Кой се роди в дом пълен с болка?
Кой го учиха да не плюе във вентилатора?
Кой му казваха хората какво да прави?
Кой беше пречупен от квалифициран персонал?
Кой беше оборудван с каишка и синджир?
Кой беше потупван по гърба?
Кой се отделяше от глутницата?
Кой беше просто странник вкъщи?
Кой беше затворен най-накрая?
Кой беше намерен мъртъв с телефона в ръка?
Кой беше повлечен от камъка?
БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- фифи перото
Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Кашчей написа:sokkoban написа:Кашчей написа:kamenitza написа:1982 написа:
Аз сигурно съм неграмотен, папагалче, но доколкото знам се пише "тАпир".![]()
Също така, като ще обиждаш на неграмотност, не е зле и да си служиш малко по-добре с препинателните знаци .... разбира се, доколкото използваш такива.
![]()
И това потвърждава тезата,че си и неграмотен, "тАпир" е животно, а ти си тЪпир с корен на думата ТЪП. Капиш неграмотнико??? А като вляза във форум за литературно писане,ще се съобразявам с препинателните знаци. Емотиконите няма да придадът сила на неадекватните ти изказвания, тЪпир неграмотен!!!
Лошото е, че тЪпирите сте вие, защото така и не можете да отговорите на един елементарен и коректно зададен въпрос.
Когато попълваш официални документи как пишеш, защото и тогава не си в час по правопис?!
На теб пък, колко пъти, и колко народ трябва да ти отговори? Изобщо се съмнявам, че можеш да четеш това, което не ти изнася. Чукча не читател, чукча писател
Никой досега не отговори.Все пишете как е станала врътката, но никой, повтарям никой от вас, много верните фенове, не отговаря кой Ботев е подкрепял през тези 11 години!
И преди да раздаваш квалификации се погледни сам.. дали имаш очи да отговориш на въпроса!Ако не можеш-спри и се скрий с този "път на Ботев"!
Пътят на истинският Ботев е от Козлудуй до Вола!
Ама ти сериозно ли??? Няма да те улеснявам, върни се няколко страници назад намери и чети, бавно и отчетливо, господин "официален документ". Жал ми е за вас, приличате на умиращ кон, ритате на посоки в агонията си.
- blac_black_cat
- Контакти:
Разбирам, че говедата ще направят всичко за да го няма Тоя дето ги е комплексирал цял живот.
Ама не мога да разбера феновете на това недоразомение СопотБеотевъ.
Толкова са жалки, като ги знам как реваха като ги изхвърлиха от "А" група. Толкова са жалки, че като се изметат Доган, КараИбрахим и Делян Пеевски ще си правят дерби с Бресник.
Не може да мразиш феновете, които след любимия си отбор те уважават най-много. Но явно винаги всички комплексари са срещу най-силния и най-добрия.
Сопот това сте Вие !
Ама не мога да разбера феновете на това недоразомение СопотБеотевъ.
Толкова са жалки, като ги знам как реваха като ги изхвърлиха от "А" група. Толкова са жалки, че като се изметат Доган, КараИбрахим и Делян Пеевски ще си правят дерби с Бресник.
Не може да мразиш феновете, които след любимия си отбор те уважават най-много. Но явно винаги всички комплексари са срещу най-силния и най-добрия.
Сопот това сте Вие !
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
emo_75 написа:Само,че ние не сме припознавали друг клуб.Нашия клуб никога не е закриван.Металик се вляха в нас напълно законно.И преди да ми кажеш,че ние сме Металик ще ти кажа,че когато има ЗАКОННО вливане на едно дружество в друго,как решавате,че името на дружеството трябва да е това на вливащото сеИ друго,Сопот нямаше да започнат сезона във В група,бяха им спряли ток,вода всичко на стадиона.С тази сделка караха 2г след това.
Ми и Нафтата ще стане ЦСКА напълно законно, спокойно, няма да ги откраднем посред нощ.

Това папагалите сте ебати съществата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
emo_75 написа: И друго,Сопот нямаше да започнат сезона във В група,бяха им спряли ток,вода всичко на стадиона.С тази сделка караха 2г след това.
Те и Нафтата май няма да започнат сезона.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- фифи перото
реейки се в тази небесна тишина
разбрах, че моментът е настъпил -
да убия миналото и да се върна към живота.
разбрах, че моментът е настъпил -
да убия миналото и да се върна към живота.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- фифи перото
Дъх на непреодолима безнадеждност се рее из земята,
издигат се потоци дим и се вливат бавно във вялото небе.
Човек лежи наблизо и сънува - поле зелено, реки безкрайни,
но нещастен се събужда, не вижда смисъл в нищо
Умът му обладан от спомена за рая завинаги загубен
някъде между детство и мечти, къде точно - той не знае.
Безнадеждно окован е от изоставения свят.
Това не е достатъчно, просто не е!
От ужас кръвта му е смразена,
краката му треперят, в мрака ще му изневерят,
и в момента на истината даже и ръцете му отслабват.
Ето го, залита!
Един свят, една душа.
Времето лети, реката тече!
И с реката той говори обнадеждено и горещо!
И тя тихо му отвръща със вълни
носещи мрак и тревоги, водейки до оскверненото море.
О, това е просто намек за онуй що предстои!
Неумолим вятър тази нощ се разразява
и прах във очите ми се струпа, сякаш съм слепец.
Чувам тишината по-углошителна от думи
за обещания неспазени...
издигат се потоци дим и се вливат бавно във вялото небе.
Човек лежи наблизо и сънува - поле зелено, реки безкрайни,
но нещастен се събужда, не вижда смисъл в нищо
Умът му обладан от спомена за рая завинаги загубен
някъде между детство и мечти, къде точно - той не знае.
Безнадеждно окован е от изоставения свят.
Това не е достатъчно, просто не е!
От ужас кръвта му е смразена,
краката му треперят, в мрака ще му изневерят,
и в момента на истината даже и ръцете му отслабват.
Ето го, залита!
Един свят, една душа.
Времето лети, реката тече!
И с реката той говори обнадеждено и горещо!
И тя тихо му отвръща със вълни
носещи мрак и тревоги, водейки до оскверненото море.
О, това е просто намек за онуй що предстои!
Неумолим вятър тази нощ се разразява
и прах във очите ми се струпа, сякаш съм слепец.
Чувам тишината по-углошителна от думи
за обещания неспазени...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
kamenitza написа:
Ама ти сериозно ли??? Няма да те улеснявам, върни се няколко страници назад намери и чети, бавно и отчетливо, господин "официален документ". Жал ми е за вас, приличате на умиращ кон, ритате на посоки в агонията си.
Аз чета много добре и прилежно.
Никой, повтарям, никой от вас, гордите пернати, не отговори на въпроса кой клуб сте подкрепяли в годините 1999-2010.както и никой не може да отговори в статистиката, тези години на кой отбор ще са записани!ОК, Христоловият е нелигитимен.. Вие защо тогава се дърлихте с него толкова време?Нали това не е бил вашият Ботев?
Няма такива въртиопашки, като вас:когато ви отърва Ботев не е спирал да съществува, когато не ви отърва-оня беше на Христолов-е тия 11 години имало ли е Ботев или не?Когато давате съвети на други фенове ще е добре сами да си определите историята!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Възраждането на Сдружението ,ползването на правото на участие на Металик за В група,това бяха единствените законови действия, чрез които можеше да се освободим от Селският.А колкото до провокативния въпрос на колегата Кашчей ,кой отбор сме подкрепяли 11 години ще му отговоря така "Един е "БОТЕВ"......."БОТЕВ" от Пловдив"
stan71 написа:Възраждането на Сдружението ,ползването на правото на участие на Металик за В група,това бяха единствените законови действия, чрез които можеше да се освободим от Селският.А колкото до провокативния въпрос на колегата Кашчей ,кой отбор сме подкрепяли 11 години ще му отговоря така "Един е "БОТЕВ"......."БОТЕВ" от Пловдив"

За да не се мъчи много птичата ти глава ще ти дам жокер:И двата клуба съществуваха за известно време заедно.. тааа кой от двата е истинският?
Последна промяна от Кашчей на 28 юни 2013 23:20, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":