БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 22:46

1912chaflio написа:
1982 написа:
1912chaflio написа:Какви футболни фенове са тези на ЦСКА,които искат лиценза на момчетата от БУРГАС.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.

Какви футболни фенове са тези на Ботев Пловдив,които искат регистрацията на момчетата от СОПОТ.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.

Няма нищо общо ,много добре го знаеш

Защо да не е, вие реално трябваше да почнете от окръжните групи, но взехте мястото на Металик Сопот във В група. Същото е и с Нафтата, просто за по-високо ниво говорим - не В група, а А.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 28 юни 2013 22:47

1982 написа:
sokkoban написа:Все си мислих, че си мичо, щото оня е толкова зомбиран от жълтите, че плямпа само за нас във ВАШИЯ форум. :)
А за теб е добре, да намалиш малко заяждането, щото не се знае утре какъв ден ще дойде, и дали червеното няма да стане зелено, тогава ще видим какво и как ще припознаеш

Аз какво ще припозная или не, вече съм го писал 15 пъти сигурно, но явно не ми вярваш, мислиш, че си съчинявам.

И не се заяждам, просто ми писна точно вие - жълтите, да леете помия по ЦСКА, при положение, че и вие не си платихте дълговете преди 3 години, а извъртяхте номера с друг клуб. Леко е лицемерно.

Ето,че не си наясно и говориш наизуст само за да се заяждаш.Дълговете се плащат от този,който ги е направил ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 22:51

emo_75 написа:Ето,че не си наясно и говориш наизуст само за да се заяждаш.Дълговете се плащат от този,който ги е направил ;)

Чудесно тогава, значи дълговете са на ТИТАН, а не на ЦСКА. Да си ги плащат ТИТАН, ние си припознаваме друг клуб и вече той ще е ЦСКА.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 22:53

sokkoban написа:
Кашчей написа:
kamenitza написа:
1982 написа:
kamenitza написа:Тъпир неграмотен ще ти го напиша с главни букви

Аз сигурно съм неграмотен, папагалче, но доколкото знам се пише "тАпир". :lol: :lol: Също така, като ще обиждаш на неграмотност, не е зле и да си служиш малко по-добре с препинателните знаци .... разбира се, доколкото използваш такива. :lol: :lol:

И това потвърждава тезата,че си и неграмотен, "тАпир" е животно, а ти си тЪпир с корен на думата ТЪП. Капиш неграмотнико??? А като вляза във форум за литературно писане,ще се съобразявам с препинателните знаци. Емотиконите няма да придадът сила на неадекватните ти изказвания, тЪпир неграмотен!!!

Лошото е, че тЪпирите сте вие, защото така и не можете да отговорите на един елементарен и коректно зададен въпрос.

Когато попълваш официални документи как пишеш, защото и тогава не си в час по правопис?!

На теб пък, колко пъти, и колко народ трябва да ти отговори? Изобщо се съмнявам, че можеш да четеш това, което не ти изнася. Чукча не читател, чукча писател :lol:

Никой досега не отговори.Все пишете как е станала врътката, но никой, повтарям никой от вас, много верните фенове, не отговаря кой Ботев е подкрепял през тези 11 години!

И преди да раздаваш квалификации се погледни сам.. дали имаш очи да отговориш на въпроса!Ако не можеш-спри и се скрий с този "път на Ботев"!
Пътят на истинският Ботев е от Козлудуй до Вола!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 28 юни 2013 22:56

1982 написа:
1912chaflio написа:
1982 написа:
1912chaflio написа:Какви футболни фенове са тези на ЦСКА,които искат лиценза на момчетата от БУРГАС.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.

Какви футболни фенове са тези на Ботев Пловдив,които искат регистрацията на момчетата от СОПОТ.Как не ги е срам и да си помислят подобно нещо.

Няма нищо общо ,много добре го знаеш

Защо да не е, вие реално трябваше да почнете от окръжните групи, но взехте мястото на Металик Сопот във В група. Същото е и с Нафтата, просто за по-високо ниво говорим - не В група, а А.

Абе момче гледай реално ,отбори, публика ,традиция не ми сравнявай НАФТАТА със СОПОТ .ОТИДИ ВЗЕМИ ЛИЦЕНЗА НА НЯКОЙ СЕЛСКИ ОТБОР И НИКОЙ КОПЧЕ НЯМА ДА ВИ КАЖЕ ,КАКВО СЕ ПРАВИШ НА ЛУД

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 22:56

Татко пътува през океана
Оставяки само спомен
Снимка в семейният албум
Татко какво друго ми остави?
Татко, както ще оставиш за мен?!?
Всичко на всичко това е просто тухла в стената.
Всичко на всичко това е само поредната тухла в стената.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 22:59

1912chaflio написа:
1982 написа:

Абе момче гледай реално ,отбори, публика ,традиция не ми сравнявай НАФТАТА със СОПОТ .ОТИДИ ВЗЕМИ ЛИЦЕНЗА НА НЯКОЙ СЕЛСКИ ОТБОР И НИКОЙ КОПЧЕ НЯМА ДА ВИ КАЖЕ ,КАКВО СЕ ПРАВИШ НА ЛУД

Не усещате ли колко сте лицемерни ????

Значи вие може да вземете мястото на Металик Сопот във В група, за да не почвате от окръжните групи, това било пречистване, но ЦСКА да не пипа мястото на Нафтата, защото не били селски отбор ?!

И Сопот е град, не село.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 23:01

И когато загубиш контрол – ти ще жънеш каквото си сял,

и когато страха се усили – лошата кръв се забавя и става на камък,

и вече е твърде късно да махнеш теглото, което ползва да мачкаш другите,

затова имай леко удавяне, докато потъваш надолу съвсем сам,

повлечен от камъка!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 23:04

1982 написа:
1912chaflio написа:
1982 написа:

Не усещате ли колко сте лицемерни ????

Значи вие може да вземете мястото на Металик Сопот във В група, за да не почвате от окръжните групи, това било пречистване, но ЦСКА да не пипа мястото на Нафтата, защото не били селски отбор ?!

И Сопот е град, не село.

Те се опитаха да тръгнат директно от Б група, ама не им се отвори парашутът пред БФС-нямаше отбор от Пловдивска област в Б група :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 28 юни 2013 23:05

1982 написа:
emo_75 написа:Ето,че не си наясно и говориш наизуст само за да се заяждаш.Дълговете се плащат от този,който ги е направил ;)

Чудесно тогава, значи дълговете са на ТИТАН, а не на ЦСКА. Да си ги плащат ТИТАН, ние си припознаваме друг клуб и вече той ще е ЦСКА.

Само,че ние не сме припознавали друг клуб.Нашия клуб никога не е закриван.Металик се вляха в нас напълно законно.И преди да ми кажеш,че ние сме Металик ще ти кажа,че когато има ЗАКОННО вливане на едно дружество в друго,как решавате,че името на дружеството трябва да е това на вливащото се ;) И друго,Сопот нямаше да започнат сезона във В група,бяха им спряли ток,вода всичко на стадиона.С тази сделка караха 2г след това.

Върни се в “ЦСКА”