Протести срещу случващото се в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА потрошиха централата на БФС

Мнениеот danko_sot » 29 юни 2013 14:15

1.9.1.4 написа:
danko_sot написа:
NIKSANA написа:
danko_sot написа:Донякъде обаче ги разбирам тези момчета изпотрошили офиса на ЦСКА. Вие като сте толкова смели бихте ли отишли да трошите пред офисите на Титан, като знаете ония кви мутри са??? Бихте ли рискували здравето си, да ви изпотрошат крака и ръце, в ивето на ЦСКА ,като знаете че веднага ще дойдат мутрите на Титан и ще ви бият??? А пък пред БФС поне полицаите не могат ад използват така безразборно и брутално сила. Така че ги разбирам донякъде момчетата, трошали пред БФС, много ни се насъбра, имаше нужда тая омраза и недоволство да бъдат по някакъв начин отпушени така да се каже.

а защо трябва да се троши въобще някъде?

Еми щото тея Титан ни правят на маймуни вече 2-3 години и то не се издържа вече. Вас ако ви шибат така, вие шъ мълчите ли?

Чупите глупера с всяка изминала минута :mrgreen: Титан ви шибали толкоз години и затова изпотрошиха БФС-то. А не искали милите да атакуват офисите на Титан, че ония щели да ги набият. :mrgreen: Нема такава агитка, чУек, нема такива фенове... даже нема дума в българския език за подобни отрепки, като вас.

Да го ду...! Глупак, аз му обяснявам като хората , той пак . Ти си едно просто говедо и не заслужаваш да говоря с теб!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 юни 2013 14:16

1.9.1.4 написа:
unist_gp написа:
И последно да попитам, кой е дал лиценз на подуенци да играят евротурнири на взривен стадион?

"Синята" УЕФА ;) Мое да идеш да им се оплачеш, въпреки че от познати (фенове на ЦСКА) съм чувал, че клошарите ги връщали и не им обръщали внимание на смешния плач :mrgreen:

ето заради таива провокации, ескалира цялата ситуация

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 29 юни 2013 14:18

unist_gp написа:
1.9.1.4 написа:
unist_gp написа:
И последно да попитам, кой е дал лиценз на подуенци да играят евротурнири на взривен стадион?

"Синята" УЕФА ;) Мое да идеш да им се оплачеш, въпреки че от познати (фенове на ЦСКА) съм чувал, че клошарите ги връщали и не им обръщали внимание на смешния плач :mrgreen:

ето заради таива провокации, ескалира цялата ситуация

Малоумникът е лесно да бъде провокиран ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2013 14:18

unist_gp написа: И последно да попитам, кой е дал лиценз на подуенци да играят евротурнири на взривен стадион?

БФС е дал лиценз, въз основа на изисквания на УЕФА. Други въпроси?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 29 юни 2013 14:19

Всички сини мишки да мълчат, а на Армейците ще кажа, бъдете силни срещу борбата с БФС и Титан....... ББПП :x

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 29 юни 2013 14:21

danko_sot написа:Да го ду...! Глупак, аз му обяснявам като хората , той пак . Ти си едно просто говедо и не заслужаваш да говоря с теб!

С глупак и просто говедо може да се обръщаш към баща си, към мен избягвай подобни епитети, по-здравословно ще е за теб ;) Ако пък си толкоз смел и гоУем мъж, може да идеш да чупиш офисите на Титан, Цимбика сега е тука срещу мен в едно кафе, така че го няма и може да се възползваш да се направиш на мъж на някой и друг прозорец :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2013 14:23

Beck's написа:Всички сини мишки да мълчат, а на Армейците ще кажа, бъдете силни срещу борбата с БФС и Титан....... ББПП :x

ЦРУ, МИ-5 и Мосад също имат пръст в геноцида срещу харизмата, да знаеш :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Офанзива,дистанцирайте се от идиотите

Мнениеот DANS » 29 юни 2013 14:24

Ще припомня как 2008г. "Трактора" прати "Дучето" да върши золуми на "Армията" при престъпно отнетия лиценз на ЦСКА, как "тройната коалиция" начело с Дмитриевич прилъгаха и после изгониха Жеваго, как "Трактора" съсипа Лупи и го превърна в политически труп чрез подопечната си ДАНС, как същия този "Трактор" изпрати любимата си агентка Патрашкова по магистрално-къса рокличка да води "народното недоволство", и още и още ............
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

мили

Мнениеот мили » 29 юни 2013 14:25

Лоялните, добрите фенове на цска(няма четирибуквие) да ме извинят. Да ме извинят и играчи, треньори, служители и всички други.
Питам: Каква А окръжна, каква Б окръжжна? За вандалите и наркоманите унищожаващи имущество - няма окръжни!!!
Има квадратни затвори. Къде е полицията, къде е държавата? Няма такива. Тогава е на ред, тези вандали да погубят и държавата и след това доброволно на бесилото.
цска - ВЪН ОТ СПОРТА

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юни 2013 14:25

1.9.1.4 написа:
danko_sot написа:Да го ду...! Глупак, аз му обяснявам като хората , той пак . Ти си едно просто говедо и не заслужаваш да говоря с теб!

С глупак и просто говедо може да се обръщаш към баща си, към мен избягвай подобни епитети, по-здравословно ще е за теб ;) Ако пък си толкоз смел и гоУем мъж, може да идеш да чупиш офисите на Титан, Цимбика сега е тука срещу мен в едно кафе, така че го няма и може да се възползваш да се направиш на мъж на някой и друг прозорец :mrgreen:

Ти си такъв, а не той! И това всички го виждат, дори и левскарите. Има свестнви фенове на Левски, а ти си просто един тъпак, който търси само провокациите, дори по подписа отдолу си личи. Сигурен съм, че има много нормални фенове на Левски тук, които биха се разграничили от тъпото ти комплексирано и жалко поведение. Отивай при Батков да миеш кенефите на Георги Аспарухов, там ти е мястото!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”