Да, само това ли каза?
Нещо от рода,че щяло да отнеме време да се ушият.
Ботев спретна контрола с Родопа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Ботев спретна контрола с Родопа
botev forever написа:Да, само това ли каза?
Нещо от рода,че щяло да отнеме време да се ушият.
Интересно... аз чух от неговата уста същото, но с една добавка - "Искате ли някакви си екипи? Аз искам хубави и качествени, и за това трябва време!"
Защо го пропусна това? Или удобно не си го чул? При това Малу потвърди съвсем нормално, че екипите се шият в Бургас - нещо, в което аз специално не виждам нищо лошо. На теб какъв ти е проблема, че се шият в Бургас?
-
botev forever
Интересно... аз чух от неговата уста същото, но с една добавка - "Искате ли някакви си екипи? Аз искам хубави и качествени, и за това трябва време!"
Защо го пропусна това? Или удобно не си го чул? При това Малу потвърди съвсем нормално, че екипите се шият в Бургас - нещо, в което аз специално не виждам нищо лошо. На теб какъв ти е проблема, че се шият в Бургас?[/quote]
Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...
Защо го пропусна това? Или удобно не си го чул? При това Малу потвърди съвсем нормално, че екипите се шият в Бургас - нещо, в което аз специално не виждам нищо лошо. На теб какъв ти е проблема, че се шият в Бургас?[/quote]
Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...
- Fallen_Angel
- Контакти:
botev forever написа:Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...
Напротив, не ги размивам, а ги уточнявам, защото аз попитах първи Малу за екипите. Бял с една бежова тениска и една раничка. Не знам ти кой си бил, кога и какво си чул, но като говорим, както ти искаш, с факти, нека казваме точно това, което сме чули и видели, не догадки.
- yasen_ov4arov
Fallen_angel :Така като гледаш супер контролата с Родопа,която сме уговорили има ли промяна?Може и с Марица да чукнем една
.Мнооого много лошо почва да ми мирише на партенка (точно бях станал 50/50 )...Последно значи заплатите на служителите не са платени така ли?Утре ако не излязат с нови екипи май цялата караница ще се обезсмисли
.
П.С:този ник от къде си го измисли?
П.С:този ник от къде си го измисли?
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
-
botev forever
Fallen_Angel написа:botev forever написа:Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...
Напротив, не ги размивам, а ги уточнявам, защото аз попитах първи Малу за екипите. Бял с една бежова тениска и една раничка. Не знам ти кой си бил, кога и какво си чул, но като говорим, както ти искаш, с факти, нека казваме точно това, което сме чули и видели, не догадки.
Кажи ми къде излъгах,ако обичаш?
- botev_1912
- Контакти:
botev forever написа:Интересно... аз чух от неговата уста същото, но с една добавка - "Искате ли някакви си екипи? Аз искам хубави и качествени, и за това трябва време!"
Защо го пропусна това? Или удобно не си го чул? При това Малу потвърди съвсем нормално, че екипите се шият в Бургас - нещо, в което аз специално не виждам нищо лошо. На теб какъв ти е проблема, че се шият в Бургас?
Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...[/quote]
Добре де форевъре - кажи какво искаш да докажеш с твойте факти?
Ако смяташ, че Ботев не е продаден - ОК - твое право е да мислиш каквото си искаш!
Но ако наистина мислиш така - какво си правил на мача в Надежда?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- botev_1912
- Контакти:
botev forever написа:Fallen_Angel написа:botev forever написа:Защо размиваш нещата?Посочих 4 тревожни факта свързани с елементарното съществуване на един фк,а ти ми говориш за екипи,които никой не знае дали съществуват изобщо...
Кажи ми къде излъгах,ако обичаш?
Човека не ти казва, че лъжеш, а че премълчаваш факти както ти е удобно!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- PLOVDIV PEE 1912
Малу каза ,че може и до мача с цска да няма екипи.
-
botev forever
Напротив, не ги размивам, а ги уточнявам, защото аз попитах първи Малу за екипите. Бял с една бежова тениска и една раничка. Не знам ти кой си бил, кога и какво си чул, но като говорим, както ти искаш, с факти, нека казваме точно това, което сме чули и видели, не догадки.[/quote]
Кажи ми къде излъгах,ако обичаш?[/quote]
Човека не ти казва, че лъжеш, а че премълчаваш факти както ти е удобно![/quote] Ако не гледаме фактите,кажи ми какво да гледам?
Кажи ми къде излъгах,ако обичаш?[/quote]
Човека не ти казва, че лъжеш, а че премълчаваш факти както ти е удобно![/quote] Ако не гледаме фактите,кажи ми какво да гледам?