БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот kamenitza » 28 юни 2013 21:56

1982 написа:
kamenitza написа:Тъпир неграмотен ще ти го напиша с главни букви

Аз сигурно съм неграмотен, папагалче, но доколкото знам се пише "тАпир". :lol: :lol: Също така, като ще обиждаш на неграмотност, не е зле и да си служиш малко по-добре с препинателните знаци .... разбира се, доколкото използваш такива. :lol: :lol:

И това потвърждава тезата,че си и неграмотен, "тАпир" е животно, а ти си тЪпир с корен на думата ТЪП. Капиш неграмотнико??? А като вляза във форум за литературно писане,ще се съобразявам с препинателните знаци. Емотиконите няма да придадът сила на неадекватните ти изказвания, тЪпир неграмотен!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 21:58

kamenitza написа:
1982 написа:

Аз сигурно съм неграмотен, папагалче, но доколкото знам се пише "тАпир". :lol: :lol: Също така, като ще обиждаш на неграмотност, не е зле и да си служиш малко по-добре с препинателните знаци .... разбира се, доколкото използваш такива. :lol: :lol:

И това потвърждава тезата,че си и неграмотен, "тАпир" е животно, а ти си тЪпир с корен на думата ТЪП. Капиш неграмотнико???

Такава дума "тъпир" не знам да има в българския език, папагалче.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 22:02

1982 написа:Не, bekali.

Наясно ли си, ако стане казуса Нефтохимик, какво ще очакваш от Металик?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 22:03

kamenitza написа:
1982 написа:

И това потвърждава тезата,че си и неграмотен, "тАпир" е животно, а ти си тЪпир с корен на думата ТЪП. Капиш неграмотнико??? А като вляза във форум за литературно писане,ще се съобразявам с препинателните знаци. Емотиконите няма да придадът сила на неадекватните ти изказвания, тЪпир неграмотен!!!

Лошото е, че тЪпирите сте вие, защото така и не можете да отговорите на един елементарен и коректно зададен въпрос.

Когато попълваш официални документи как пишеш, защото и тогава не си в час по правопис?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 28 юни 2013 22:04

В България важи правилото "Няма невъзможни неща!" Но да видим сега, колко е багажа на БФС и дали няма да забие ножа на целия български футбол, ако разреши да се вземе лиценза на Нафтата?
Справка :Указанията на УЕФА.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 22:05

sokkoban написа:

Не ми се коментира нищо, понеже един Господ знае вече какво ще стане.

Ако преименуват Нефтохимик на ЦСКА, аз няма да подкрепям този отбор, но повечето фенове на ЦСКА ще го припознаят. Няма лошо, всеки решава за себе си.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 22:18

1982 написа:
sokkoban написа:

Не ми се коментира нищо, понеже един Господ знае вече какво ще стане.

Ако преименуват Нефтохимик на ЦСКА, аз няма да подкрепям този отбор, но повечето фенове на ЦСКА ще го припознаят. Няма лошо, всеки решава за себе си.

Все си мислих, че си мичо, щото оня е толкова зомбиран от жълтите, че плямпа само за нас във ВАШИЯ форум. :)
А за теб е добре, да намалиш малко заяждането, щото не се знае утре какъв ден ще дойде, и дали червеното няма да стане зелено, тогава ще видим какво и как ще припознаеш

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 28 юни 2013 22:19

Изображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 22:26

sokkoban написа:Все си мислих, че си мичо, щото оня е толкова зомбиран от жълтите, че плямпа само за нас във ВАШИЯ форум. :)
А за теб е добре, да намалиш малко заяждането, щото не се знае утре какъв ден ще дойде, и дали червеното няма да стане зелено, тогава ще видим какво и как ще припознаеш

Аз какво ще припозная или не, вече съм го писал 15 пъти сигурно, но явно не ми вярваш, мислиш, че си съчинявам.

И не се заяждам, просто ми писна точно вие - жълтите, да леете помия по ЦСКА, при положение, че и вие не си платихте дълговете преди 3 години, а извъртяхте номера с друг клуб. Леко е лицемерно.

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 28 юни 2013 22:28

Нали си спомняте ,че ако не беше БФС този клуб отдавна нямаше да го има!

Върни се в “ЦСКА”