Popeye написа:зеления написа:Абе човек, как ще направим един добър мач. Не виждаш ли, че няма кой да вкарва? Няма кой да върже играта в центъра, дантелена защита. Прочети внимателно анализа на Стрелеца, изказванията на Весо1913, Тичафен и някои други колеги от форума.
Не благодаря, не мисля да ставам оплаквач на Кривия , колкото до другите звизди начело със Здравко и Меуена и на тях дните им са преброени това ми го каза Велизар , тъй че споко мисля да си подкрепям отбора без да мрънкам за тоз или онзи , може да ви е странно и не правилно , но предпочитам отбор от варненци в средата , вместо отбор от наемници в челото тъй , че кур за криви, прави, тройни и шесторни !
Е, аз пък предпочитам отбор от "наемници" и в първата тройка отколкото само от варненски футболисти и влизащи и излизащи в и от А група! Добре, че не разсъждават като теб европейските отбори, а и нашите т.нар. "грандове". Нали знаеш, че думата "наемник" значи "професионалист"? Та значи: когато ми се развали колата аз не отивам при комшиите, с които си пия ракията, а в сервиз където работят "наемници", сиреч "професионалисти". Когато дойде време за подстрижка аз не карам жената да ме подстриже (нищо, че ми е жена), а отивам в бръснарски салон, където работят "наемници", т.е. "професионалисти".

Не искам с това писание да обидя някого, но стига с тези "наемници" и "варненци", че ставате смешни. Художествената самодейност - при художествената самодейност, а не на Тича! Черно море е ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЧЕРНО МОРЕ - ВАРНА!!!!!!! Ако на някого това не му е известно - сори - всичко е за негова сметка.
В заключение:
Черно море ще стане "гранд" (поне за България) тогава, когато освен съвестен собственик, качествен треньор и добри футболисти се съчетае с фенове разбиращи тази игра и фенове с манталитет като на тези на Ливърпул, Ман.юн., Челси ,Реал, Барса и т.н., които подкрепят П Р О Ф Е С И О Н А Л Н И Т Е си клубове професионално.