Протести срещу случващото се в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Chivas
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА потрошиха централата на БФС

Мнениеот Chivas » 29 юни 2013 14:38

До фен(овете) на Нафтата, които толкова усилено плюят по ЦСКА : Защо вие не протестирате тогава срещу вашето ръководство, те искат да ви продадат лиценза.. те са тези, които нямат пари за издръжката ви... Защо плюете и мразите ЦСКА, никой няма да ви вземе отбора на сила ако ВАШИТЕ шефове не искат да го направят сами.. а то точно това се получава...

Всички плюещи тук в хор са абсолютни лицемери! Лицемери обединени в една обща кауза - да стъпчат, унищожат и затрият "Убиеца на еврошампиони" - ЦСКА ! Виждайки държавата ни в какъв опадък е на всякакво ниво, никога не съм предполагал какви моралисти са се криели зад тези нацистки знамена на левскарите, зад техните мафиотски началници, зад абсолютно "прозрачното" финансиране на отбора им, зад анархичните подвизи на ботевистите и т.н и т.н и т.н
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 юни 2013 14:39

Bravo na vsi4ki koito sa bili tam.... butnete taq mrusna ko4ina podueska, koqto ot godini se opitva da zakrie CSKA Sofia! Van gadnoto i podkupeno sinio bfs na4elo s perukan!!!! :evil:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юни 2013 14:39

Да го ду...! Глупак, аз му обяснявам като хората , той пак . Ти си едно просто говедо и не заслужаваш да говоря с теб![/quote]
С глупак и просто говедо може да се обръщаш към баща си, към мен избягвай подобни епитети, по-здравословно ще е за теб ;) Ако пък си толкоз смел и гоУем мъж, може да идеш да чупиш офисите на Титан, Цимбика сега е тука срещу мен в едно кафе, така че го няма и може да се възползваш да се направиш на мъж на някой и друг прозорец :mrgreen:[/quote]

Ти си такъв, а не той! И това всички го виждат, дори и левскарите. Има свестнви фенове на Левски, а ти си просто един тъпак, който търси само провокациите, дори по подписа отдолу си личи. Сигурен съм, че има много нормални фенове на Левски тук, които биха се разграничили от тъпото ти комплексирано и жалко поведение. Отивай при Батков да миеш кенефите на Георги Аспарухов, там ти е мястото![/quote]

Без нерви младеж, че се гътнеш без време :mrgreen: Както вече казах, само малоумниците се оставят толкоз лесно да бъдат провокирани. Очевидно някой е от тях :mrgreen: Само се чудя прозорците на БФС-то с кво ви провокираха? Ама то малоумник, мое ли да разбереш кво му се върти в кухото пространство между ушите :mrgreen:[/quote]

Ти се замисли най-добре над това, което си в този форум, твоят образ, който си създал тук. Мен би ме било срам да се държа така, независимо че е форум. Аз съм си аз. Аз и в реалния живот така се държа, както и тук. А ти си просто един жалък провокатор тук, не те знам в реалността какъв човек си. Но много вероятно е в живота да си просто едно мишле, което трудно намира смелост дори и в прозаични и делнични ситуации да надигне гласче и да изкаже смело позиция. Такива хора според мен най-често във форумите си избиват комплексите и се правят на много смели, търсят само провокации и т.н. Силно се надявам в малкият ти мозък да има капка достойнство и чест, за да се замислиш над думите ми и да прогледнеш в един момент ,поглеждайки отстрани и да видиш колко е жалко поведението ти тук и как сам се излагаш!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юни 2013 14:39

ЦИМБИКА,пичът не само ПРЕБИ като псета всички отрепки,но и поведе протеста на феновете на ЦСКА :mrgreen: .Пред него ни хък,ни мък а :mrgreen: .Няма по-жалки от феновете на ЦСКА!ЦИМБИКА стои сред тях,а те даже не смеят да го погледат в очите...и как,като веднага ще им обърше по няколко шамара,такива каквито биеше на боклуците от типа на Дучета,Луканки,Глави....ЦИМБИКА е голям,той знаеше как да ДРЕСИРВА подобни ОТРЕПКИ,затова офисите на Титан са непокътнати,защото той умееше за ВЪЗПИТАВА ТАЯ СГАН с опакото на ръката и пред него само цвърчаха като мишленца :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юни 2013 14:50

Изображение
МЪРШИ,Я ЕЛАТА ДА ПОТРОШИТЕ МОЯ ОФИС :idea:
Изображение
Но вместо дъртак,тоя на Титан се пази от тези :mrgreen:
Кеф,кеф,днес 1000 отворковци седят до ЦИМБИКА и му връткат орална любов!Организирайте още един протест бе,че и Митко Гърнето и Праховеца да дойдат :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 юни 2013 14:51

Кашчей написа:
1.9.1.4 написа:
unist_gp написа:
1.9.1.4 написа:
unist_gp написа:
И последно да попитам, кой е дал лиценз на подуенци да играят евротурнири на взривен стадион?

"Синята" УЕФА ;) Мое да идеш да им се оплачеш, въпреки че от познати (фенове на ЦСКА) съм чувал, че клошарите ги връщали и не им обръщали внимание на смешния плач :mrgreen:

ето заради таива провокации, ескалира цялата ситуация

Малоумникът е лесно да бъде провокиран ;)

и защо лесно, чакахме повече от 5 години. този метеж трябваше да се случи най-късно на полувремето на България-Англия 0-3. за всички е ясно, че в това БФС само се перат пари от черно тото и се купуват наркотици. Михайлов да подава оставка, докато Ники не е катастрофирал пак на магистралата със служебната кола на тати и с някоя от курвите на тати

Като знаеш и имаш доказателства за това, защо още не си ги предал в прокуратурата и полицията?[/quote]

А ЗАЩО АЗ ТРЯБВА? ЗА КАКВО РАБОТЯТ ТОМИСЛАВ, ГРЪНЧАРОВ И ДРУГИТЕ "РАЗБИРАЧИ". 20 ГОДИНИ САМО ГИ ХРАНТУТЯТ И ЕДНА ДАЛАВЕРА НЕ СА РАЗКРИЛИ. ВСИЧКО ДА СЕ ЗАКРИВА ЗА 5 ГОДИНИ И ПОСЛЕ НОВИ ОТБОРИ, НОВИ ФУТБОЛНИ ЖУРНАЛИСТИ, НОВО НАЧАЛО......

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2013 14:53

[quote="unist_gp"

А ЗАЩО АЗ ТРЯБВА? ЗА КАКВО РАБОТЯТ ТОМИСЛАВ, ГРЪНЧАРОВ И ДРУГИТЕ "РАЗБИРАЧИ". 20 ГОДИНИ САМО ГИ ХРАНТУТЯТ И ЕДНА ДАЛАВЕРА НЕ СА РАЗКРИЛИ. ВСИЧКО ДА СЕ ЗАКРИВА ЗА 5 ГОДИНИ И ПОСЛЕ НОВИ ОТБОРИ, НОВИ ФУТБОЛНИ ЖУРНАЛИСТИ, НОВО НАЧАЛО......[/quote]

Защото ТИ го твърдиш това!Не предполагаш, а го твърдиш, което означава, че имаш доказателства.Ако нямаш, с какво право го твърдиш, и това не се ли счита за клевета?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 юни 2013 14:59

Какво ви е виновно БФС-то? Толкова години и все търсите вината другаде. Все другите ви виновни за собствената кочина... Защо не отидохте при Титан? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”