Протести срещу случващото се в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фенове на ЦСКА потрошиха централата на БФС
Донякъде обаче ги разбирам тези момчета изпотрошили офиса на ЦСКА. Вие като сте толкова смели бихте ли отишли да трошите пред офисите на Титан, като знаете ония кви мутри са??? Бихте ли рискували здравето си, да ви изпотрошат крака и ръце, в ивето на ЦСКА ,като знаете че веднага ще дойдат мутрите на Титан и ще ви бият??? А пък пред БФС поне полицаите не могат ад използват така безразборно и брутално сила. Така че ги разбирам донякъде момчетата, трошали пред БФС, много ни се насъбра, имаше нужда тая омраза и недоволство да бъдат по някакъв начин отпушени така да се каже.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Усещате ли какво става? Как в близките дни никой няма да говори за Орешарски, за протестите пред Министерски съвет и шествията в София. Може и аз да ставам като чорбарите, обаче си мисля, че това днес е една грандиозна провокация и в нейната основа е Атака и Волен Сидеров. Жалко, че ви употребиха и ви вкараха в една много гадна политическа игра, за да спасят задника на БСП, ГЕРБ, ДПС и Атака...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Не съм си правил труда да чета мненията ви назад, но искам да изразя моето:
Как точно БФС е виновно сега за проблемите на ЦСКА? Как може група комплексирани пубери да вървят и рушат в центъра на столицата? Защо няма арестувани вандали, които са посегнали на частна/държавна (не знам сградата чия е) собственост? Нали за това протестират хората вече 15 дни..за една законова държава, където ще е по- сигурно, където правата им ще бъдат зачитани, където ще са бели хора? С какво са допринесли за тая държава тия, които днес трошиха на Иван Асен 26. Как може това да остане без наказано? Клуб като Фиорентина със спечелени европейски турнири и 3 загубени финали (в УЕФА, КНК и КЕШ) може да фалира и да почне от чистотo или пък Рейнджърс...по- малък отбор ли са от ЦСКА? Къде точно изпочупиха сградите на футболни съюзи? Защо "перуката" да е виновен че Лупи, Титан и знайни и незнайни точат от отбора ви години наред...че се подписват безумни договори с чието основание после сте в съда? Сигурен съм, че нито един от феновете на ЦСКА от форума не са чупили там...но може би някой ще ми обясни идиотията!?
Как точно БФС е виновно сега за проблемите на ЦСКА? Как може група комплексирани пубери да вървят и рушат в центъра на столицата? Защо няма арестувани вандали, които са посегнали на частна/държавна (не знам сградата чия е) собственост? Нали за това протестират хората вече 15 дни..за една законова държава, където ще е по- сигурно, където правата им ще бъдат зачитани, където ще са бели хора? С какво са допринесли за тая държава тия, които днес трошиха на Иван Асен 26. Как може това да остане без наказано? Клуб като Фиорентина със спечелени европейски турнири и 3 загубени финали (в УЕФА, КНК и КЕШ) може да фалира и да почне от чистотo или пък Рейнджърс...по- малък отбор ли са от ЦСКА? Къде точно изпочупиха сградите на футболни съюзи? Защо "перуката" да е виновен че Лупи, Титан и знайни и незнайни точат от отбора ви години наред...че се подписват безумни договори с чието основание после сте в съда? Сигурен съм, че нито един от феновете на ЦСКА от форума не са чупили там...но може би някой ще ми обясни идиотията!?
Последна промяна от NIKSANA на 29 юни 2013 13:39, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Много ама много тъпи хора има тук,заради такива като вас сме толко години зле.Кефите се на титан и на домуса,хора които плащаха на мутри да бият фенове.На мача в Разград бяха наети всички тези лекета които гледат страшно в ежедневието,измислени охранители и мма бойци.Тъп народ сме,всеки гледа сеира от страни и само дава акъл.Вчера бяха Ботев,днес ме ние утре са говетата,но всички неутрални гледаме отстрани.Няма да забравя на Евро 2012 как фен на Динамо Загреб спаси такъв на Хайдук,въпреки че са врагове.Точно от олигарси като Домусчиев,Борисов и другите такива заради които футбола и държавата са в това състояние.Псувайте прасетата сега,закривайте ги утре вие ще сте на тяхно място.Задоволявайте се с Батков и една победа срещу казахтанци.
цъ...цъ...
таман работите отиваха към зануляване на задълженията и сега цскато ще трябва да плаша ремонт на сградата на бфсто... язък...

таман работите отиваха към зануляване на задълженията и сега цскато ще трябва да плаша ремонт на сградата на бфсто... язък...

Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
- delqnski47
- Контакти:
ShooterMan написа:pampi написа:Не одобрявам вандализма, но имам въпрос, ако правителството не си махне с добро и народът атакува парламента, вие тука, каква позиция ще заемете?
Пак ли ще викате -лумпени, в затвора да се закрие това, да се унищожи онова...
... или интересът, клати феса а?
ПРЕСТАНИ ДА УВЪРТАШ!!!Парламента управлява България,затова гнева на България е към Парламента,ЯСНО???Титан управлява ЦСКА,чупете офисите на Титан!!!Ако протестиращите пред Парламента нападнат и потрошат офиса на Българската Народна Банка примерно - НЯМА ДА ГИ ПОДКРЕПЯ!ЧУПЕТЕ ОФИСИТЕ НА ТИТАН....ама ви е шубе,чак гащите ви се оцветяват в кафяво,мишки
Човекът донякъде е прав!Вие църкате не защото ''горката сграда на БФС е потрошена''...а защото така ви е угодно!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Офанзива,дистанцирайте се от идиотите
Те Офанзива са идиотите....наркомани и пияници с бръснати глави,които ходят на мачове само да псува,да се сбият и т.н.,същите като София Запад от Левски
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ultralevski
- Контакти:
Re: Офанзива,дистанцирайте се от идиотите
не знай много за София Запад, балък
Само феновете са важни!
- damageplan
- Контакти:
Червените олигофрени са нападнали и фотографа на БГНЕС Гергана Костадинова, която отразява събитието ,срам нямат ли и на жени да посягат ?
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Хахахахаха тия НАГЛИТЕ от Под уяне взеха да ни обясняват как УЕФА ще ни накаже и как БФС е добро и нетрябва да го докосват. Ами добро е, а и УЕФА май е проспала благодарение на "доброто" БФС някой неща -