Георги Димитров героят на нацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Георги Димитров героят на нацията

Мнениеот джугашвили » 29 юни 2013 14:04

Моля ви спрете с капиталистическите пропаганди!Отворете си очите най-накрая.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Мнениеот Blake » 29 юни 2013 14:05

Не пропагандирам , питам просто . Отговори ми или нямаш отговор ? Или поне такъв отговор който да ти изнася :)
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 юни 2013 15:34

Спортен форум беше това, а всеки ден чета за великите личности Ким Чен Ир, Георги Димитров, Сталин и прочие. Няма оправия, братче. И няма кой да ги разкара най-накрая?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юни 2013 15:52

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:И на мен ми е смешно,че си 85-ти набор,ама знаеш всичко за комунизма :lol:

Доста,нелеп аргумент,колега ;) Какво ли да кажат,историците,които коментират неща случили се преди 500,1000,1500 год. :roll:

Защо да е нелеп :? Ти лично живял ли си по времето на комунизма :?:

Това,че физически не си съществувал тогава,не означава,че не можеш да имаш мнение по въпроса...Никой от нас,не е живял и по времето на Османското робство,но всеки си има мнение нали ?

Това означава,че нищо не знаеш и нищо не си видял.ама ходиш да ръсиш мозък и пърхот в темите,по които не си компетентен :!: Да не би твоя син или внук,ще знае по-добре и повече неща от теб самия,за управлението на съвременика ти Бойко Борисов :? Не,нали ;) Същата работа е и твоята 8-)

Продължаваш да подкрепяш малоумната си теза,мислех,че малко ще си отвориш очите,ама уви :roll: Що за малоумен довод е това,че само,който е живял в дадено време има право да си изгражда мнение.Кво ли ти обяснявам,тесногръдието не ти е чуждо...Кажи ми поне кой набор си,че за в бъдеще да знам,ако те видя,да коментираш,неща случили се преди твоето раждане,да те подсетя за това...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юни 2013 15:54

CTAHKO написа:
veni__85 написа:Това означава ли че нямам право да заклеймявам и фашизма....

Естествено 8-) Нали знаеш,че Историята се пише от победителите ;) Ако ВСВ беше спечелена от Германия,сега в учебниците по История щеше да четеш коренно различни неща.Е,за наше най-голямо съжаление,това не се е случило.А какво е било в действителност,можем само да гадаем.Много малко са хората,които знаят какво ни се казва,какво ни се спестява и какво се изопачава.

П.П.Фашзима е в Италия :!: В Германия е национал-социализъм,но предполагам това имаше предвид.

Ти пък,какъв си да ръсиш пърхот и мозък за фашизмът,при положение,че не си живял тогава ? Не се прави на компетентен по тази тема !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 юни 2013 15:58

http://youtu.be/3Y6OaV9_PvY
Колелото на историята се върти драги малчугани,десни и антикомунисти.По добре за идоли хора честни и безкористни като Георги Димитров отколкото дегенерати като Б.Б. и Цв.Цв.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 29 юни 2013 16:00

Bourgas написа:Спортен форум беше това, а всеки ден чета за великите личности Ким Чен Ир, Георги Димитров, Сталин и прочие. Няма оправия, братче. И няма кой да ги разкара най-накрая?

И аз това се чудя... Защо по дяволите трябва всеки ден като отворя форума да гледам теми за комунисти или новини, свързани с тях?! :evil:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юни 2013 16:07

grasiani написа:по-добре за идоли хора честни и безкористни като Георги Димитров

Това е ирония,нали?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2013 16:11

dunavfc написа:Продължаваш да подкрепяш малоумната си теза,мислех,че малко ще си отвориш очите,ама уви :roll: Що за малоумен довод е това,че само,който е живял в дадено време има право да си изгражда мнение.Кво ли ти обяснявам,тесногръдието не ти е чуждо...Кажи ми поне кой набор си,че за в бъдеще да знам,ако те видя,да коментираш,неща случили се преди твоето раждане,да те подсетя за това...

Добре бе пич,сподели с нас твоите спомени от това време 8-) Ама твоите лични,а не "казаха ми" 8-) Давай да те видим,колко зле си се чувствал тогава 8-)Искам да говориш само и единствено в първо лице :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юни 2013 16:29

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Продължаваш да подкрепяш малоумната си теза,мислех,че малко ще си отвориш очите,ама уви :roll: Що за малоумен довод е това,че само,който е живял в дадено време има право да си изгражда мнение.Кво ли ти обяснявам,тесногръдието не ти е чуждо...Кажи ми поне кой набор си,че за в бъдеще да знам,ако те видя,да коментираш,неща случили се преди твоето раждане,да те подсетя за това...

Добре бе пич,сподели с нас твоите спомени от това време 8-) Ама твоите лични,а не "казаха ми" 8-) Давай да те видим,колко зле си се чувствал тогава 8-)Искам да говориш само и единствено в първо лице :!:

И все още не можеш да асимилираш дълбочината на въпроса :roll: Ти преди малко,коментира ли фашизмът ? Можеш ли да ми отговориш,защо и как си си изградил мнението за него ?

Върни се в “Свободна зона”