Да подкрепим Бербо

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: Да подкрепим Бербо

Мнениеот ivo1964 » 08 окт 2009 18:02

los77 написа:келеш викай на роднините и недоносените си приятелчета свинче, като вкара 30 гола за сезона от които 20 да са на челси, пуул, сити, милан, барса , интер и реал тогава ми го величай. Добър футболист е но не е за манчестър убива скороста на отбора и въобще дърпа руни назад.Толкова за вашия любим Барбуков

Ти к`во правиш втози форум бе, чифтокопитно и смърдящо теленце? Изчезни в обора и там си плюй на воля.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 окт 2009 18:03

NEVIL написа:Гола е красив но взехме само точка от Съндарланд на Олд Трафорд аз говоря като фен на Юнайтед а не като цесекар и българин евала за гола но му трябва постоянство за да може да гласуваме не за най-красив гол а както за сърбина Видич най-добър футболист защото ние сме Юнайтед а не Леверкузен и Тотнъм и играта във всеки мач е важна.

Така е, но тази класация е конкретна.

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 08 окт 2009 18:05

забранено ли ми е да бъда в форума бе зурло смръдлива!?! Какъв си ти да ми задаваш тоя въпрос - давам си мнението за безумно слабия и непостоянен Барбуков в форума на отбора в който играе. Какво ти е проблемчето? Че съм от левски и от манчестър ли?

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 08 окт 2009 18:19

los77 написа:забранено ли ми е да бъда в форума бе зурло смръдлива!?! Какъв си ти да ми задаваш тоя въпрос - давам си мнението за безумно слабия и непостоянен Барбуков в форума на отбора в който играе. Какво ти е проблемчето? Че съм от левски и от манчестър ли?

ако бях модератор,вече да съм пратил циганската ти регистрация от форума в канала, откъдето е изкочила голямата зелена крастава жаба, която те е родила и до чийто поли все още стоиш! Още с първото си мнение търсиш скандала и разправията, ти си форумен паразит, който се храни с псувните на форумците, които гнусливо гледат да те заобикалят отдалече, че миришеш на кенеффф и е така защото при тебе кръговрата е пълен, каквото изкараш, такова и вкарваш, и сладко си го жабуриш в устата!, пфу, копелдак дрогиран!!!
Последна промяна от Lyubooo на 08 окт 2009 18:29, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 окт 2009 18:27

подкрепихме го :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 08 окт 2009 18:58

Красив беше гола, не може да се отрече. Подкрепа с един глас и от мен. Може си го Бербатов, да е жив и здрав. Успех и в националния отбор.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 08 окт 2009 19:00

Гола е хубав, но чак пък най-красивия в историята не е със сигурност. Не знам защо участва в тази класация. Дори в Левски вкарват по-добри голове

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 08 окт 2009 19:04

+1 глас :)
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Върни се в “Манчестър Ю”