emo_75 написа:11_best написа:Не съм юрист но все пак да попитам, ако има специалист по право...
Тълуваният от ЛК член от наредба е за получаване на лиценз за турнирите на УЕФА. За отборите, които не участват си има наредба за вътрешно лицензиране за А и Б група, където не се отбелязва изрична забрана за сливания, ползване на лиценз и прочие.
Ако клуб получи лиценз за УЕФА, автоматично получава лиценз за върешното първенство. Така е с ЦСКА, но не и с Нефтохимик. Т.е. при неучастие в ЕКТ, може да се получи прмяна на наименование, седлище, адрес, стадион и т.н.
Не ми стана ясно, дали обаче 3 г. ще може да се играе в ЕКТ.
И картинката ми се нареди...
Литекс бяха фаворити за участие в УЕФА - ръчна. Гришата се е готвел за сливане.
Пеевски и Ко са знаели, какво ще се случи - лицензираха се и влезнаха на наше място. Да не забравяме, че в уговорката е влизал и Анисе.
За да устискат Титаните след есенните възгласи срещу тях и Тиквата - участие в ЕКТ, което е трябвало да бъде отнето или отказано.
Нафтата на гол тумбак чифте пищови, в А група - резервния вариант на Титан. И играчи им пращаха през годините, за да добутат до А група.
Готвели са се отдалеч и всичко се е знаело. Някой нещо е объркал. Дано това да е Ицо и да не е в гнусната схема.
Малееееееееее,вие откачихте тоталноНяма такъв филм.Стани сценарист и режисьор,ще станеш милионер.
Това са факти, не предвиждания.... За жалост...