Yoda написа:От цялата тази работа ще излезе само едно голяяяяямо А.К.О !!!!!!![]()
![]()
Брат, СТРАШЕН им е мерака, още от 1917 год. е! Н

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Yoda написа:От цялата тази работа ще излезе само едно голяяяяямо А.К.О !!!!!!![]()
![]()
veselinsk написа:kubik написа:1912plovdiv написа:T&T написа:1912plovdiv написа:И все пак някой ще разясни ли защо 1923
Вероятно защото 1926 вече е заето
![]()
![]()
Кой превари, той завари ... дет се вика
И кое му е смешното,че най-голямата лъжа е сътворихте вие с годишнините.Изфабрикуваната 1912 г.![]()
Реално ботев пловдив(сопот) е създаден 1917 г![]()
И като свалите още 10 години на 1916 ще се окажете по-стари и от нас. Трябва да ви се разлисти още родословното дърво.
Udoji90 написа:На мен съвсем не ми е ясна тази работа. Ако ще се изчистват задълженията, защо е нужно ново дружество? И какво общо имат Нефтохимик? Май изобщо не са наясно какво вършат и мисля, че това ще отшуми, без да стане нещо конкретно.
delqnski47 написа:Не знаех,че е било толкова готино да си от лошите!
delqnski47 написа:Абе вие гледам доста сте се загрижили за нашите задължения!Та да питам,я вземете се съберете всички фенове на Левски-то,на ЧМ-то,на Славияя и т.н(без да се обиждат тия,които не ги споменах,ама няма как ) и отворете една сметка ...''Да спасим тези,които имат да взимат пари от чорбата''!Ето!!!!!Страхотна идея!!!Кво ще кажете![]()
![]()
![]()
Fabrizio Ravanelli написа:delqnski47 написа:Не знаех,че е било толкова готино да си от лошите!
Още един резултат със... СЕДЕМ Е ДОБРО ЧИСЛО, НА НОВОЧОРБАРИТЕ В ГЪЗООО![]()
Сега вече е СУПЕРГОТИНО, ха-хахахахаха
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта