб АС 23. Ако наистина това са искали то учредителите на АС 23 ще се обърнат в гроба,защото истинските създатели на това ГМО ЦДНА гадните комунисти са ги бесили,разстрелвали и изпращали в лагери. Свързването на ЦСКА с този клуб е долно,цинично и недопустимо.

Напълно им се вписва в идеологията и морала :lol:

Моралисте, обясни ми сделката с Металик (Сопот)??? Или не знаеш на кой отбор си фен? Кога е създаден? :lol: ВИНАГИ, повтарям ВИНАГИ съм ви подкрепял в битката с Христолов, защото сте отбор с традиции, верни фенове...Палачинката винаги се обръща обаче...

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 18:55

mertezaker написа:
levskii на 30 Юни 2013 18:34
Пак свинете прават последен опит да спасят жалкото им отборче останало и без футболисти и служители ама няма им се случи. :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Дано не ни спасят! Тогава ще разбереш колко си глупав!

българският футбол ще прогресира и няма да има кой да краде футболисти и да ликвидира отбори за да живурка!!!А колкото до мене ще празнувам двойно 100 годишнината на любимият ми отбор и краят на най–омразният ми корумпиран през цялата си история отбор!!!!!!!

Потребителски аватар
bayo
Контакти:

Мнениеот bayo » 30 юни 2013 18:56

Написано е съвсем ясно - купуват се акциите на дружеството, собственик на футболния клуб Нефтохимик - справка, Абрамович-Челси, Катарски фонд-ПСЖ и т.н., в това няма нищо незаконно. Купуват се всички пасиви и активи на Нафтата - те са нищожни, или ги няма.
След това се купува ПФК ЦСКА АД - дружеството, ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ АКТИВИ И ПАСИВИ, които трябва да са изчистени своевременно/задълженията поне/. Ако не са - не се изкупува ПФК ЦСКА АД. ДА си фалира, да си играе в А окръжна.
Няма никакво ограничение съгл. ТЗ едно дружество да си сменя седалище, адрес на управление или име - счетоводител съм и сме го правили без проблеми - това е нормална търговска практика. Лицензът е НМДА, той си е собственост на изкупеното дружество - него никой не го купува. Купуват му се акциите на дружеството. Като купят арабите някой европейски отбор, от А окръжна ли почват във Франция, Англия?
Законите са еднакви, УЕФА се грижи за това.
Да ти го кажа така - фирма има активи - коли сгради. Когато някой друг и купи акциите, колите негова лична собственост ли стават, или продължават да се водят на фирмата? Пак повтарям - това са АКТИВИ на Дружество, което е отделен правен субект от собствениците си. :!:
Последна промяна от bayo на 30 юни 2013 18:57, променено общо 1 път.
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 30 юни 2013 18:57

Chivas написа:Ще се насерете от злоба всички :) А може да сте го направили вече... Бъдете спокойни, защото БФС със сигурност няма да позволи това обединение/сливане или каквото и да е. Някой да не кара на сила Нафтата да си продава лиценза ???????? Кой е закрил Сливен ? Данчо Лечков го закри с всичките си далавери с отбора и града като цяло! Кой закри Пирин ? Байкушев и всички хорица борещи се за парички там... Стига сте говорили на изуст!

В най-аморалната държава на света всички станахте големи моралисти и светци! ЛИЦЕМЕРИ!

Абе ей палячо кажи ми защо не си платихте за Саидходжа,Тимонов и Апостол Попов и за още много други на други клубове?Вечно така сте свикнали,но този път няма да я бъде.Почвате си от В група като нас и това е.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 юни 2013 18:59

Кировец написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нефтохимик започва на 20 юли в Ловеч срещу Литекс. До този момент има заявени 50 души за екскурзията. А на ЦСКА 1923 им пожелавам приятни дербита с Бистришките тигри.Когато морето се премести до Витоша,тогава и Нефтохимик може да се премести в Борисовата градинса

Добро включване :!:

"ЦСКА 1923" АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас. Когато въпросната сделка стане факт, придобитото търговско дружество официално ще премести седалището си на адрес булевард "Драган Цанков" 3, в София, ще смени името, цветовете и емблемата си.

От "има за цел" до купуване има огромна разлика, така че към момента единствено е учредено и то в НЕДЕЛЯ някакво ново АД и нищо повече...сезона почва след 20 дена
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юни 2013 18:59

Тези склерози са забравили на къде са тръгнали и за какво са се събрали и взели,че учредили още един ЦСКА 8-)Ей така...да има за всеки случай 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юни 2013 19:00

Udoji90 написа:На мен съвсем не ми е ясна тази работа. Ако ще се изчистват задълженията, защо е нужно ново дружество? И какво общо имат Нефтохимик? Май изобщо не са наясно какво вършат и мисля, че това ще отшуми, без да стане нещо конкретно.

ЦСКА тепърва има да взима поне 10 милиона, от Митал и Мерсин за Спас Делев. Също така трябва да дойдат пари за Сашко Тонев и Иван Иванов, ако Партизан го продадат. Тези пари отиват към старото АД, което изплаща дълговете си. Явно накрая ЦСКА ще излезе почти на чисто, ако е истина, че реалните дългове са 12 млн., но изплащането може да продължи дълго време. След като се изчистят задълженията се задейства предварителния договор за изкупуване на старият клуб от новият и така ЦСКА може да си върне както старото име, така и старата емблема. Мисля, че по същият начин Литекс се бяха прекръстили на Ловеч, а после обратно си върнаха името на Литекс, но никой не се занимаваше с тях, както сега с ЦСКА.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 юни 2013 19:01

emo_75 написа:Абе ей палячо кажи ми защо не си платихте за Саидходжа,Тимонов и Апостол Попов и за още много други на други клубове?Вечно така сте свикнали,но този път няма да я бъде.Почвате си от В група като нас и това е.

Да си чувал за свободен агент? А няма ли да попиташ защо един отбор не плати за Гошо Христов пак по времето на Христолов?
Последна промяна от Кировец на 30 юни 2013 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 30 юни 2013 19:01

А кой ще играе на терена, някой от тия 50 човека ли ? :lol:

Върни се в “ЦСКА”